Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.015
Cevap
118
Favori
364.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüşün benim için önemliydi. teşekkürler.

Oyunun betasından, goty olduğu ana kadar yeri geldi gate keeper olduk, oyuna ilgi duyan herkese yardımcı olmaya çalıştık.

3 boyutlu tasarımıyla, açık dünyasıyla, uçsuz bucaksız envanter ve lore ile ana oyun kalbimizde taht kurdu. Ağır bir Fromsoftware hayranı olarak, bu kadar büyük bir oyuna dlc yapmanın FS e zor geldiğini düşünerek, canları sağ olsun diyorum.

toplamında müthiş bir deneyim oldu. oyunu denemek isteyenler, ölmeden önce oynanması gereken oyunlar listesinin başa koysunlar.

• oyun sırasında çok kullandığım buff tablosunu paylaşayım. Elemen uğraşmış yapmış, sağ olsun.

Elden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU]

Son bossu geçerken kullandığım stat vs paylaşabilirim. isteyen olursa.

• oyun fiyatına dlc çıkarmışlar. adamlar aynı karakterlerin orasıyla burasıyla oynayıp dlc diye çıkarmışlar. kusura bakmayın ama fromsoftware çok şımartıldı. bıkmadınız mı aynı adamları kesmekten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kusura bakmazsanız bin tl verip dlc diye alıp oynadıgımız koca bir oyun büyüklügünde. size sadece şunu soruyorum hangi oyunun dlc'si bukadar tatmin edici ve içi dolu, eleştirmek için eleştirmişsiniz.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Rica ederim üstad bilmukabale, biz baz oyuncu seviyesinde naçizane fikrimizi beyan ediyoruz sizin görüşleriniz çok daha önemli bana göre.

Sonrası için de Bloodborne atmosferinde Sekiro kombatı kalitesinde lineer, 25-30 saate bitecek rafine bir iş bekliyorum inşallah. Çok beklemeyiz zaten emin olun 6 ay bir seneye açıklarlar.. Manyak bunlar çünkü :)

• ax kullanıcısına yanıt

Açık dünyadaki normal mobblar sıkıntılı maalesef. Mezar kuşları, dhalsim, horned warrior vb. spesifik yaratıklar çok güzeller ama açık dünyada karşımıza çıkan daha doğrusu çıkmayan düz mobbların eksikliğini bende hissettim, araziler çok boştu her yerde şu siyah renkli hayaletimsi insansı moblar vardı. Bunun dışında atmosfer ve mekanlar oldukça etkileyici, zindanlar ana oyundan daha iyi tasarlanmış, boss ve mini bosslar şekil ve çeşitlilik olarak gayet yeterli ama oynanış ve keşife dair sorunlar var. FS'nin hep cezalandırma sisteminden ve zorluğundan dem vurulur ama başka iyi yaptıkları işte ödüllendirme sistemidir. Bir boss mücadelesini kazandığınızda yada sapa bir yerde gizli bir bölge bulduğunuzda ödülünüz genelde tatmin edici olur daha fazla ilerlemek daha da derinlere dalmak istersiniz, bu özellik DLC'de eksik kalmış maalesef. Ayrıca bence ilerleme hissi de zayıf; "scadu blessing" sistemi çalışmadı bende, geliştiğimi hissetmedim keşke başka bir yöntem buabilselerdi ama canları sağ olsun.

Özetle yiğidi öldür hakkını yeme, bu DLC 70 USD'a tam oyun diye satılan 25-30 saatlik çoğu oyundan çok daha kalite bir içerik vaat ediyor. Bizim kıstasımız "Old Hunters", "The Ringed City", "Ashes of Ariendel" gibi başyaptılar, FS her DLC ile kendini aşmış firma olduğu için bu DLC'yi beğenmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 19 Temmuz 2024; 9:55:38 >

• kendimi dlc'nin sonuna doğru kalkan kullanmaya alıştırdım ve radahn'da bol pratik yaptım dandik kalkanla aslında.

