< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (25. sayfa)
-
-
Ben de arkadaşın mesajına istinaden yazmıştım ama şimdi kontrol ettiğimde v2.0.2.0 olarak geçiyor, güncelleme klasörü de boş henüz güncellenmemiş yani.
-
Yarın izin aldım sırf bu oyun için bana bunu yaptıran tek oyun öğlen abanıyorum oyuna patch ile azda olsa fps sorunu düzelir gibi.
Umarım sabit 60 fps XSX bir şekilde sağlarlar.
-
Yarın şansıma 3-11 vardiyasındayım ama şeytan cok fena dürtüyor beni izin alma konusunda :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@volcy123 Ben acımadım aldım izni baktım puanlar dehşet, dayanamam beklemeye artık yarın öğlen başlar gece yarısına kadar tüm içimde ki hype olayını bir güzel gideririm.
-
İzlediğim kıyaslama videolarında performans modunda Series S'in 45-50 fps ve Series X'in 55-60fps verebildiği görülüyor. Tabi bu verilerin kamera açısı ve zaman döngüsüne bağlı aydınlatma ile oldukça ilgili olduğunu belirtiyorlar.
Kombat sırasında ise Series X 45-50 arasında değişiyor, tabi bu sırada PS5 60fps'e rahatlıkla yaklaşabiliyor. Ayrıca Quality mode'da PS5 ve Series X kıyaslamasında kaplamalar ve çimen vb. objelerin detaylandırmasında fark görünmese de uzak mesafelerdeki gökyüzü hareketleri PS5 tarafında daha belirgin.
Kısacası incelemeler için verilen sürede PS5 tarafına bir ayrıcalık sağlanmış belli ki. İlk intibalar belli olduğuna göre ilk gün yaması ile toparlayabilirler.
-
-
-
Bir kaç defa parayı çekmeyi denemişler size mail gelmiş olması lazım parayı çekemedik diye. Bir kaç kere denedikten sonra parayı çekemezse ön siparişi iptal eder sistem otomatik olarak. 15 şubatta çekmeye başladılar parayı çok geç kalmışsınız maalesef. Pek yapılabilecek birşey yok şu anda. Ön siparişiniz iptal olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün zaten ilk gün yaması falanla olacak iş değil demiştim. Kasımdan bu yana düzeltilmeyen şey son gün çıkardıkları yama ile düzelecek şey değil geçmiş olsun ne diyelim.
Aynen öyle olmuş. Mail atmışlar görmemişiz. Bir umut müşteri hizmetlerini arayacağım. Yoksa 300liralık bir tecrübe olacak bize
Xbox’ta ön siparişlerde parayı ön sipariş geçtiğinizde değil, oyunun çıkmasına 10 gün kala çekiyor. Aslında bu kullanıcı için yararlı bir şey ama sizin için kötü bir sonucu olmuş. Umarım yardımcı olurlar.
Aradım müşteri hizmetlerini kadın direk bana Elden Ring için mi arıyorsunuz dedi. Demekki çok varmış bu problemi yaşayan. Ablacım dedim kusur bizde ama yapabileceğiniz bir şey , indirim kuponu tarzı bir yardımınız olurmu dedim.Maalesef dedi. Teşekkür ettim kapattım. Ay sonu bu yoklukta gittim 600 lira bayıldım. Bu derside cebime koydum. Yapacak bir şey yok.
üzüldüm dostum adına, geçmiş olsun. 😔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunu yaşayan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 24 Şubat 2022; 9:52:1 >
Aynısını bende yaşadım hocam, bende sisteme kayıtlı olan kartım çalınınca yeni kart çıkardım ama sistemden kartımın bilgilerini güncellememişim ve birkaç kez mail atmışlar sonrada iptal olmuş, geç farkettim yetişemedik. Zararımıza oldu biraz bu durum.
Aslında çıkmasına 10 gün kala parayı çekmesi güzel gibi gözüksede bak birsürü insan zararını görmüş, keşke en başta çekseydi parayı diyorum şimdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahsen85 -- 24 Şubat 2022; 10:30:10 > -
Series s yine iyi durumda o zaman. 3080 bile bu derece zorlanıyorsa 😀
Yapacak bir şey yok. Adamlar mail atmışlar demişlerki tutar ön siparişten 10 gün önce tahsil edilecek.10 gün kala tahsil edemeyincede 2-3 tane hatırlatma maili atmışlar. Ödemeniz gerçekleşmedi diye. Ben sanal kartla almıştım. Haliyle ödeme gününde de limit yoktu. Mail hesaplarını niye okuyalım zaten oyun için açmışız. Böyle oluncada alamıyorsun işte oyunu. Adamlara çemkirmenin bir mantığı yok. Muhtemelen bir çok kişininde ön siparişleri bu yüzden iptal oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bizde pre order vermiştik parayı dün çekti. Çıkışa 2 gün kala çektiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlız ps5 ile series x arasında nedense baya fps farkı var, ps5 için daha iyi bir optimizasyon söz konusu, inş kısa sürede düzelir güncellemeyle bu durum. bu görsellik için 4k 60 fps vermesi lazım bu cihazların rahatlıkla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X