Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (394. sayfa)
-
-
Aynı profile sahibim. İçlerinden en çok açık ara ds3 zorladı valla. Ds2 de de covenant itemlerini toplamak bir tık zordu ama ds3 bambaşka zordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En efsanesini oynamamissin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Perfecto
Ds3 en zoru fakat en keyiflisiydi, online covenantlari toplarken gulmekten yariliyordum mavi kirmizi mor o onu koruyor o ona saldiriyor acayip seyler oluyordu, en keyifle kastigim platin oyundur herhalde ds3
Ds3 ün pvpsi ayrı bir dünya zaten, az takılmadık Pontiffin önünde. Aynı zevki Elden Ringin pvpde alamadım maalesef.
Ben ana oyundan da alamadim, platini de cok kolaydi, dslerin tadi baskaydi ya özledim simdi :(
Maalesef o günler geride kaldı. Bloodborne remake çıkarsa belki aynı zevki alırız.
En cok bekledigim oyun desem yeridir, soyle 60fps yenilenmis grafiklerle kafayi yedirtir benim hala umudum var o oyundan.
Ana oyun ve DLC'yi arka arkaya oynadım. NG+4'te DLC geçtim, burada biraz hata yapmış olabilirim diye düşünüyorum.
İlk 1 saat her karşıma çıkan düşman, 2 tane vurup bayılttı. Böyle olmayacak dedim, scadutree fragmentlerin peşine düştüm haritada. 12-13 level yaptım direkt, ash seviyesini de 7'ye yükselttim. 2 vuruşta bayıltanlar, 3 vuruşta bayıltmaya başladı aşırı bir dayanma gücü vermedi. Fakat vuruş hasarını ciddi anlamda arttırıyor ve hardcore oyuncu değilseniz, ilk öncelik bunların peşine düşmek zorundasınız. Kimseye bulaşmadan at üstünde youtube'dan bakarak topladım bunları. Zindan tasarımları ana oyundan daha uzun ve sürekli duvar diplerinde yaratıklar bekliyor, öldüğün zaman hayde en başa. Zindan bitiriyorsun ya ash of war yada yeni bir spirit falan veriyor. Ödülleri aşırı saçma buldum. Zindanlara giripte karakterimize katabileceğimiz bir şey pek yok. Keşke Scadutree peşine düşeceğimize bu zindan bosslarını yenince karakterimiz gelişseydi o zaman bu zindanlar daha fazla anlam taşırdı. 2-3 tanesine girdikten sonra vazgeçtim zindan görünce artık girmiyorum. Şunu da belirteyim zindanlar çok zevkli aslında ama sonunda bir ödül yok. Bir sevmediğim yanı daha kocaman bir odaya giriyorsun 3-4 tane yaratık kesiyorsun 1 tane uyduruk crafting itemi çıkıyor koca odada küfür ediyorum.
Mekanları tasarlayanlar sonuna kadar hakkını kesinlikle vermişken, mekanın içindeki lootları koyan ekibin bu denli sıçması çok garip geldi bana.
Örneğin Rakhasa Armor seti dlc'deki en op setlerden biri belki en iyisi ama elde etmesi aşırı kolay. Mini boss bile demeyeceğin, bir invader tarzı düşmanı 3 vuruşta indirip alıyorsun. 5 tane zindanın ödülünü topla, bir Rakhasa set etmez. Üstüne setle birlikte çok OP silahta düşürüyor.
Şuan dümdüz koşup finale gideceğim gibi duruyor, keşif hissi pek yok DLC'de.
Dancing Lion'u ilk seferde ne yapıyor diye izledim, ikincide yendim.
Rellana'yı 5 yada 6. seferde indirdim. Bir tane OP bir hareketi vardı, zıplatıp duruyor full cana tek atıyor. Sadece o hareketi zorladı.
Commander Gaius'u 3.seferde kalkanlı skeletonları koyup, saldırı bile yaptırmadan yendim.
