Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
103.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler.

Kapasite yükseltme ile ilgili kesin bilgim yok.Bildigim kadariyla Golden Seed bulmak lazim kapasite artirimi icin.Ayrica belirtmek gerekirse Golden Seed seçilebilir baslangic hediye esyalardan birisi :)

Nerede yapilabilecegi belli olunca burda paylaşacağım.

Sites of Grace rehberinde belirttiğim üzere "Flasks" kısmından üzerimizde flask kapasitesinin kaçının HP flask'ı kaçının MP olacağını belirliyoruz.Orneklemek gerekirse daha cok HP flaskı tasimak isterseniz bu sefer daha az MP flaskı kullanirsiniz, aşağıdaki resime bakabilirsiniz.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Şubat 2022; 19:52:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]FromSoftware, Inc.youtube
    フロム・ソフトウェアとバンダイナムコエンターテインメントがおくる 完全新作アクションRPG『ELDEN RING(エルデンリング)』 発売日:2022年2月25日(金) プラットフォーム:PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam 『ELDEN RING(エルデンリング)』公式サイト:https://www.eldenring.jp/ (C)BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / (C)2022 FromSoftware, Inc.
    https://www.youtube.com/watch?v=5GEhrq2dH0k
  • bynedim kullanıcısına yanıt

Hocam Dark Souls 3'te Estus Flask sayısını artırmak için Estus Shard bulman gerekiyordu. Bunda da benzer bir sistemle 10-15'e rahatlıkla çıkabilir.

• Elden ring on siparişe açılınca ucuz diye aldım. Daha önce hiç bir souls oyunu ne oynadim ne izledim merakım bile olmadı. Zorluk kısmını herkes yazıyordu açık dünya çeşitli övgüler falan. O ara en son bu tür sayılan goty alan sekiroyu aldım. Oynamaya başladım elim alışsın fikir sahibi olayım diye ng3 e geldim 90 saat oyun sürem var ama 20-30 saat arası farm ve gezmektir ilk başta zorladı sonra alıştım ama bu oyun cok farklıymış ana sayfayada yazan hic birsey hakkında bilgim yok okuyuncada anlamıyorum yok build yok karakter seçimi öncelik vereceğimiz şeyler cok karışık geldi. Bunu anlatan oyun ici görsellik ile ds3 olur oyle birsey izlememi tavsiye eder misiniz yoksa başlayınca körlemesine gireyim mi? Sekiroda hıza alışıgim yakın dövüş seri kombo prostetic kullanımı ama elden ring vegabond cok şekil duruyor 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elden Ring ile Sekiro cok farklilar, ER daha cok Dark Souls 3 ile cok benzer.Sekiro da stat, class, armor, weapon vb şeyler olmadan oyunun bize verdigi standart itemlar ile oynuyorduk.Dediginiz gibi DS3 izlerseniz Elden Ring icin size nasil bir oyun ile karsilacaginiz hakkinda bilgi verecektir.Zorluk olarak bana göre sekiroya gore elden ring daha kolay görünüyor.Körleme başlayabilirsiniz ama classlar ve statlar hakkinda bilginiz yoksa hatali stat geliştirme sizi bayagi gucsuz birakacaktir.

• Dediğiniz gibi izleyip okuyarak ana konular hakkında fikir sahibi olayım o zaman class ve stat vs, oynayis ve mekanikte zaten zorlanmam sanıyorum . Teşekkürler bilgi için

• @Katze

Teşekkürler,

Eğer yüksek sayılara çıkılabiliyorsa güzel olacak, sayılarının HP ve FP arası dilediğinde değiştirilebilmesi de iyi. Başta flask yenileme için grup halindeki düşmanları temizleme gerekliliğini görünce hiç yükseltme olmayacak sanıyordum, böyle olması sevindirici.

