< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (13. sayfa)
-
-
Enpara 299 benimde tamam 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keepsakes ( Başlangıç Hediye Itemları) ilk mesaja eklendi.
-
Oyun için minimum 12 gb ram istiyor demişler. 8 gb açılmazmı şimdi bu 😞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
microsoft parayı gecenin 5'inde çekmiş bankada şüpheli işlem için beni arayınca o saatte kısa süreli panik yaşadım. neyse elden ring için feda olsun.
-
Mailden kredi kartını kaldırmaya çalşyorım ama sanki hala aktif gibi bağlantılı sipariş var diyor izin vermyor para da çekilmiş halbuki ne zaman silebilirim kartımı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya benim hem kredi kartı hemde sanal kart kayıtlıydı ödeme sisteminde. Fakat kartım değiştiği için tarih kısmını değiştirmeyi unuttum. Sabah 5 gibi mesaj geldi. Kartınız kullanım süresi dolduğu için çekilmemiştir diye . Şimdi xbox dan kart bilgilerini güncelledim. Gün içinde tekrar parayı çekmeye çalışırlar değil mi ? Ön sipariş verildi görünüyor şuanda.
Ona bende baktım hala bağlantılı gözüküyor. Benim enpara üzerinden işlem yaptı şuan provizyonda gözüküyor. Normale düşene kadar beklemekte fayda var.
-
Bu oyun tam olarak nasıl? Yani sonsuza dek devam eden bir oyun mu? ESO gibi mi?
Benim de enpara bekleyeleim bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
*Torrent[(Spirit Steed) Binek] Nasıl Açılır, ✔️
*Keepsakes ( Başlangıç Hediye Itemları)✔️
*Gece ve Gündüz Döngüsü✔️
*Gamepad Şeması (Yaya ve binek üstünde)✔️
ilk mesaja eklenmiştir, göz atmanızda fayda var.
Co-op ve pvp rehberi hazırlanıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Şubat 2022; 11:0:56 > -
Elden Ring'in inceleme ambargosu 23 Şubat Türkiye saatiyle 18.00'da kalkacak!
böyle rehbere dönerse konu muhteşem olur :) ellerine sağlık 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
müşteri hizmetleri ile bir görüşmeye çalış istersen garantiye al işlemini, tahminim belli saat aralıklarında ödeme için tarama yapıp kartlardan çekiyorlardır, ama sen ne olur ne olmaz ulaşmaya çalış
-
299₺'ye aldığım için çok mutluyum. Daha çıkmadan %50 indirimden aldık oyunu resmen.
Hocam yapıkrediyi arayın çekilen fazla tutarı iade etsinler. Sürekli aynı şeyi yapıyorlar. Güya dolar farkıymış. Alakası yok. İade etmek zorundalar aynı şey bende de oldu. Daha önce farklı bir oyun almıştım. Provizyon işlemi bitince arayıp fazla çekilen tutarı istedim iade ettiler.
-
299TL çekildi benden de. Sanal kartım tanımlı idi. Dün limit koymuştum. Sabaha doğru çekmiş.
-
İş bankası daha uyanmamış benden çekilmedi daha :) derken 2 dk sonra çekti 299 tl olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatchway -- 15 Şubat 2022; 12:55:46 >
yapı kredi 299 yerine 310 çekmiş, tam köfteler ha.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X