Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekledi mi diye kontrol etmemiştim. acaba eklemiyor oluşu mu bir bug ? :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Olabilir from software ile her şey mümkün 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya bu xboxın online oyucu topluluğu çok az ya elden ring gibi bir oyun daha oyunun 4.ayı falan pvp adam bulmuyor on dakikadır imkanım olsa sırf bu yüzden Ps 5 alacağım yani o kadar bezdim.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    ayarlarında bir sıkıntı olmasın ? yer kırmızı imzadan geçilmiyor main gate’de. :)

Normal invadeden bahsediyorum. Bir ayarı mı var? Klasik multi ayarlarım herkesinki gibi.

eşleşme bölgeni genişlet multi ayarlarından. cihaz başında olmadığımdan tam anımsamıyorum ayarın ismini. matchmaking falan gibi bir şey olabilir. invasion’da afk farm yapmaya çalışan adam çok var, düello ile gör işini derim.
    invasion pc’de bile çok aşırı aktif değil. düello akıyor çoğunluk. belli başlı bölgelerin haricinde işin zor.

Hocam bahsettiğin ayar açık matcmaking yani. Düello sorunu yok main gatede kırmızı işaret dolu dediğin gibi. Ama ben çok yayın falan izliyorum. Psden oynayanlar nerede yaparsa yapsın 30 saniyede rakip buluyorlar. Pc bilmiyorum valla. Bi ara düello takılıyodum zaten şimdi normal invade geçtim.

benim takip ettiklerim pc tarafında genelde, ufaktan zorlanmaya başladılar invasion konusunda. ha yok mu, tabi var ama yoğunluk bayaa azaldı. hatta olağandışı azaldı bana göre. top tier pvp’cilerin bazıları elden’a ısınamadı, hala ds3’de pvp yapıyorlar. first step, göl ve buzlu gölde invasion dönüyor genelde. hepsinin üstüne birde xbox, diğer platformlara oranla dediğin gibi daha az oyuncu tabanına sahip, beklemeler olacaktır.
    düello bitmez ama, sen geç o tarafa, kafan rahat etsin :)
    edit: levelin de önemi var tabi. yüksek kaldıysan, asıl kitleyi ıskalıyor olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 27 Mayıs 2022; 23:33:19 >
    Yok hocam 150deyim güya pvp için ideal level. Olmadı mecbur düelloya bakıcam. Gerçi elimde başka oyunlar var ama giresim gelmiyor :)

oyundan henüz bıkmamışken 125 level aç, en yoğun pvp bu levelde döner. oyundan bıktıktan sonra hayatta göze alamazsın yoksa yeni karakter açmayı :D

Şu an oyundan bıkmış değilim ama yeni karakter açtım yok olmuyor içim almıyor gidip item toplamaya. Gideyim sacred tearları alayım golden ****i alayım vs dedim yok git git bitmiyor maalesef uğraşamadım yani. Bir de oyunu %100 bitirdim offlinede her şeyi gördüm tekrar haritaları aç oraya git bunu al falan benlik bi şey değil keşke ssave yedekleme olsaydı.

• 125lvl invadesinin tadi baskaymis valla. Hele Volcano Manor da invade atinca milleti moblara cekince tam komedi oluyor fena baitliyorum hele Abductor Virginler milleti kapinca yarılıyorum gülmekten 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Mayıs 2022; 0:32:40 >
  • Build tamamlandıysa paylaş yav

• Oyunu bıraktık ama kopamadık bi şekilde.. Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 28 Mayıs 2022; 17:22:23 >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Link?? 😁

😁

Link yok, Instagram üzerinden önceden de alışverişlerim olan 2 ayrı yerden 3D Print yaptırdım. Radahn vs. yavaş yavaş geliyor.

Alexander Iron Fist : @kingdomof3d

Malenia : @dephidesign

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam bir bakayım

Edit: pahalıymış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 28 Mayıs 2022; 19:33:31 >
  • The First Step’in yeni sahipleri😀 Yalnız fena kestik milleti 😄🤝

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Mayıs 2022; 20:7:47 >
  • 😂😂

• Crusarder Kings 😁 itinayla adam dövülür

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.