Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.126
Cevap
117
Favori
369.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aman hocam deme öyle. Kitle perişan eder seni burada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    Herkesin oyun zevki beklentisi farklıdır. 2 3 saatlik oyunumda şimdilik dark souls bloodborne tarzı oyunlarda aldığım zevki almadım. Elden ringde çok hızlı ilerliyorsun kolay geçiyorsun. Neredeyse tüm haritayı hızlıca kolayca gezdim. Sıkıştığında ata binip kaçıyorsun. Büyü çeşitliliği fazlalığı oyunu extra kolaylaştırıyor. O yüzden şimdilik oyuna kendimi kaptıramadım. Tabi ilerledikçe belki fikrim değişir . Ama diğer souls oyunlarında daha oyunun başında bir zorluk bir zevk almaya başlıyordum. Bakalım ilerledikçe ne gösterecek.

• smlk kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim. Bir yerde ölünce ata binip hiç stres olmadan gidip ruhlarımı alıyorum. Eee nerede kaldı risk faktörü, alamazsam birkaç levellik ruhum boşa gider korkusu?

Ama sorarsan en kral soul oyunu.

• Bende oyunu platinledim ama arkadaşlara katılıyorum, dark souls veya BB daki gerilim tırsa tırsa ilerlememe heyacanı eksik….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açık dünya oyun dünyasının kanseridir. İlk oyundaki o daracık ve kasvetli ortamlar nere bu oyundaki yaylalar nere. Şu Bloodborne emülasyonu tamamlansa da onu oynasak bari. Sony'den umudu kestim çünkü.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

adamın sorduğu soruya cvp veremediğine göre oynamadın oyunu galiba oynasaydın bu cümleleri kullanmazdın

• smlk kullanıcısına yanıt
    Ucsuz bucaksiz Haritada gezerken bir suru rastgele seylerle karsilasmak guzeldi bence. Yeni bir sey denemisler en azindan ve basarmislar.

Herkes oyun kolaylasmis falan diyordu ama bence hicbir rehber veya videoya bakmadan bu oyunu "blind playthrough" olarak deneyimleyen birisi icin gayet zor oyun aslinda. Sadece acik dunyanin nimetlerinden youtube ile faydalanip herkes rahatca oynayabildi bu oyunu. Hic souls-like oynamamis insanlar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 19 Eylül 2024; 15:19:36 >
  • Açık dünya bu oyunda devasa bir hub gibi. Hem gezip kryptleri-kaleleri buluyorsun, hem saklanmış şeyleri, hem de oyundaki ana dungeonları. Hiç gezmeden dümdüz graceleri takip edip dungeon üzerine dungeon’dan da devam edebilirsiniz. Ama bu hem oyunun keşif hissini öldürür hem de yeteri kadar gelişmenizi engeller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

• Dark souls serisi 5 kat daha iyidir elden ring den özellikle dark souls 3

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Dark soulslari kopek gibi ozluyorum ya, elden ring de iyi ama open world beni pek sarmadi, dark soulslar bambaska, sonsuza kadar 1-2-3-4-5-6-7-8 diye gitsin sikayet etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Eylül 2024; 20:46:9 >
  • Legacy dungeon olmayan kaleler çok çok küçük, yani içine giriyorsunuz 2-3 oda ya var ya yok. Hatta legacy dungeon olan stormveil kalesi de olması gerekenden daha küçük. Kaleyi temizlemek çok kısa sürüyor , evet katman katman bir kale ama yeteri kadar büyük değildi. Kaleye girip kaybolamiyorduk yaa 😁 kaleye girdiğin anda düpedüz souls lineer ilerleyiş. Normal soulsda kaleyi stormweil gibi yap tamam da bu oyun devasa bir açık dünya buradaki kalede devasa olmalı. Ama güzel mi güzel baştan sona 2 kere bitirtti kendini

• Güzel bir video:

