Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabredemeyip tekrar girdim. Ve Elden Ring 178 saat sonunda bitti.

Bir o kadar da araştırmaya vakit harcamışımdır, ilk Souls deneyimim için en yoğun 2 ayımı geçirdim.

İşleri benim için kolaylaştıran arkadaşlara, özellikle @volcy123 çok teşekkür ederim.

Eski Souls oyunları belli ki bana fazla, buradan sonra DLC veya Elden Ring 2'yi bekleyeceğiz.

Herkese iyi oyunlar dilerim.  

• bynedim kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun sanada, ben newgame +5 teyim galiba dün akşam bloody finger ile pvp gireyim dedim 25 - 30 turda baya bir adam kestim. Eskisi gibi hala 2 - 3 kişi geziyorlar ama oyunculukları sanırım zayıftı.  Tekrar oynanabilirlik zayıf ama ilk oyunda her yeri açınca yeni oyunda sadece koşarak bossları kesmek kalıyor.

• Merhaba arkadaşlar, final boss ta bana yardım edebilecek cengaver ya da cengaverler ariyorum. Özelden ulaşabilirseniz çok mutlu olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eyupgucluer kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Dostum açık konuşmak gerekirse bundan 1 - 2 hafta öncesine kadar bende finalde tıkanmıştım. Senin gibi çok yardım bekledim bir sürü kişi ile beraber girdim ama final boss başkası ile girdiğin zaman dahada güçleniyor. Tek başına onu alt etmen başka biri ile girmenden daha kolay olacaktır. Aslında zor bir yanı yok sadece hareketleri ezberleyip bol miktarda hp pot tut finalde üzerinde, oyunu bırakma noktasına kadar gelen ben 4 kez kestim tek başıma, güzel bir katana yapısı ile çok rahat zorlanmadan kesiyorsunuz.

"Kuhleep3893" ekle istersen elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 7 Mayıs 2022; 12:16:30 >
    Dostum iyi farm yapmışsın tavsiye edebileceğin farm lokasyonu var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

Sağol, ben henüz NG+ başlatmadım ama Roundtable Hold üstünden yapılabiliyormuş sanırım. Valla evdeyken her gece oyuna girmeye alışmışım şu an bir boşluktayım. :) Aşağı yukarı ne zaman DLC görürüz diye araştırmaya başladım, 2022 sonuna kadar beklenmiyormuş.

Belki dediğin gibi koşarak Boss'ları kesip farklı sonları görebilmek üzerine bir süre sonra tekrar başlayabilirim.

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Evet farming ile Lvl işini biraz abarttım diyebilirim, hatta oyunun sonlarına doğru tecrübeyle de birlikte Boss'ları ilk denemede almaya başlayınca keyfini de bir tık kaçırmıştı.

Farming için oyunun başlarında Liurnia'ya girdiğim gibi White Mask Quest'i bitirip Mohgwyn Palace'a ışınlandım. Oradaki farm noktasında önce okla kuş avlayarak, sonra yukarı tırmanıp uçurumdan aşağı atlayarak (glitch), ardından da Sacred Relic Sword'u edindikten sonra skill ile koridoru temizleyerek Level atlamaya başladım.

Tabi en son 1 Level için 650.000 Rune istiyordu, bu noktaya gelince de ancak Sacred Relic Sword ile uğraşılıyor.

• Arkadaşlar pvp'de darbe aldığımızda o an yaptığımız hareketin kesilmemesi için minimum kaç poise değerinde olmamız gerekiyor?

• blackprague kullanıcısına yanıt
    karşındakinden yüksek olması lazım ama matematik olarak yüzde kaç fazla olmalı bilmiyorum. denk gelmedim böyle bir denkleme. bilsek iyi olur. :)
    edit: ds3’de falan elimizdeki silahtan da hyperarmor kazanıryorduk hareketimize göre ama bu işlem elden ring’de alıştığımızdan biraz daha zayıf işliyor. belki düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 9 Mayıs 2022; 15:38:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

hocam tam inc. basıcam adam bi kılıç darbesiyle engelliyor :) dedim en azından bunun önüne geçeyim ama sanırım en sağlamı tank zırh giymek

• Arkadaşlar Oyunu deneyimlemek isteyen varsa satılık p2 hesap mevcut. Bayadır oynadım ve bana yetti açıkçası :) P1 hesap sahibi de forumdan bir arkadaşımız, bilgileri bende var. Digital oyun alış/satış bölümün de ilan açtım. İsteyen özel mesaj atabilir.

(Bir önce ki mesajımdan alıntıdır. Durum günceldir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    hızlı büyü basmak için yapabileceğin 2 şey daha var.
    1- dex arttırmak.
    2- radagon icon talisman’ını kullanmak.
    aklında bulunsun 🙃

• Souls-like özürlü bir insan olarak dün oyuna başladım. 33 level oldum. Hatta boss bile kestim. Sanırım ilk defa bir souls oyununu uzun uzun oynayacağım. Açık dünya olması bu türe daha çok yakışmış. Koridorda sıkışıp kalma, her boss'u geçmek zorunda olma gibi bi durum yok bu sayede. Zelda'dan keşif hissini aparmaları da çok yerinde olmuş. Çok tatlı bir duygusu var oyunun. İnsan kendini tam bir macerada hissediyor. Benim gibi türe mesafeli arkadaşlara tavsiye ederim. Diğerlerindeki gibi kanser etmiyor. Biraz farming sonrası rahatlıyorsunuz.

Eyvallah hocam

• Aranızda çok yüksek level olup da online invasion veya duelist deneyen oldu mu bikaç bir şey okudum. Levelinin 20-30 üstü ve altıyla eşleşebiliyosun diye bazıları da levelin ne olursa olsun online kısımda scale ediliyor diyor hangisi doğru acaba?

incantation için ne yapmalı hocam?

• kingofbet K kullanıcısına yanıt
    incantation’lar icin de gecerli yazdigim. 👍

Hocam ben de ilk souls deneyimimi bu oyunda elde edecekken daha başında sinir krizi geçirip bırakmıştım. 😄

Yeni başlayacak olanlara önerileriniz nelerdir? Hangi sınıf seçilmeli? Muhtemelen oyuna 1-0 önde başlarsam daha çok zevk alırım gibi geliyo. Sistemi anladıktan sonra farklı sınıflar da denenebilir. Misal genelde büyücü sınıfı oyun için easy mode diyorlar. Aslı var mi bunun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben astrologer ile başladım. İlk zamanlar da sinir krizi geçiriyorsun evet ama sonrasın da oynaması çok zevkli bir hal alıyor hatta iki üç tane boss için uygar hocam sağolsun yardım a da gelmişti yoksa konsol u parçayalabilirdim :) ilk sayfa da ki build önerilerine ve YouTube da astrologer build yazarsan videolarını incelemeni tavsiye ederim. Ben hep videolar sayesinde İtem build yaptım, kendimi geliştirdim.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.