al bendende o kadar. diablo 3 üde önsipariş vermiştim. sonrası büyük hayalkırıklığı. umarım bunda sorun çıkmaz. |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (32. sayfa)
-
-
neden hayalkirikligi, oyun kotumuydu bende bu seriye baslamayi dusunuyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
diablo 3 için demiştim hocam. eğer bu seriye başlayacaksanız 2nin remastered ıda çıkmışken şiddetle tavsiye ederim. 2 yi deneyimleyin sonra zaten 3 e gerek kalmaz. ha 3 çokmu kötüdür. hayır tabikide sonuçta diablodur candır ama 2 en iyisi bence. belki bende bir ara 3 e tekrar başlarım
-
PlayStation Japan ‘Play! Play! Play!’ live stream set for October 16 featuring Dragon Quest X Offline, Elden Ring, and Horizon Forbidden West
ps5 sayfasinda paylasilmis
Ben de redditte gördüm dün umarım doğru haberdir Tr fiyatı belli olsun artık ön sipariş verelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen ilk gunden onsiparis verecegim.bakalim fiyatlar ne olacak umarim zam gelmez
Tek başıma alamam ben uzun vadeli biriyle kardeşlik şeklinde alırım. Umarım 500tl üzeri olmaz eğer öyle olursa işimiz yaş :)
Yeni bir şey olmayacak maalesef, önceki haberler üzerinden konuşulacak.
-
onsiparise acilis tarihi belli olurmu acaba?
Her ay 1000 rupi atıyorum hint hesabıma.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:46:35 > -
Atacan aralarına black bomb’u 😬
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:47:11 > -
offf keşke kasımda çıksaydı ya:(
-
At üzerinde bölge dolaşmak Elden Ring'in insan üstü olacak şeklilde zorlayıcı olduğu zamanlarda rahat nefes aldıracak gibi. Bu sefer soulslike bir oyuna sinematiksellik bile katabilirler. Mesela at ile yenemeyeceğimiz bir boss savaşından kaçarken kamera ölçeğini ona göre kısıp, arttırabilirler. Az kaldı! Zaman daha hızlı geçer umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
acaba oyun kaç saat te bitecek? tahmin
-
Hocam at konusu beni korkutuyor oyundaki gerilimi yok eder mi acaba yani mesela toplu bir düşmandan koşarak kaçmanın gerilimini atla kaçma veremez diye düşünüyorum bu kolaylık olur gibi geliyor yani hemen ata bin tüy hoşuma gitmedi benim en başından beri
Min 18 saat
devasa bir haritası varmış min 40 sürer bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X