sonra gittim holy defansı en yüksek kalkanı buldum(black steel greatshield). silahın ash of war'ını kullanmak için, no skill ash of war'ını üzerine attım. holy defans talismanı ve greatshield talismanı giydim. tekte ng+4 radahn'ı mimicle indirdim. Elden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU] bana focuslanınca kalkanı açıp, hasarı minimize tuttum. mimic'e döndüğü her an hamle yaparak bitirdim.

normal ng'de 46k hpsi, ng+4'te 57k hpsi varmış. resistleri ve defansı da daha yüksek. yapabileceğim çok bir şey yoktu.

youtube gameplayz'leri izliyorum sürekli. sola roll, sağa roll, zıplayıp havada vur. stance kır, critic vuruşa geç falan benlik değil.

katanaları asla kullanamıyorum efektif olarak, nerede katana varsa +10'a attım kullandım ama yok olmuyor.

bosslardan bayle kaldı bir tek, dragonlardan nefret ediyorum ama gideceğim.

bu arada söylemeden geçemeyeceğim, romina niye bu kadar zayıf kalmış. dodge atması kolay, pot basmak için aralık veriyor, dellenince dodgelaması zor bir skill de kullanmıyor. ara bosslardan sandım, remembrance atınca şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 19 Temmuz 2024; 23:46:31 >

• DLC zorluğu biraz hayal kırıklığıydı taa ki son bossa gelene kadar. Gerçekten güçlü bir demigod ve tanrıya karşı savaştığımı hissettim ve soundtrack hakkında söylenecek bir şey yok zaten.

Messmer biraz hayal kırıklığı oldu benim için.Malenia ile aynı pazarlama taktiği gördü DLC'nin poster çocuğuydu ama Malenia zorluğu yoktu özellike son boss aşırı gölgeledi Messmeri.En azından benim için.

Bayle kamera sorunu yaşattı ama zaten bossa bakınca dövüşün kaotik olacağını anlamak zor değildi o yüzden çok beğendim.Aynı şekilde güzel soundtrackide baya güzeldi.

Lore olarak her zaman Radahn'ı diğer demigodlardan biraz daha önemli bir karakter olduğunu düşünmüştüm DLC'de kendisini görmek beni pek şaşırtmadı ama Miquella ile olan ilişkisini görünce Yuh ananı ne oluyor dedim içinden.

Rellana'nın cutsceni olmaması biraz canımı sıktı.

9/10 vereceğim DLC'ye çünkü zorluk benim için bir problem olmadı.1 puan kırma sebebimde bazı bosslar ve DLC hikayesi biraz daha fazla cutscenei hakediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 20 Temmuz 2024; 0:7:50 >

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

O boss'ta şu build de kullanılabilir:

https://i.imgur.com/wEmDjuR.jpeg

Build'i tam yapmadan bile, summon gerekmeden çok kolay kesiliyor. Tek yapmanız gereken, kalkana saklanıp spear'la vurmak. Ng+4'te de, tam build ve yüksek stamina'yla sorun olacağını sanmam.

Tabi rezil bir easy build buElden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU]  Ancak normal melee build'inizle boss'un bütün hareketlerini görüp, geçebileceğinize kanaat getirirseniz (yarı flask'la, 4/1 HP'ye falan indiyse), hızlandırmak için bu build'e geçilebilir. Hem tat almış olursunuz, hem de çok uğraşılmamış olur.

DLC'yi %100 bitirmek 80 saati bulabiliyorken, bir de aynı boss'u 50 kere denemek bunaltıcı oluyor.

