adventure guide içeren videolar düşmeye başlamış Dikkat Spolier! Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (22. sayfa)
-
-
Statları görmemiştim okudum teşekkürler .. Peki yeni başlayan için yarı silah yarı büyü warlock tarzı oynaması zevkli karakter sanırım prisoner olacak benim içim sizin tavsiyeniz ne olur ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kitap okumak gerek tabii ki :)
-
Çok tipsiz. İnsan böyle epik bir oyuna başlarken biraz karizma karekter istiyor. Yoksa statları tam aradığın builde uygun. Ben karakterim şekil olsun derim gerekirse 3-5 level sonra o stata ulaşayım önemli değil. Sonuçta 50-60 lvl oldunmu baştaki dağılımın çokta önemi kalmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla hakılısınız değişik pis bi tipi var olmadı warrior yada archer(varsa) açarım duruma göre azcık oyunu kavrayınca değiştiririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yanılmıyorsam helmet'ı direkt çıkarabilirsiniz ve karakter oluşturucu ile istediğiniz tipi de oluşturmuş olacağınız için tipe çok takılmaya gerek yok diye düşünüyorum. Üzerinizdekiler de kalıcı olmayacak sonuçta birkaç saatten sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de yeni başlıyorum sadece Elden Ring için bayadır iyi bir araştırma yapma şansım oldu, terimleri, isimleri şimdilik ne işe yarayacaklarını bilmek, konuya gelişime aşina olmak bence yeterli. Biraz yabancısı olduğumuz oyun ve dövüş mekaniğini ise ancak oyun çıktıktan sonra tam anlamıyla çözebiliriz.
Sınıf olarak da Vagabond veya Prisoner türün yabancılarına iyi gelecektir, incelemelerde genel fikir de bu yönde. Burada sürekli yakın dövüş ve savunma şeklinde mi bir oyun istediğimiz yoksa yarı büyü ile uzaktan da hasar mı vermek istediğimiz önemli.
Değilse sınıfların kıyafetleri bulacağınız itemlar ile kısa sürede değişecek. Keza level konusu da öyle ama başlangıç itemları ve seviyeler oyuna giriş ve geliştirme alışkanlığınızı etkiler diye düşünüyorum.
-
Vagabond veya samurai olarak başlamayı düşünüyorum
confessor oynuyucam ama hem büyü hem kılıç ikisi birden güçsüzmü kalır odak bitane olduğu için.92-93 arası beklıyorum metacritik puanı oyunun.
-
Arkadaşlar Ekşi sözlük elden ring konusuna girmeyin bir arkadaş sağolsun baya bi spoiler vermiş çok üzüldüm gerçekten oyun çıkmadan spoiler yediğime.
-
Sabit bir tip yok karakteri siz yaratacaksınız isterseniz kıvanç tatlıtuğa benzetin isterseniz mahmut tuncere tamamen karakterin ağzı yüzü size kalmış
Oyun için One ve Series konsollara 1.86 GB'lık güncelleme gelmiş.
-
Tip derken ekipmanı kastediyorum aslında , yoksa helm altından suratı görmüyoruz zaten .
Karakter gelişiminin yapısının diğer souls oyunları ile benzer yapıda olduğunu düşünürsek, statlardan ziyade seçilen sınıfın başlangıç itemleri bizim için önemli olacak. Türe uzak arkadaşlar sınıf seçimini mmolardaki veya standart rpglerdeki gibi kritik sanabilirler. Aslında sınıf seçiminde statlardan ziyade bize verecekleri başlangıç ekipmanları ile oyunun başında ne kadar zorlanabileceğimizin belirleyicisi olacak. Onun dışında seçilen sınıfın çok önemli olmadığını düşünüyorum.
İnceleme yapanlar arasında series s’te denemiş olan var mıdır acaba? Fps ve çözünürlük ne alemde acaba.
Aynen benim alette otomatik güncellemiş
-
-
🤤🤤
o kadar övgü sayıp niye 7 puan vermiş ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X