Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
103.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen vagabondla başlarım ben büyüye heves etmiştim ama pek büyü müyü seven bir tip değilim :) ödemesi alınan var mı acaba 15 gün kaldı hâlâ almadılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiç araştırmadım hatta videolara bile bakmıyorum geldiğinden heyecanım kaçmasın diye :) Dark souls serisini oynamadım. Mortal shell oynadım. Öle öle bir şekilde yolu bulacağımı düşünüyorum.

@blackprague Çıkışa 10 gün kala parayı çekmeye başlayacaklar. Bende çekse de rahatlasam diyorum. Sanki bir şey olacakta iptal olacakmış gibi bir his bırakıyor bu durum

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı histen muzdaribim ucuza aldık aman bir aksilik çıkmasın diken üstündeyim

• Cikisa 10 gun kala cekilecektir ücretler o yüzden hesabinizda yeterli miktarda para bulundurmayi unutmayın.

300₺ den siparis verenlerin siparislerinin iptal olmasi gibi bir durum söz konusu olamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda nasıl turkce altyazi olmaz anlayamıyorum... Oyunda class-armor-iksir-boss-summon-pvp derken altyapı gerektiren bir oyun olup bazı bilgileri bilmeden oynanamayacak gibi duruyor souls like olduğu için

• Gördüğüm kadarıyla bu sınıf için sol elde ya savunma için kalkan ya da büyü için asa taşıyabiliyoruz, her ikisi aynı anda mümkün değil sanırım.

Merak ettiğim şu, bunların arasında geçişi hızlı şekilde yapabilecek miyiz. Yeni karakterleri de bir görmek lazım tabi.

@CounTRy678 Ben de aksine izlemediğim oynanış veya inceleme videosu kalmadı diyebilirim, şimdi de ''Best Class for Beginners'' videolarını ve wiki yazılarını takip ediyorum. :) Spoiler işini sevmem ama baştan bir hazırlıklı olayım istedim hatta diğer Souls oyunlarını bile sistemi anlamak için baya inceledim. Keza oynanış mekaniklerini anlamak uzun sürerse, sıkılıp bırakmak istemiyorum.

Mortal Shell'e ben de hazırlık olsun diye başlamıştım ama iyi gelişip öyle boss'a gideyim derken oyunun tekrar eden atmosferi baya sıktı bıraktım.

• bynedim kullanıcısına yanıt

Mortal shell başlamadan önce benim oyun tarzım böyle kafama göre gitmek yaratıkların arasına girip vurdum duymaz şekilde oynardım. Mortal shell gelince bu şekilde denesem de başta her küçük yaratık sanki bossmuş gibi davranıp dikkatli tabiri caiz diken üstünde oynadım. Kendimi öle kaptırmışım ki inanılmaz bir keyif oluştu bende. Sürekli sağa solu takip ediyorum her sesi yada köşeleri kontrol ediyorum. Başta korkan cılız halim sonradan tecrübeli ve güçlü hale dönünce verdiği keyifte katlanarak devam ediyordu. Konuyu bağlamam gerekirse oyun zor olsun sorun değil mekanik ve oynanış düzgün olduğu sürece kendimizi geliştirecek yer olduğu sürece her türlü oynanır. Çünkü bende o hissi biliyorum artık ve kaç yüz kez ölmem bir şey ifade etmiyor sonunda ben kazanıyorum :)

Elden ring mekanik ve oynanış nasıl olacak verdiği his ve sistem nasıl işleyecek önce bunları öğrenmemiz gerekiyor. Ondan sonra kafamızda doğru bir karakter oluşturabiliriz. Oyun içinde sonradan karakter değiştirme varsa o zaman asıl kafamızdakini yapabiliriz.

Not: Mortal shell öncesi souls serisi oynadım ama 3 4 saati geçmemişti.

• Aman spoilerlar icin dikkat :)
    Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

• Elden ring resmi Twitter sayfası da beğenmiş bu twiti

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Evet Mortal Shell'de ben de o tedirgin ve temkinli oynanışın keyfini kısmen yaşadım, ilk Grisha'yı pek de gelişemeden kombolarını keşfedip sabırla uzun bir sürede indirdiğimde çok keyif vermişti.

Elden Ring'de oyun sırasında karakter değiştirebileceğimizi sanmıyorum, biraz da oyuna iş güçten fazla vakit ayıramayacak olmanın getireceği hevesle bir karakteri bir süre geliştirdiğimde sıfıra dönmek istemem ondan bi araştırma haline girmiştim.

Yine de başladıktan sonra, özellikle Souls oynamamış kişiler için keşfedilecek çok şey olacağını düşünüyorum.

• Parayı çekmeden rahat edemicem 😂

• CaptainSon kullanıcısına yanıt
    Sanirim 300 liradan sipariş geçtiniz tıpkı benim gibi ve bu tutardan daha fazla cekileceginden endişe duyuyorsunuz ama endişe etmenize gerek yok zira faturalar çoktan gönderildi e posta aracılığıyla. Yani bir sıkıntı olmaz, olsa bile m.h ne durumu bildiririz

• Son 10 gün kala ödemeler alınacak diye mail gelmişti. Ancak sanıyorum önsiparişlerde banka işlemlerine bağlı olarak cüzi bir miktar yüksek çekilebiliyormuş. Sonrasında bildirim ile iadesi geçiyor.

Ben de yarını bekliyorum, muhtemelen yarın çekilmeye başlanır kartlardan.

• Paralar çekilmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 299₺ çekildi(Enpara) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Şubat 2022; 6:5:28 >
  • Benim de çekildi 50 lirası kdv 50 lirasını da xbox cukkalasa 15 dolar kalıyo adamlara bu oyun 60 a satılıyo avrupaya falan 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSon -- 15 Şubat 2022; 7:20:35 >
  • Para çekildi enpara 299₺

• 309.51 tl çekildi benden ya YapıKrediMobil ....

• Torrent[(Spirit Steed)Binek Hayvan]'in nasıl açılacağı ilk mesaja eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Şubat 2022; 7:58:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.