Tabi Golden Seed ise bulmamız gereken onu da muhtemelen az sayıda belli yerlere belli mini boss'ları yendiğimizde vereceklerdir. Gidip kolaylıkla birşeye sahip olabilme ihtimali bu oyunda yok gibi duruyor :)

Sadece hazır başlangıç hediyesi olarak veriliyorken kaçırmamak mı lazım acaba.

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Bonus

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Şubat 2022; 21:11:46 >

• bynedim kullanıcısına yanıt

Beginner seviyedeki oyuncular için;

• Golden Seed
    • Crimson Amber Medallion
    • Fanged Imp Ashes

bunlardan birini seçmek daha mantıklı.Tahmini 8-15 arası toplanabilir Golden Seed olacaktır.Oyun çıktıktan sonra farm yerleri belli olunca konuya ekleme yapacağım bu konuda.

Ben direk KeepSake olarak Stonesword Key seçeceğim çünkü souls oyunlarında anahtar kilit rolde oluyor kapıları açmak için, oyunun sonraları ulaşılabilecek bir noktaya erkenden ulaşmak işime gelecektir :)

• Elden ring de hangi class mage oluyor çözemedim. Zira tüm kaynaklarıda souls oyunlarının kolay modu mage class seçmektir diyorlar. Bilem bilgilendirirse çok sevinirim ilk souls like oyunum olacak

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Full büyü ağırlıklı oynamak istiyorsanız Astrologer secmeniz gerekli. Yarı büyü yarı saldırı içinde Prisoner seciniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Şubat 2022; 21:50:4 >
  • Oyunun achievement(trophy) listesi ;
    Kupa listesi oyun hakkında ağır spoiler içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Şubat 2022; 22:12:26 >
  • Adventure Guide’ı indirebilen var mı? PS tarafında oyun gibi iniyor 800 küsür megabyte.

• Spoiler Olabilir : Hemen oyunun başında daha açık dünyaya çıkmadan bir tane gargoyle ile korunan sis varmış, reddit'te Stonesword Key seçip, bu ilk kilidi açıp gördükten sonra ilk save'e dönmekten bahsetmişler.

Eğer oradaki kazanç değmeyecekse başka bir gift ile tekrar oyuna girilebilirmiş. :)

Ben riske girmeyip ''Golden Seed'' ile olabildiğinde Flask'lara yer açmaya çalışacağım sanırım, Crimson Amber bir nevi Vigor arttırmaya benziyor, onu da hiç olmazsa rune'ları harcayarak yapabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Şubat 2022; 22:39:47 >
  • Şu oyun için sıfır bilgisi olan adam için neyin ne yapılacağını spoilersız anlatacak biri var mı ? Ama özelden ama başka yerden stat item mantık vs oyun çok ilgimi çekti aldım ve sabahlamak istiyorum

• Bestbuy on siparislere steelbook case i de ekliyor diye tav olup on siparis vermistim. Hala kargoya verilmedi. Cumaya gelir umarim. Haftasonu yalan olur yoksa. Genelde 2 gun onceden kargoluyorlar ama hayirlisi Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• Hatchway kullanıcısına yanıt

İlk sayfadaki rehber tam olarak bu ihtiyaca yönelik olmuş bence, baştan sonra bir inceleyin derim.

• Arkadaşlar yarın konsolların bölgesini Yeni Zelanda olarak ayarladık oyuna girdik diyelim. Peki bu bölge değişiminde bir kısıt var mı? Cuma günü tekrar Türkiye ye dönebilir miyiz? Yoksa sallıyorum bölge değişimi yaptıktan 3 ay sonra bölge değişimi yapabilirsin gibi bir kural var mı?

• volkanick kullanıcısına yanıt
    Xbox tan istediğiniz zaman bölge değiştirebilirsiniz bir kısıt yok diye biliyorum. Ben şimdiden yeni zelanda ya aldım bölgeyi day one oach gelirse direk update i çeksin diye.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Store da gözükmeye başladı fakat indirilebilir durumda değil henüz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.