< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 25 Aralık 2024; 21:11:11 > |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (405. sayfa)
-
-
Fortnite'tımsı. -
Hocam ilk bossu kestiysen direkt Radahn'a git o ilk bosstan daha da kolay ben tek seferde geçmiştim onu, Radahn'ı kestikten sonra Round Table Hold'da armoru satılıyor o zırhla bitirebilirsin oyunu o derece yüksek defanslı ve görsel olarak da bence çok güzel tasarımı var giyince güçlü hissettiriyor güven veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 26 Aralık 2024; 11:1:39 > -
-
Hemen kesmene gerek yok bunları. Level olarak yetmiyorsan ilerde tekrar gelebilirsin.
-
Yani oyunun akışını kupaları etkilemiyorsa öyle yapayım -
Cheese varmış kenarda eğilince hepsi kendini aşağıya atıyor😂 -
Naigthreign nedir dlcmi olacak? -
Hocam Fortnite'tımsı bir şey.
-
Aman hocam full başarım kasıyorum bozmayalım bişeyleri sonra -
Yok hocam oyunda bir iki şey dışında kaçırılabilir başarım yok ben de platinledim oyunu, Radahn'ı kesmeden zaten hikayede ilerleyemezsin
-
Ayrı satılacaktır hocam, standalone -
Hocam selamlar oyunu daha önce platinlemişsiniz o zaman bilirsiniz;
Ben görev gidişatını baya bozdum önce Rogier ve Fia görevlerini başlatıp onu devam ettirmeden Ranni’yi bulup görevlerini başlattım ve yeraltında Braidd ile buluşana kadar ilerledim Radahn’a gitmemiz lazım diyip o Radahn’a gitti ben de ona gideceğim. Rogier görevi ilerlemiyor çünkü adam hastalandı ve ölecek Fia’nın da ilerlemesi için sanırım Radahn’ı kesmem lazımmış. Ha bir de iki madalyon birleştirip Altus Plateau bölgesini de biraz keşfettim. Şimdi hiçbir göreve bulaşmayıp Radahn’ı keseceğim ama full başarım için herhangi bir şeyi bozdum mu onu bilmiyorum. Oyunun sonlarından biri için Ranni görevlerini bitirmek lazımmış ben Ranni görevlerini yine de bitirebilir miyim?
En çok merak ettiğim şey oyun açık dünya ve keşfe açık bir oyun bu yüzden kafama göre oynamak istiyorum. Hani NPC görevi, hikayede çok ilerleyince bir şeyleri bozmak, herhangi bir görevle alakalı mekanı önden keşfedip görev gidişatını bozmak gibi şeyler başarımlara engel olur mu? Eğer engel olmuyorsa Radahn’ı da kesip kafam nereye eserse oraya gitmek istiyorum çünkü oyunun zevki böyle çıkıyor.
Rehberle oynayayım dedim ama rehberle oynadığımda oynadığımı anlamıyorum videodaki adam ne yaparsa onu kopyalıyorum bu tarz bi oyun için çok saçma oluyor böyle oynamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 30 Aralık 2024; 17:45:9 >
-
Hocam son hikaye bossunu ve hiçbir npc'yi kesmediğin sürece görevlerle ilgili hiçbir şey kaybetmezsin girebildiğin her yere rahatça girip çıkabilirsin bahsettiğin görev dizileri oyunun ending kısmını etkiliyor her görev dizisiyle başka ending açılıyor yani son bossu keser kesmez o noktada harici save alıp endingleri gördükçe geri yüklemen lazım save dosyasını tıpkı Bloodborne ve Sekiroda da olduğu gibi, bir de tüm legendary silahları toplama kupasına dikkat etmen lazım 1 tanesi buglı 1 tanesi kaçırılabilir silah
-
Söyleyebilir misin hocam o itemleri not alayım bir yere. Ne zaman ya da ne şekilde almam gerekiyor ? -
Gransax oyunun sonuna doğru alınıyor öncesinde ya da sonrasında alınamıyor, scepter da limgrave'deki bir satıcıyı öldürünce üstünden düşüyor kesin şekilde
-
Çok teşekkür ederim hocam -
Ne demek hocam senin yerinde olmak isterdim çok güzel oyundu
-
Arkadaşlar merhaba,
Elden Ring Shadow of the Erdtree ps5 kutulu cd oyun alıp oynamak istiyorum,
gerekli minumum sistem sürümünü bilen varsa lütfen yazabilirmi?
bandaı namco'ya mesaj yazdım,tahmin ettiğim gibi 10.40 uyumludur diye cevap geldi,
oyun 6. ayda çıkmıştı ve o zamanki son sürüm 9.40 idi.eğer oyun içinde update dosyası varsa,
(umarım yoktur) tahminim en az 8.60-9.20 arası olabilir diye düşünüyorum.
teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymener -- 30 Aralık 2024; 23:14:22 > -
Hocam bu kadar ince detay neden istiyorsun? Güncelleme için internetinizde sıkıntı felan mı var? Yoksa sürümler arası acayip bir farklılık olacağını sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X