Boss'larda performans da çok stabil değil. (Performance - VRR açıkken). O da bazen sorun oluyor. Boss'ların büyülerini optimize etmemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Temmuz 2024; 1:24:36 >

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

bunu ben gördüm ya youtube videoları izlerken. mavi bir kalkan skilli kullanıyor. tamamen staminayı ve armoru arttırıp ince ince canını azaltmaya dayalı. fingerprint kalkanını zamanında es geçtim, nasıl başardım bilmiyorum. sırf kalkan için o çukura bir daha inmem valla. joystickte drift var inceden, mohg'u yendikten sonraki kısımda en az 50 kere aşağı düştüm inerken.Elden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU] 

bitmek bilmedi orası benim için. zaten mohg'un konumunu bulana kadar canım çıktı, üstüne yendim hala devamı var. klostrofobim olduğunu anladım ekran karşısında bile yaşattı bunu.

o kadar çok şey araştırdım ki youtube'da anasayfamın yarısı elden ring. her şeye bakmak zorunda hissediyorum, en iyisi nasıl diye. zaten adamların amacı bir community yaratıp, insanların birbiriyle fikir alışverişi yapmasını sağlamakmış. ilk oyunun başına oturduğumda beceremedim hiç bir şeyi kapattım oyunu. hiç bir anlatım yok dümdüz sahaya atıyor seni takıl diye, nereye gideceğim nasıl yapacağım afalladım. 1000 saati geçen skyrim oynamışlığım var, rpg türlere çok aşinayım ama souls-like türünü hiç oynamamıştım. gatefronttan öteye gidemiyorum asla, karakterim güçsüz gibi geliyordu. 2 saat gatefronta rün kastım sıfır şaka hem de ellerim alışsın diye. sonra emin çıtak'ı keşfettim biraz anladım mevzuyu, sonrasında takıldığım yerlerde bakmaya başladım ve hala da bakıyorum ingilizce güzel kaynaklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 20 Temmuz 2024; 1:57:58 >

• Monster Hunter Valstrax:

Elden Ring Radahn:
    SulkierPit7youtube
    General Radahn turns himself into a meteorite and destroys me - Elden Ring
    https://www.youtube.com/watch?si=Eav4cVdtz2zyNY2V&v=wJas8GsVgWo&feature=youtu.be

-------
    Mh Rise Narwa:
    pemalazyoutube
    MHRise | Thunder Serpent Narwa Long Sword Solo 4'28
    https://www.youtube.com/watch?si=0l4GtjvboQ5QvOW5&v=WwzG6hbM56w&feature=youtu.be

Elden Ring Elden Beast:
    MrHunteryoutube
    Elden Beast In 8 Seconds (TRY THIS OP BUILD)
    https://www.youtube.com/watch?si=lvVhA5AHyrxVfZbA&v=iKXtQEpf--M&feature=youtu.be

-------
    MH Insect Glaive:
    Mikaraiyoutube
    MHW Iceborne - The Beauty of the Insect Glaive
    https://www.youtube.com/watch?si=hdaYNpiCusddeAJX&v=o6KrtJTcfLs&feature=youtu.be

Elden Ring twin blade:
    Jason Brody Gamingyoutube
    Maxed Spinning Twinblade + Bloodflame is too OP and satisfying | Elden Ring
    https://www.youtube.com/watch?si=oteacaxykagbhkQG&v=2BdS3W0JeP8&feature=youtu.be

--------
    Uzun lafın kısası; Monster Hunter'a çok şey borçlusun Elden Ring 🤦‍♂️🤦‍♂️

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

hocam ayıptır sorması kaç lvl siniz

• Bu da bitti, ne olacak şimdi?

• broodofqueen kullanıcısına yanıt

ng+++++++++ devam hocam Elden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU] 

• Şöyle bir build buldum. Zorlananlar deneyebilir. Bende deneyeceğim. Sonucu yazarım.

Cell youtube
    Use this build to Beat Radahn Consort of Miquella Easily ✅ | Beginners Guide
    https://www.youtube.com/watch?si=8IzYBwyG2uJI1jqS&v=EcgGmmwWc74&feature=youtu.be

Bu arada PROMISED CONSORT RADAHN. Ne lanet şey çıktı. Orphan Kos kadar küfür ettim. Ama hala Bloodborne orphan kos gözümde en rezil boss. Burnumdan getirmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 23 Temmuz 2024; 21:25:41 >

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

200'e yakındım hcocam DLC'yi oynarken.Scadu levelim 13-14 tü sanırım.

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

lvl 150 de bıraksaydın daha bir zevkli olurdu boss savaşları daha çekişmeli oluyor ozaman

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.