Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gelmez. dlc gelirse ayrı paket yapacaklar belliki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctntas C kullanıcısına yanıt
    Dlc çıkana kadar goty ödülü alır oyun ondan sonra goty edition çıkar orada dlc olur :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    mantıklı 😀

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Zaman geçmiyor 25 şubat nasıl gelecek 🤣

• Cevaplar için teşekkürler. O zaman deluxe almaya gerek yok

@UyGaR___ @blackprague

• Arkadaşlar oyunu arkadaşımla beraber görev yapıp bosslara berabee girip falan oynayabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukakjee S kullanıcısına yanıt
    evet hocam.

• Bu ön sipariş verdiğiniz oyunun ön siparişini nasıl iptal ediyoruz? Websitesinden mi yapılıyor daha önce yapan oldu mu? Ben bulamadım da, merak ediyorum.

• Beklenen oldu... Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]  Elden Ring'in fiyatı Xbox'ta da 300 TL'den 600 TL'ye çıktı. Umarım ön sipariş vermeyen kalmamıştır, bas bas bağırdık burada. En uygun fiyat Xbox'taydı ve uzun süre böyle kaldı.

ELDEN RING | Xbox

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Ben zamanın da aldım ama kart dan parayı çekmediler henüz çıkışına 10 gün kala çekilicekmiş benim korkum şu zamı yedi şimdi güncel fiyat dan çekmeye kalkarsa nolucak ?

• Deswaaa kullanıcısına yanıt

Merak etmeyin sipariş verdiğiniz andaki ücretten çekecek, yani 300 TL. Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

şöyle bir mail almışsındır. bunun üzerine değiştirebileceklerini sanmıyorum fiyatı.

• Ön siparişle aldığınız ürünün faturası kesildi arkadaşlar fiyat değişiminin yansıması mümkün değil boşuna dert etmeyin arkanıza yaslanın 24 şubat 00.00ı bekleyin

• şu oyunu 300₺ iken almadık ya.... fiyatlar çok artımış arkadaşlar :(

• Ben bu oyunu fiyatı artmadan sipariş verdim ama hiç souls oynamadım bakalım oynayabilecek miyim.

• RunYobazRun kullanıcısına yanıt
    Ön siparişe açıldığında beridir 300 TL idi yaklaşık 2 aydır şimdi fiyat artınca birçok kişinin aklına oyunu almak gelmiş valla garip milletiz fiyat uygunken almıyoruz herşey için diyorum bunu sonra fiyatlar artınca aman kaçırdık aman almadık yapıyoruz nedense, özel durum gibi şeylere girmicem genel yazıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Ya doğru da işte, olm çok lan bu diye düşündüm düşer abi bu fiyat derken kendi kendime yumruk yedik resmen

• SLOWDIVE kullanıcısına yanıt

Hocam bütün Dark Souls oyunları indirimde şu an. Eğer fazla para harcamadan Souls oyunları nedir, ne değildir görmek istiyorsanız 25 TL'ye DS2'yi alıp deneyim edebilirsiniz. Einiz ısınmış olur mekaniklere. 2. oyundan girmem bir eksiklik olur mu diye sorabilirsiniz. Hayır olmaz, her ne kadar birbirinin devam oyunları olsa da Dark Souls'ların hepsi birbirinden bağımsız oyunlar. İstediğinizden giriş yapabilirsiniz o yüzden. Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• RunYobazRun kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye de yaşıyorsunuz hatırlatmak isterim neyin fiyatı düşüyorki bu memlekette hele hele oyun fiyatları düştüğünü daha görmedim indirimsiz fiyatların indirimlerde hallice oluyor zaten hele birde japon firması ise daha beter oluyor

• 35 senedir oyun oynarım, dark souls 3 alıp oynamayı denedim, oynayamadım:(

Bitirenleri de tebrik ederim.

Elin alışması lazım sanırım.

Elden Ring'te sıkıntı yaşacağım gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.