Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
103.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Knight tan kasıt enchanted ise Prisoner, Bloody Wolf ise Vagabond ile baslamanizi tavsiye ederim.Vagabond stat konusunda en iyi class durumunda gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Şubat 2022; 16:22:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu oyunda çok yakın dövüşe girebileceğimi sanmıyorum:) Uzaktan uzaktan...

• Elden ring minimum sistem gereksinimlerinde 12 gb ram istemiş olması series s sahibi olarak korkuttu beni optimizasyon sıkıntılıysa sabit 60fps gelmeyebilir mi acaba? Malum son DL2’de de yapımcılar kendi tembelliğini series s’in işlemcisi bizi sınırlıyor diye savunma yapmıştı. Bandai namco gerçi aylar önce resmi sitesinde 60 fps olacağını söylemişti ama oyun firmaları sözlerini yiyip yapamadık ya olmadı diyebiliyorlar. Fikri olan var mı ne olur acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yokboylebısey Y kullanıcısına yanıt
    Bu videoya bir göz atın ama ben series s in sabit 60 vereceğini sanmıyorum.

Gamesradar sitesine göre ;

• Xbox Series X : 3840x2160p (4K) @ 60fps + HDR ve Ray Tracing desteği ilk gün yaması ile gelecek.
    • Xbox Series S : 2560x1440p (2K) @ 60fps + HDR (Ray Tracing desteği olmayacak)
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Bunlar taa kasımda söylendi biliyorum ancak betada bu değerler yoktu. Oyun çıkışında göreceğiz optimizasyonu. Çok zor ya yazılan bu değerlerin gerçek olması. Bende de series s var oradan aldım oyunu bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokboylebısey -- 15 Şubat 2022; 18:13:23 >
  • Oyunun ön yüklemesi 49 GB gözüküyor indirmeye basıyorum ama 284 mb indiriyor. Ben mi çözemedim ön yüklemeyi yoksa normal mi?

Oyunun çıkışında yurtdışında olacağım. 27'si gecesi döndüğüm gibi oyuna girebilmek için soruyorum aslında yoksa dert değil.

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Oyun indirmeye açık değil şu an

Evet farklı sitelerde farklı yorumlar da var, hepsi Series S için 60fps seçeneğinin mutlaka olacağını belirtiyor fakat performance / graphic mode seçenekleri ve 60fps'e kadar mı yoksa 60fps kilitli mi olacak hepsi muamma.

Series X kullanıyorum ama Series S de oldukça güçlü bir konsol, çözünürlüktense 60fps seçeneği her zaman sunulmalı. Kasım ayındaki veriler de olsa Bandai Namco tarafından resmi beyan budur denmiş, ilk gün yaması ile mutlaka bir iyileştirme olacaktır diye düşünüyorum.

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Bekleyip göreceğiz inşallah 60 fps olur ben 900p oynamaya razıyım ama yeter ki 60fps olsun

Metin henüz pre load açılmadı.Mobil app üzerinden yüklersin uzaktan baglanarak.

İndirdiği sadece oyunun ikonu bende geçen ay indirmiştim açmaya çalışınca geri atıyor acele etme henüz oyun çıkmadı diyor Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler abi, app üzerinden indirme tamamen aklımdan çıkmış. Dediğin gibi yaparım.

Cevap veren herkese de ayrıca teşekkürler.

• CONFESSOR: Gizli operasyonlarda usta bir kilise casusu. Büyülerinde olduğu kadar kılıçta da ustadırlar.

SAMURAI: Land of Reeds'ten yetenekli bir savaşçı. Katana ve longbow kullanmaya alışıktır. Başlangıç itemi olarak Uchigatana ile gelecek.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Şubat 2022; 19:38:48 >
  • Bu başlangıç item'ları da network testteki kadar bolca dağıtılmayacak sanırım. %100 armor shield ile başlarız derken bizi bir süre item toplamaya veya satın almaya itecek oyun anladığım kadarıyla.

• Co-op ve PvP anlatımı (zamanımın kısıtlı olması nedeniyle bugünlük sadece Co-op kısmını hazırlayabildim) ilk mesaja eklenmiştir.

• Oyun indirmeye açıldı sanırım, ben de sıraya ekledim yarın indireceğim.

• Katze kullanıcısına yanıt

Bu akşam indirdim, oldukça küçük bir dosya iniyor, açmak istediğinizde de sabırsızlandığınızı biliyoruz ama daha zaman var diyor. :)

• Haklıymışsınız hocam şimdi kuyruğu değiştirip indireyim dedim 3 ay evvelki küçük boyutlu dosyayı indirdi. :)

Ama şöyle bir şey oldu oyunu ilk indirme listesine eklerken 49 GB boyut gösterdi, dedim tamam bu sefer kurulumu tam yapacak, tabii öyle bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 16 Şubat 2022; 1:0:19 >
  • Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.