Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.054
Cevap
117
Favori
365.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gördüğüm kadarı ile PVE kombat var ama PVP de kesin olacaktır,

Birde battleground mode çakarlar.. Oh mis!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 13 Aralık 2024; 9:27:49 >
  • Düzgün bi anlatsın biri şunu ya :) Co op olacak ama tek ilerleme olmayacak mı yani illa co op mu oynayacağız? Kafam çorba oldu kimi de dlc diyor onlar hiç anlamamış :D
  • Baktılar kitlenin Ubi ve EA kitlesinden farkı kalmamış, yeni oyun çıkarmaya gerek kalmadan sövüşleyelim bunları demişler.
  • Stand alone olacakmış bu enteresan.

• Tek başına oynama olayı olursa enfes olur
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Serinin stand alone devam oyunu, kanatlarıyla uçabilen üst medeniyetin simülasyonunda olduğumuza inanan biri olarak bu tarz bir gelişme bana heyecandan da fazlasını verdi

• Mr.Seko kullanıcısına yanıt
    Elden Ring Nightreign
    -3 kişilik co-op(Tek başına oynanıyor)
    -8 farklı oynanabilir hazır karakter olacak.
    -Harita Limgrave’ın alternatif hali. Oyun ilerledikçe haritada büyük değişiklikler oluyor. Düşmanlar, bosslar, silahlar ve mekanlar her oturumda rastgele olacak.
    -Canımız bittiğinde direkt ölmeyip yere düşüyoruz. Ekibimizden biri bizi ayağa kaldırıyor. Eğer ölürsek 1lvl kaybediyoruz. Bütün ekip ölürse birinci günden 1 lvl olarak başlıyoruz.

Ben pek beğenmedim:(
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Çok doğru bir yorum Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

Üstüne bir de, oyunu eleştirdiğimiz mesajlar siliniyor burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 13 Aralık 2024; 22:20:50 >
  • Bu oyun tarzına açık dünya gitmiyor çok acil bir şekilde dark souls 4 bekliyorum
  • Miyazaki San daha geçenlerde elden ring 2 üzerinde çalışmıyoruz demişti, adam resmen trollemiş bizi.
    Evet gerçekten elden ring 2 değil ama yeni bi elden ring oyunu duyurdular. Doğrusu buna yeni demek ne kadar doğru onu da bilemedim.
    İnşallah tam oyun fiyatı istemezler, 30-40 dolara bağlasalar temiz olurdu ama shadow of the earth tere fiyatı çekerler büyük ihtimal.

Tek, iki ya da 3 kişi oynanabilecek bi coop survival diyorlar ama sanırım oradaki survival bizim bildiğimiz don’t starve, long dark gibi değil herhalde. Daha çok amaç survive etmek olduğu için öyle yazdıklarını düşünüyorum. Yoksa ot toplayıp, koyun kesip, akşam kulübe inşa edeceğimiz bişeyler yapmıyorlar gibi.

Ben baktığım bi kaç yerde, oynayanlar roguelike diyor gibi içerikler gördüm. Her gün limgrave’de random generated yaratıklar, lootlar ve büyüler, artlar olacakmış. Günü tamamlamak üzereyken harita küçülecek ve ana boss gelecekmiş, bossu devirince de yeni bir güne başlayıp döngü aynen devam edecek, belirli bir günün sonunda da oyun bitecek.

Bakalım, vaatividya’dan gelişmeleri öğreniriz artık.

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hocam.
  • Bu kanat işini ana oyuna koymalılardı hortumla atı uçurmak bence hem estetik olarak hem de mantık olarak çok kötüydü onca kanatlı düşman, ejderha vs olmasına rağmen ana karakteri atla uçurmak oyunda eleştirdiğim tek şeydi, sırf bunun için bile oynarım oyunu, uzunluğu senaryosu haritası vs dert değil, kaç oyunda böyle bir özelliğe sahibiz God of War'dan beri ben kanadı olan bi karakter yönetip uçmadım
  • Bu remedy fingerları kullandığımda hiç summon sign gözükmüyor. Bi ayarda sıkıntı mı var yoksa oyuncu mu yok
  • smlk kullanıcısına yanıt
    Nat type kaç ?
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    Onu nerden ayarlıyoruz
    Konsolda ag ayarlarina baglanti durumuna bakmaniz lazim. Nat type 3 ise online oynayamazsiniz.
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    3 ise nasıl değiştirebilirim. 3 değilse başka bir sorun olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smlk

3 ise nasıl değiştirebilirim. 3 değilse başka bir sorun olabilir mi.

Plus gerekiyor her şeyden önce, genellikle boss girişlerinin önünde sign bırakıyor insanlar ama genellikle oyuncular başkasının dünyasına gitmez yardıma beklerler o yüzden Tarnished's Furled Fingerla başkasının dünyasına gitmek için daha çok sign çıkar.

• Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]
    Once bir bakin neymis diye 3 ise isimiz zor. Ben cok denedim degistirmek icin olmadi. Online i biraktim sonunda. Nat type 3 olunca elden ring gibi p2p sistemi olan oyunlarda online oynanmiyor
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.