Elden Ring sonrası Lies of P iyi geldi be.. Denemeyen varsa adamlar gerçekten soulslike yapmışlar helal olsun, gerçi buradaki herkes çoktan içinden geçmiştir ama olsun ben yeniden övmek istedim. Bloodborne açlığımızı birazcık da olsun dindirdi. Helal olsun çekik gözlü kardeşlerime, ne varsa yine onlarda var. |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU] (397. sayfa)
-
-
hocam çok çabu k bıraktınız elden ringi daha pvp yapacagız
-
Hayatta alınacak bir sürü zevk var hocam, yaşlanınca anlarsın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşlandık zaten 44 olduk
ovv, yaşıtız reis.. maaşallah kitle de cidden kemikli baya..
backlog çok sıkışık düşün daha yeni Lies of P oynayabildim, o yüzden Elden Ring bitti kenara kaldırıdım hemen.. Her çiçekten bal almaya çalışıyoruz, benim de 40 yaş sendromum bu sanırım :)
-
Elden Ring bırakılır mı 😄 +10'a kadar yolu var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
:) bende başlayacagım lies of p'ye yakında aldık öyle kenarda duruyor.
-
80 tl idi. Almadım. Steam dolara geçti hiç alamadım.
Şimdi hiçbir kenarda durmuyor.
Lies of P çok iyi, başta biraz sıkıcı gibi geldi ama ilerledikçe daha çok sarıyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hayatta o kadar bağlanabileceğim yegane şey sevgili hayat arkadaşım hocam, sıkılıyorum :) NG+10 hayal bile edemiyorum o yüzden.
İki kez üst üste oynadığım iki oyun var biri Sekiro diğeri ise LOU Part2, oyun mekanikleri çok keyifli çünkü..
-
Hiç kenarda duracak bir oyun değilmiş, keşke daha önce oynasaymışım.
Bence az övüldü bu oyun; piyasadaki büyük stüdyoların ortalığa "oyun" diye bıraktığı pislik yığınlarının yanında inci gibi parlıyor.
-
Canın sağolsun reis
Bu oyun çıktığında deli gibi Diablo oynuyorduk yanlış hatirlamıyorsam heralde o yüzden unuttuk2
Günaydın soulslike sever dostlar.
Sabah sabah önüme bir video düştü; The First Berserker: Khazan yeni bir soulslike oyunu. Merkezi Japonya'da olan Kore'li Nexxon firmasının yapımcılığını üstlendiği neople adında bir mobil oyun stüdyosunun yaptığı TPS-aksiyon macera oyunu. Oyun bir Kore'linin yapabileceği kadar karanlık, gore içerik de mevcut gibi duruyor. 15 dakikalık bir oynanış videosu mevcut gamescom'da oynanabilecekmiş, bakalım. Koreli dostlarımız bu ara iyi oyunlar piyasaya sürdüler, Stellar Blade de bir mobil stüdyonun elinden çıktı mesela o yüzden merak etmedim değil. 2025 de geliyormuş.
PlayStationyoutubeThe First Berserker: Khazan is coming in 2025! Be the first to experience the journey ahead with our first-ever full gameplay footage. Watch now to see what awaits you! Wishlist Now: https://store.playstation.com/concept/10009937 #ps5 #ps5games Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?si=bjc9e6_WqUzVGqIj&v=98KBS73XTpM&feature=youtu.be
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam. DLC yi ana oyundan bağımsız olarak NG+ yapabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Elden Ring benim Psn hesabında vardı. Shadow of the Erdtree DLCsini arkadaşın hesabını Ps5imde ana hesap yaparak oynadı sonra hesabı iade ettim. Şuan Elden Ringe girmek istediğimde Shadow of the Erdtree DLCsini almaya yönlendiriyor, oyunu açmıyor.
Acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Oyun Lisans dosyalarını yeniledim. Oyunu sildim yeniden kurdum yine aynı uyarıyı veriyor maalesef.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkrüler...
-
Dlc'i oynadigin save dosyasini konsoldan silersen belki duzelebilir. Dlc ekipmanlarin falan oldugu icin normal oyunda onlari kullanmana musade etmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayır hocam ana oyunu ng+ yaptıgınız an dlc'de otomatik olarak geçer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X