Lingot365youtube
    Complete movie montage of the game Elden Ring and DLC in cinematic mode. Full Elden Ring movie video in 4K 60fps Ultrawide RTX ON without HUD. Support my work : https://lingot365.gumroad.com/ I created a cinematic video of Elden Ring and the DLC with ~1500 video shots! If you'd like to support my work, learn about the process behind it or get my ReShade preset to get the same look in game check out my gumroad : https://lingot365.gumroad.com/l/rypsbe If you plan on stealing my footage for tiktok edits, please credit me and link my video. Thank you! Music in order : - November - Max Richter - The Twin Moon Knight - Tai Tomisawa - The Promised Consort - Shoi Miyazawa - The Lord of Frenzied Flame - Shoi Miyazawa - Those United in Common Cause - Soma Tanizaki - Elden Ring - Tsukasa Saitoh Publisher: Bandai Namco Developer: FromSoftware Genre: Action RPG Themes: Adventure, Fantasy, Dark Fantasy, Animation 00:00 Limgrave 02:13 Liurnia 03:17 Caelid 04:23 Nokron, Underground 06:27 Mt. Gelmir 07:21 Altus Plateau 08:09 Consecrated Snowfield & Miquella's Haligtree 08:54 Mountaintops of The Giants 09:22 Farum Azula 09:57 Final Zone 10:37 INTRO : ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE 10:46 Gravesite Plain 11:23 Scadu Altus 12:07 Ancient Ruins of Rauh 12:47 Cerulean Coast 13:27 Messmer the Impaler 16:19 Commander Gaius 16:46 Scadutree Avatar 17:05 Bayle The Dread 18:19 Metyr Mother of Fingers 18:56 Midra Lord of Frenzied Flame 19:51 Enir-Ilim 20:13 Promised Consort Radahn's Cutscene 21:22 Those United in Common Cause 23:21 Radahn Consort of Miquella 24:41 Final Battle #eldenring #eldenringdlc #cinematic #eldenringshadowoftheerdtree #eldenringedit #eldenring4kgameplay #film #gamemovie #eldenringboss #4k #rtx #ultrawide #goty #itsjustagame
    https://www.youtube.com/watch?v=TrPKtslyAHI&feature=youtu.be

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Enfes bir maceraydı..

• Selamlar beyler dlc e nereden giriyoruz ve kaç saat sürüyor aklıma şu geldi ana oyunu büyücü olarak bitirdim sanki dlc için biraz vur kır dal bir karakter daha iyi olur diye düşündüm ne dersiniz

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Dlcye mohg bossunun arkasında yere doğru sarkan bir kol var onunla etkileşime geçip giriliyor(bossu kesmiş olmanız lazım). Valla oynayışınıza bağlı ama bi 30 saat sürer ortalama sanırım. Ben 40 küsür saatte bitirdim. Yani sizin oynama tarzınıza hangi build uyuyorsa onunla devam edin derim. Herkes tank karakterle oynayın diyordu, ben ana oyunun yarısından sonra oynadığım mage karakter ile başladım sonra ilk buildim olan blood asassian ile bitirdim. Birde scadutreeleri toplamadan devam etmeye çalışmayın. Boş yere zorlanırsınız. Dlc de attack ve defans veren itemlar onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 30 Ekim 2024; 18:20:19 >
  • Hiç ps tecrübem yok ama bi arkadaşım çok övüyor bu oyunu. Ps5 alınca deneyeceğim bu oyunu :)
    Videoları izledim de samurai bleed ile oynamaya karar verdim ama bu şekilde izleyip başlarsam hile yapmış gibi olacağım. Siz ne dersiniz ne yapayım? Tamamen kendi kedime mi başlayayım? :)

• Bu dlc'deki harita beni çıldırttı resmen. Nereye gitseniz haritada ya bir uçurum ya da ulaşılamayacak bir yerde. Bir yerden girip de gitmek gerek, bulana kadaf kanser oluyorsunuz. Bosslar ayrı bu harita ayrı kanser ediyor.

• Haklısınız. Binek hayvanı ilaveten oyuncuyu birçok durumda vur-kaç yapabilen bir süvari birimine dönüştürerek oyunu çok kolaylaştırıyor. Akıncıymış veya Moğolmuş gibi pek çok farklı düşmanı - aynı taktikle - kolayca yenebiliyorsunuz. Dark Souls'un çetinliği Elden Ring'te madenler ve akademi gibi sadece yayan girişli alanlarla kısıtlanıyor ve Elden Ring'teki sadece yaya gidilebilen segmentler çoğu zaman Dark Souls'lardaki kadar çetrefilli ve özenli de değil.@smlk @yaratıc1KLAVYE

PC versiyonunu oynamış olsam da Elden Ring (ana oyun) hakkındaki kişisel fikir ve yorumlarımı burada da paylaşmak isterim:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159898901

Oyun birçok açıdan güzel ve idare eder ama kesinlikle 97'lik bir skor taşımaya layık değil. Puanının gereğinden fazla yüksek olduğuna inanan insanlar kesinlikle boş konuşmuyorlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.