Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim statlara bi bakar mısın? Şöyle yapsan daha iyi olur dediğin bir şey var mı? Genel olarak çok ağır silahlar kullanmıyorum. Daha verimli hâle getirebilir miyiz? ☺️

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 26 Mayıs 2022; 15:43:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• blackprague kullanıcısına yanıt
    ben farklı açıdan bir öneride bulunayım;
    2. bir silah taşımayın yanınızda. onun ağırlığına bedel zırh giyip defans/poise arttırmaya bakın.
    2. bir silaha geçmek istediğinizde de rakipten az uzaklaşıp seri şekilde yeni silahı mevcut silah ile değiştirin.
    bu biraz pratik ister ama günün sonunda ödülü de tatmin edici olacaktır.

işinize yaramayan tüm silahları depoya gönderin. düello esnasında rakibin zayıflığına göre şak şak yeni silah ve weapon art’lar ile kafasını bulandırıp eşşek cennetine gönderin. 😀
    zaten pvp’de baskın olan hepi topu 7-8 silah var. hepsinin arasında seri geçişler ve birbirinden farklı weapon art’lar ile rakibi büyük intimalle yenersiniz. çoğunun 2. bir planı yok çünkü. sizin 7-8 tane planınız oluyor bu durumda :)

edit: maça can arttıran talisman ile başlayın. darbe alıp canınız düştüğünde ise yerine havaş yavaş can basan talisman’ı takın. bu bahsettiklerim biraz el çabukluğu istiyor lakin yaptıkça alıştığınızı görüceksiniz. kas hafızanız oturacak yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 26 Mayıs 2022; 16:58:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinden haberim var ama maalesef o kadar yetenekli değilim ben karşıda gerçek kişi olduğunda menüye girince elim ayağım dolaşıyor birbirine. Hızlı olamadığım için o şekilde ikinci silah aldım. Zırh olarak kaba zırhları sevmiyorum üstümdeki setin de zaten 67 poise’ı var. Yine de sağ ol en azından şu can talisman olayını denemeye çalışırım.
    Statları daha etkili dağıtmaya çalışıyorum olmuyor bir türlü hep elimdeki ekipmanların değeri düşüyor. Arcane arttırayım diyorum str azaltıp oraya veriyorum değerlerim düşüyor. :) dex 80e çekeyim diyorum aman aman bi fark olacak mı emin olamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 26 Mayıs 2022; 17:7:58 >
    Pvp’nin 1e 1 kapışmak dışında bir olayı yok di mi? Yenince ne oluyor mesela? Hic bilmediğim bir konu.

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Aynen online olarak başka oyuncularla kapışıyoruz. Yenince rune arc ve rün kazanıyorsunuz.

• Hocam vigor 60 yapıyorum dex 60 yapıyorum e strden alıp örneğin arcane verince silahların vuruş değeri düşüyor. Kafamda bir türlü oturtamadım. Mule için yardım ederiz hocam 18.00 sonrası müsaitim.

• Dayanamadim bende aldim oyunu az once iniyor bakalim:) bugune kadar butun rpg oyunlarda buyucu oldum yine oyle olurum var ise😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun hocam :) ilk mesajdaki karakter siniflari kismina goz atmani tavsiye ederim.

Hocam yalnız oyle birkac itemlik bir mule olmayacak; full inventory 😅 tamam dersen yarin ulasirim sana. 😁

• Hocam şöyle yapalım talismanları ben halledeyim ok ise tüm talismanlarını verirsin 😁

Sikinti yok hocam bende ne item varsa droplayabilirim sana.

• Yok hocam onu demedim ben bi şey istemiyorum. Diyorum ki benle talismanları hallet mule için

Tamamdir hocam.🤝

• Elimizdeki Larval Tearları tüketmeden rebirth yapma glitchi falan yok mu ya? PC'de varmış da konsollarda yok sanırım.

konsolda henüz yok ama illa bulacaklardır. ds3’de de böyle olmuştu. açık bulundu, kapamadılar da hala mesela. göz yumuyorlar :)

• Silver Sphere ilk seferden sonra super low rate ile drop yapabiliyor diye biliyorum.Yüksek arcane + silver scarab ile denenebilir.

• bir kere arkadaşımın dünyasında o büyük topları kestiğinde bana da düştü. kendi dünyamda değil, arkadaşın dünyasında aldım. ilginçti :)

Bu şekilde oluyor ise host’un savesine her drop sonrasi rollback atilirsa furled finger kisisi vasıtasıyla farm yapilabilinir.

Dediğiniz gibi olmuyormuş hocam oyun saymıyor onu.

https://www.youtube.com/watch?v=dzW1aQ2dYws&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.