Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
103.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç gerek yok yayıncıları izlemeye. Zaten ben dying light 2 oynuyorum elden ring gelene kadar. 😀

Ben zaten bu saatten sonra YouTube'a elden ring yazıp aratmam bile. Bir sürü gereksiz insan eşşek kadar resim yazı vs ekleyip finali bile paylasiyor. Bu elden ring için geçerli değil. Her oyunda oluyo. Adam oynuyoruz videosu çekiyor misal (Türklerden de yapan çok bunu) 20.part final diyor mesela bilmem kim öldü yazıyor başlığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 19 Şubat 2022; 20:24:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla ben de açık beta testini bile adam akıllı izlememiştim hiç de araştırma yapmadım sınıflar canavarlar hakkında. Muhtemelen il oynayışımda donla başlarım.  

• Elden Ring Overview Trailer

• Karakter Sınıfları ve Statlar ✔️;

• Sınıflar ve Karakter Başlangıç Eşyaları
    • Stat Tablosu
    • Başlangıç Karakter Önerileri
    • Stat Açıklamaları
    • Stat Efektleri

rehber ilk mesaja eklenmiştir.

Sites of Grace

rehberi bugün gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 20 Şubat 2022; 13:39:18 >
  • Vagabond ve Samurai arasındayım 🧐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Vagabond tavsiye ederim.

• Samurai’de long bow var aklımı çeliyor

Thunderbolt weapon art'ı ile uzak vuruşlar yapabilirsin Vagabond ta :)

• Weapon artlar çıkmış aklımdan 🤤

• Vagabond oldukça ilgi çekici ancak yarı büyü yarı kombat ilerleyebilmek için Prisoner'dan başka sınıf yok gibi sanki..

• Samuray olarak oynamak baya keyifli olacak zırh tasarımı baya hoşuma gitti soulslarda büyü hiç hoşuma gitmedigi için tercihim böyle olacak sanırım benimde ciksada oynasak artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vagabond stat olarak en iyi konumda. Eger int/dex build düşünülüyor ise en başta ve en mantıklı seçim Prisoner olmalı, Astrologer ile de int/dex build olusturulabilir ama Prisoner'a göre melee combat da hasari daha az olacaktır.

@revrains Dex ağırlıklı bir build dusunuyorsaniz Warrior ve Bandit karakterlerinde bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 20 Şubat 2022; 17:14:41 >
  • Arkadaşlar Merhaba

Oyunu konsoldan başlatınca geri sayım sayacı göremiyorum, Hani PS de Saat/Dakika sayardı ne zaman açılacak diye. Ben bunu nereden göreceğim Xboxta, ona göre plan yapacağım çünkü tam giriş saatini bilmem lazım:). Yardımcı olurssanız sevinirim.

Eski sayfalarda varsa bilerek bakmadım baya Spoilerdan kaçıyorum çünkü, Malum bu oyunların tadı direk körleme oynamakta.

• Hocam bahsettiğiniz şey xboxta yok diye biliyorum.

Not: elden ring her ülkenin yerel saatine göre çıkış yapacak yani 24 şubat gecesi 23.59 00.00’a vurduğu an oyuna giriş yapılabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Şubat 2022; 22:15:30 >
  • İndirme ekranında bir müddet bekleyin, hesaplayıp yazacaktır.

• vendetta___ V kullanıcısına yanıt

Çoktan indirdim zaten, sadece oyun ne zaman girişe açılacak onun saatini tarihini öğrenmek istiyorum.

Saat 00.00 çok iyi olur valla , inşallah öyledir.

• Konsolun bölge ayarını yenizelanda yapınca 24 şubat öğlen 2 de oynuyabilcez büyük ihtimal.

• CaptainSon kullanıcısına yanıt
    Yermi acaba? Eğer olursa perşembeden çıkacağım yıllık izne

• Gerisayim sayaci

https://elden-ring-countdown.netlify.app/

Yeni Zelanda yapıp beklemekte fayda var her ihtimale karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 21 Şubat 2022; 13:1:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.