|
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (403. sayfa)
-
-
Nat 2ymiş.o zaman oyuncu yok demek ki -
-
Cross region u matchmaking olarak degistir ki havuz genislesin, sana uzak ulkeler ile de baglanti kurabilsin oyun. -
Radahn bossundan sonra blaidd le konuştum. Blaidd in mesajı için ruinslere gittim mesajı yoktu. Ne yapmam gerekir -
-
Hocam Isshin Consort Radahn'ı geçtim Malenia kadar bile zor değil. ER'nin tek avantajı sıkılınca bossları cheeslemene olanak sunması.
-
ER Nightrein devam oyunu falan değil. Muhtemelen Fromsoftware'in bir şeyleri denemek istediği bir yan oyun.Hikaye olarakta ana oyunla bir bağı olmayacak.Live service olayı da yok. Bir kere alıyorsun bitiyor. Bence bu oyun Miyazaki'nin souls-mmo yapma isteğinin bir ön ayağı olabilir.
-
Arkadaslar merhaba. Oyunu hint psn den alsam online oynanırken sıkıntı cıkar mı? Hintli oyuncularla mı karsılasırım server farkı olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: drinkblood7
Arkadaslar merhaba. Oyunu hint psn den alsam online oynanırken sıkıntı cıkar mı? Hintli oyuncularla mı karsılasırım server farkı olur mu?Sec hesapta oynamayacaksan ana hesabının olduğu bölge önemli hocam, bir de plus gerekiyor online oynayabilmen için, oyuncu ararken zaten globalde arama seçeneği var, ben oyunu heralde 80-90 saat oynadım kimseyle eşleşemedim, oyunda kimse rastgele şekilde başkasının oyununa girmek istemiyor çünkü başkasının evreninde hiçbir şey alınamıyor genelde pvp için daha çok kullanıldığını gördüm ve tanıdıklarıyla co-op oynayan daha çok gördüm, online ile ilgili burada çok soran oluyor ama onunla ilgili çok fazla bir şey beklemeyin, bu yeni çıkacak oyunda bunu tamamen değiştirecekler anladığım kadarıyla çünkü bu online kısmı çok büyük bi yara yani souls oyunlarında
-
Ben kendi tr pri hesabımda oynayacagım. Bosslarda yardım istemek acısından ve arkadaslarla eslesmek acısından sormustum (onlar tr) . Plusı satın aldıgım hesapta mı oynamak zorundayım peki? Trophy kastıgım hesapta plus yok cunku ama makinede plus paylasımı acık olan baska bir hesabın daha var. -
Ana hesap olarak ekliyse makinede plus olan hesap kendi hesabınızda oynayabilirsiniz arkadaşlarınızla ama dediğim gibi trophy kasacaksanız sizin dünyanıza misafir gelmeleri lazım ve onlara hiçbir item ya da kupa gitmez
-
Cok tesekkur ederim 🙂 -
Ne demek hocam, ben yakın zamanda platinledim oyunu oyunla ilgili her türlü merak ettiğin şeyi sorabilirsin👍🏻
-
Hocam oyunda nasıl bir build kuracağıma karar veremiyorum 20 level falan oldum hepsini dengeli yükseltmeye çalıştım ama bir builde karar verip ona ağırlık vermek gerekiyor anladığjm kadarıyla hangisine yüklenmemi önerirsiniz kolay gelişmek kolay ilerlemek adına. Hızlı atik ve yakın dövüşten hoşlanıyorum. Dexterity gelişmek gerekli sanki ama dexterity silahların damage i daha az geldi bana
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtaydHocam oyunda nasıl bir build kuracağıma karar veremiyorum 20 level falan oldum hepsini dengeli yükseltmeye çalıştım ama bir builde karar verip ona ağırlık vermek gerekiyor anladığjm kadarıyla hangisine yüklenmemi önerirsiniz kolay gelişmek kolay ilerlemek adına. Hızlı atik ve yakın dövüşten hoşlanıyorum. Dexterity gelişmek gerekli sanki ama dexterity silahların damage i daha az geldi bana
Oyunda belirli bir yere gelince ortalama ilk çeyrek gibi stat point sıfırlayabilirsin hocam o yüzden karar aşamasını esnek düşünebilirsin.
Dex daha çok iki elle tutulan kılıç için kullanılıyor daha çok damage hız ve defans için, kolay dodge ve hafiflik ön planda ayrıca silaha büyü yapabilirsin kan ve ateş kaplama gibi, eksisi ise kalkan yok
STR buildte ise kalkan kullanabilirsin çift elli balta blunt vs kullanabilirsin ağır zırh kullanabilirsin ancak Dodge yapmak çok ağır oluyor
Ben STR dex melez build yaptım kılıç ve kalkan kullanarak fang kullandım hem çift el hem kalkanla kullanılabilir hem de erkenden elde edebiliyorsun oyundaki en sağlam kılıçlardan ilk 3'tedir bence unique bir kılıç,
Ben senin yerinde olsam fangi alırım stat sıfırlamaya gelene kadar full dex gider çift elli denerim çünkü el yakma çeviklik vs gerçekten güzel hissettiriyor beğenirsen devam edersin beğenmezsen star sıfırlar full STR gidersin
Bosslarda kalkan neredeyse hiçbir işe yaramıyor ya şarj attack vuruyorlar ya da iki vuruşta staminayı bitiriyorlar, o yüzden bence hazır dex gitmişken bence çift el kılıç gitmeyi dene derim,
Oyun başında bundan daha iyi bir silah bulamazsın bossu birazcık zor ama imkansız değil belirli hareket setini tekrar edip duruyor, sonrasında mutlaka bloodflame blade ve fire give me strength büyülerini de al,
Its ShatteryoutubeLocation of Bloodhound's Fang Unique/Special Weapon in Elden Ring. It is located in the Forlorn Hound Evergaol of Limgrave Stat Requirements: Str/Strength: 18 Dex/Dexterity: 17 Curved Greatsword, Slash Damage, Causes Blood Loss Buildup Special Move: Bloodhound's Finessehttps://www.youtube.com/watch?si=6RhqUpWVtxf1kyoN&v=bi1NetVt8oY&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 22 Aralık 2024; 23:17:7 >
-
Dex build oynuyorum elimde Fang var bunu +2 ye bastım oyunun daha çok başlarındayım ama çok amaçsız geziyorum açık dünyada. Gidip boş boş slot kesiyorum sadece. Arada 1-2 evergaol denk gelirse girip ölüp sonra gelirim diye çıkıyorum npc görevleri de o kadar karışık ki ondan da hiçbir şey anlamadım zaten -
-
Hocam interaktif haritayla ilerlemeyi düşünüyorum. Limgrave’de tüm mağara zindan vs ne varsa tamamlayacağım ondan sonra ana boss a giderim sonra ikinci bölgeye geçerim. Bu şekilde level sorunu olmaz sanırım -
Şöyle ki bu harita üzerinden ben oynadım ve çok rahat ettim eğer ki ne olacak seviyesi yüksek yere giderim artık kendime güveniyorum deseniz bile ağız burun bırakmıyorlar. Tavsiyem leveliniz hangi bölgeye uygunsa oralara gidin yoksa eziyet olurquote:
Orijinalden alıntı: Cemo94
Hocam interaktif haritayla ilerlemeyi düşünüyorum. Limgrave’de tüm mağara zindan vs ne varsa tamamlayacağım ondan sonra ana boss a giderim sonra ikinci bölgeye geçerim. Bu şekilde level sorunu olmaz sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X