Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin gelir mi video yarından önce acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

Güncellemenin yüklendiğini nereden görüyorsunuz? Ben göremedim. Version 2.0.2.0 diyor ama??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anki haliyle yeni nesil konsollarda sabit 60 fps veremiyor,umarım yama ile çözerler

https://www.youtube.com/watch?v=I7w44kVcfKs&feature=youtu.be

• Xbox tarafı neden böyle olmuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 23 Şubat 2022; 19:29:1 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Haydaa series x için hayal kırıklığı resmen :(

Ayrıca launch trailerın bir bölümünde iki elinde ki kılıçları hayasızca sallayan class samuray mı olucak acaba ? Ve prisonerin tipi harbi sokak çocuğu gibi ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu sonuçlar ilk gün yaması olmadan olan sonuçlar, oyun çıkışı yapsın değişir bu rakamlar..

• crypto81 kullanıcısına yanıt
    Bir şey soracağım. Kasım ayındaki kapalı beta değerleri de böyleydi inceleme yapacaklara oyunu oynamaları için nihai sürümü veriyorlar kasımdan şubata kadar bu değerler aynıysa. İlk gün yamasıyla düzelecek bir şey olması pek olası değil.

Haksız mıyım?

Digital foundry e özellikle ilkgün yamasını beklemesini rica etmiş from software

İlk gün yaması bugünkü yama mı yoksa oyun açıldıktan sonra mı çıkacak? 1.8 gb çok düşük boyutlu. Bahsettiğiniz şeyi nerede gördünüz acaba buraya da atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 23 Şubat 2022; 19:39:12 >
  • Series x in fps degerleri uzdu hakkaten. Zaten performans modunda oynamayi dusunuyordum onda bile dusuk degerler. Umarim duzeltirler.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Şimdi hatırladım bu tweeti görmüştüm ama acaba direkt fps değerlerine bağlamak doğru mu bilemedim. İnşallah değerler yükselir umudum olmasa da

• Bu oyun mu bu kadar yüksek puan almış. Ya art niyet var ya da uğraşmamışlar. Ps konsollarında iyi olsun gerisi önemli değil kafasındalar. Bu japon oyun firmalarının çoğu beyin özürlü adamlarla dolu. Oyun yapmış optimizasyon sıfır şu hale bak.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    zjapon firmalarında aşırı milletçilik oluyo ps ye çok önem veriyolar.

• Elden ring olan bir hesabı giriş xboxum olarak ayarladım fakat oyunu kendi hesabımdan açınca satın almalısın diyor.Oyun yarın açılınca mı düzelir bu acaba ? Diğer hesap arkada açık durumdayken erkencisin diyor kapatınca bu sefer satın almalısın hatasını veriyor.

hahah, adamlar ricacı olmuş resmen 🙃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt

He ya Fromsoft hemşehrisi Sony’ye kıyak geçmiş bilerek. Şu cümleyi yazıp da başkalarına beyin özürlüsü demen de güzel ironi olmuş.

• From Software oyunları Ps tarafında her zaman daha iyi optimize oluyor , şaşıracak bir durum yok.Hatta Sekiro'da 6 tf gücündeki OneX , 4,2 tf gücündeki Ps4Pro'dan daha kötü performans veriyordu , Digital Foundry'nın videosuna bakabilir inanmayan.Aynı sahnelerde Ps4Pro ortalama 4-5 fps yüksek veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vmVM1LsbHvA&t=603s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 23 Şubat 2022; 21:59:52 >
  • İlk defa bir souls-like oyun oynayacağım. 300 liraya bir oyuna ön sipariş verdim. Hadi günümüzde artık 300 liranın pek bir 'yok artık!' denecek yanı kalmadı diyelim ama ön sipariş vermeyi pek mantıklı bulmam. Ancak bu defaa oyun çıkacağı güne kadar %100 zamlanacağı çok belliydi ve 300 liralık fırsatı (xbox'ın ön sipariş yaptığın anda ödemeyi almamasını da düşünerek) değerlendirmek istedim. Oyun çıkana kadar en kötü ihtimalle siparişi iptal edecektim. Ancak özellikle son hafta yayınlanan materyaller heyecanımı katladı ve ön sipariş ödemesini dün tamamladım.

Sözün özü, güzel bir heyecanla oyuna hem de ön sipariş ile parayı bayıldım! İlk defa souls-like oyunu oynayacağım ve sonucun benim açımdan nasıl olacağını merak ediyorum. Umarım 2 saat sonra iade formu doldurup Fifa açmam :))

• IRuthless kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde yaptım fakat ilk hesabı kurup oyunu indirdiğimden beri kendi hesabımdan denediğimde erkencisin uyarısı geliyor. Bahsettiğiniz gibi bir durum yok, isterseniz iki hesabı da kaldırıp tekrar bir kurulum yapın.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.