Bu oyunların yarısı dodge ile geçiyor gibi geliyor bana dodge yap atak bekle saldır dodge yap, bende hiç bitiremedim buda öyleyse almasakta olur. Zaten kaçırmışız indirimi. |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (10. sayfa)
-
-
Bana böyle bir mail gelmedi nedense ama hesabın içinde ms satınalöa geçmişinde görebiliyorum pre order ı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana satin aldiktan 1 gun sonra geldi hocam. hemen dusmuyor nedense.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun 600 TL ilken bile alınır. Tam bir baş yapıt!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elden Ring'e çok yükseldik, ben de muhtemel zorluk tarzından dolayı oyuna başlayıp bırakmak istemiyorum.
Elden Ring'in gelişini beklerken bugüne dek Souls oyunlarını bir kez bile oynamamış biri olarak alıştırma niyetiyle Mortal Shell : Enhance Edition indirdim.
İlk kez bu tarz oyun deneyimleyen biri olarak haliyle çok sorum var, özellikle deneyimli arkadaşlar varsa, bilmezsek olmaz dediğimiz, oyun ve oynanış açısından kritik konularda görüşlerini beklerim.
-
Mortal Shell çok kötü oyun souls oyunlarını seveceğiniz varsa bile sevmezsiniz. Size tavsiyem şu an dark souls 3 indirimde onu alın.
Mortal Shell'in oynanış tarzının kısmen farklı olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibi Dark Souls III'e niyetlendim oynanış videolarını takip ettim, fakat fps boost haricinde yeni nesil bir konsolda PS5'in Demon Souls'u gibi biraz daha görsellik arıyorum.
Umarım açık dünya Elden Ring'den sonra saf bir Souls oyunu da Next Gen veya remake olarak gelir mutlaka denemek isterim.
-
Mortal Shell'i çok küçük bir ekip yaptı. Ona göre değerlendirmek lazım. Bu tür esinlenmiş oyunlara ihtiyaç var. Mortal beğenildiği için devam oyununu daha iyi yapacaklardır. Sorunuza gelince, Mortal'da ana olay 4 Tane Boss'u kesip ruhlarını, merkezdeki deve getirmek.İlk başta ne yapacağınızı bilmez bir şekilde haritada geziyorsunuz. Fakat kaliteli Kabukları buldukça oyun akıp gidiyor. Özellikle Hammer And Chisel silahını ve Upgrade parçalarını bulursanız bir anda bitirebilirsiniz.
Bu türde ilk oyununuz olacaksa daha iyi seçenekler var.
Örneğin: Lords Of The Fallen, Surge, Code Vein, Ashen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 1 Ocak 2022; 12:37:16 >
Eğer türe mortal shell ile başlarsanız türü sevmezsiniz net söyleyeyim. Yine de siz bilirsiniz, demon souls gibi next gen souls oyunu bence anca bloodborne 2 ile olur. Elden ringten sonra bir daha ne zaman yeni oyun çıkar muamma çıksa bile en az 2-3 sene sonra çıkar.
Dark Soul 3 de kötü değil şimdi açıkça söylemek gerekirse…
Artık oyun motorunun eskidiğini kabul etmek gerek ama tasarım olarak yanına yaklaşabilecek oyun çok az bana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 1 Ocak 2022; 14:5:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim yanıtınız için, diğer yazdığınız oyunları da videolardan inceledim, Tam olarak merak ettiğim tasarım ve mekanik Dark Souls III olacaktır.
İlgimi çeken o kasvetli atmosferi ve korku öğelerini şimdilik Mortal Shell az da olsa veriyor fakat dediğiniz gibi küçük bir ekip tarafından hazırlandığı da oldukça belli. Birkaç saatlik tecrübemde gördüm ki sürekli tekrar eden ortam ve düşman tasarımları (hatta bu yüzden kaybolmanıza sebep oluyor) oyundaki hatalar, karakterlerin havada yürümesi vs. bol bol mevcut.
Şimdilik oyunun haritalarını da internetten bulup ona göre yardımla ilerlemeye çalışıyorum, 2. kabuğumu bulup çok az geliştirdim. İlk Boss'u da geçtikten sonra sıkılacağım yere kadar devam ederim.
-
Ben Souls serisini oynadığınızı düşündüm. O yüzden diğer örnekleri verdim. :) Yoksa Elden Ring öncesi Dark Souls Serisini oynamak , iyi bir hazırlık olacaktır.
Evet, Mortal Shell'i başta kime sorsam hep aynı yanıtı aldım ancak tamamı Souls oyunlarını bilen oynamış kişilerdi, bu yüzden daha kolay vazgeçilebilecek bir oyun diye bakarak başladım.
Açıkçası tür olarak Souls serisinden farklı bir oyunmuş gibi düşünerek devam ediyorum ki geliştirme öğeleri ve diğer bazı kombat sisteminde de gördüğüm kadarıyla farklılaşıyor.
Elden Ring'e kadar benzeri bir mantıkta beni idare eder.
Gerçekten güzel görünüyor..
-
İdarelikse keyfinize bakın elden ringin çıkmasına 54 gün kaldı duyurulduğu günden beri bekliyorum oyunu geri sayıma 100lü günlerde başladım yavaş yavaş da olsa geçiyor zaman :)
:) Ne yazık ki evreni hikayeyi çok beğeniyor olsam da bugüne kadar zorluk seviyesini gözüm yemediği için hiç girmediğim bir türdü. Bunlar ilk adımlar diyebiliriz.
Elden Ring'e de bu kadar az kalmışken Dark Souls'u harcamayayım dedim, belki ileride dediğim gibi remake'i çıkarsa iyi bir deneyim olur..
-
-
O sürede ben seriyi geçtim sadece Dark Souls III'ü bile bitirebileceğimi sanmıyorum. :) Genelde gece çoluk çocuk uyuduktan sonra iş güç tamamlanmışsa arada 1-2 saat vakit ayırabiliyorum.
Grafik konusunda tavırları belli imiş, sadece Demon Souls'un iki versiyonunu görünce remake bir oyun ile aradaki farkın getireceği atmosfer hissi de oldukça etkileyici göründü.
Elden Ring'de de grafik ekibi yine sıkı çalışıyormuş, ön planda olmasa da çözünürlük ve detay olarak güzel bir tasarım gelecektir sanırım.
-
ER-SAyoutubeElden Ring - Demi-Human Boc NPC + 2nd Appearancehttps://www.youtube.com/watch?v=NsiFztUbjrM&feature=youtu.be
-
Parayı ne zaman çekecek MS.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X