Bir tek Messmer fena zorladı beni, 40-50 sefer denemişimdir. Arka arkaya bitmeyen atacklarla combo çıkarıyor hepsinden roll yapıp kaçmak gerekiyor. Combosu bittiğinde ya bir pot basıcan ya da bir hasar vuracaksın, ikinci bir vuruş yapmana müsade etmemesi çok büyük dertti.
Kritik bir öneri yapayım. Dex buildiniz varsa Bolt of Gransax'ı yanınızda bulundurun yeni bir bölgeye girdiğinizde uzaktaki moblara yaklaşmadan sayılarını azaltmak için birebir.
Yarasaları ve kuşları uzaktan tek tek indirip öyle alana giriyorum, en büyük bela bunlar DLC'de. İşinizi aşırı kolaylaştırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 17 Temmuz 2024; 17:4:35 >
-
Evet bence de scadutree fragmentlar daha çok olmalıydı ve her zindan ya da boss sonunda zorunlu eşya olarak verilmeliydi. Bilmem neredeki küfeli gölge adamı öldürünce düşmemeliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece messmerin kalesindeydim, commander gaiusuydu, messmer tipli askerleriydi, keşifiydi , ayçiçeği bosslariydi derken kaleyi bitirdim sanıp yeni bolgeye geçtim. Geçtim de diyorum bişey eksik, Messmere gitmemişim kalede dolu miiniboss olunca lore dan koymuşum. Bu gece messmeri kesmeye caliscam
İlk defa bir from software oyununda kalkan kullanmak zorunda kalıyorum.
Ana oyunda, büyücü sınıfıyla oynarken ne comet azur büyüsüne, ne de bir kez olsun Blasphemous Blade silahına elimi sürmedim.
DLC son bossu nedir öyle arkadaş. şamar manyağı yaptı resmen. dex built yapmıştım. geçmek mümkün değil. mecbur kalkan arkasında saplaya saplaya geçtik. Bu kadar zor olmasına gerek yoktu. Ha! boss tasarımı harikaydı. diyecek bir sey yok.
Genel olarak dlc beğenmedim. ana oyunun yarattığı heyecan ve keşfetme duygusunu, dlc de alamadım. Belki de benim tahammülüm kalmamıştır.
20 Ağustosta çıkacak black myth: wu kong'u bekliyoruz artık.
-
Karakter ana oyunda zaten gelişimini tamamladığı için dlc haritasının keşfinde bunun üzerinde eşyalar düşmeliydi. Flask sayısı artırılabilirdi veya silahlar için 15 - 30’a çıkartacak yeni bir upgrade eşyası verilebilirdi. Talisman ve craft eşyası kurtaramadı maalesef. O yüzden yine keşfettim keşfetmesine ancak boş hissettirdiği de bir gerçek.
Keşif hissi var, atmosfer şahane, girdiğin her köşede bir sürpriz seni bekliyor ama sonunda smiting stone verince tadın kaçıyor. 1-2-3 derken artık canını sıkmaya başlıyor çünkü attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmiyor. Bir de haritalar "fazla" kompleks, bu kadarına gerek var mıydı bilmiyorum açık dünyada çok yordu beni.
-
Herkesin ortak görüşü ödüller yeterli değildi, keşfettiğimize değmedi çoğu zindan ve bölge. Beğendim ama beklediğimi bulamadım, ben bir Old Hunters tadı bekledim ama olmadı maalesef.
-
Rezil ben, Sacred Tear hepsini toplamamışım. Yardırdım gidiyorum DLC'de , koca ana oyunu oynarken 4 Sacred Tear eksik ilerlemişim. messmer the impaler e gelince kendi kendime söylenmeye başladım. Sonrada jeton düştü....
Bu arada ek paket ile ilgili en büyük eleştirim, kendimizi parçalayıp taa tepelere yada diplere kadar inip, vendor'dan alabileceğimiz saçma sapan craftin malzemeleri düşmesi keşif şevkimi çok baltaladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 18 Temmuz 2024; 11:8:13 > -
Mesmer i istemedrn tek de geçtim çok pişmanım dlc haritası da çok yorucu tekrar başlamak gelmiyor içimden
Herkesin şikayeti bu şekilde, keşif için heves bitiyor bir yerden sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X