< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 19 Şubat 2022; 20:24:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (19. sayfa)
-
-
Valla ben de açık beta testini bile adam akıllı izlememiştim hiç de araştırma yapmadım sınıflar canavarlar hakkında. Muhtemelen il oynayışımda donla başlarım.
-
-
Karakter Sınıfları ve Statlar ✔️;
- Sınıflar ve Karakter Başlangıç Eşyaları
- Stat Tablosu
- Başlangıç Karakter Önerileri
- Stat Açıklamaları
- Stat Efektleri
rehber ilk mesaja eklenmiştir.
Sites of Grace
rehberi bugün gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 20 Şubat 2022; 13:39:18 > -
Vagabond ve Samurai arasındayım 🧐
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vagabond tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samurai’de long bow var aklımı çeliyor
Thunderbolt weapon art'ı ile uzak vuruşlar yapabilirsin Vagabond ta :)
Weapon artlar çıkmış aklımdan 🤤
Vagabond oldukça ilgi çekici ancak yarı büyü yarı kombat ilerleyebilmek için Prisoner'dan başka sınıf yok gibi sanki..
-
Samuray olarak oynamak baya keyifli olacak zırh tasarımı baya hoşuma gitti soulslarda büyü hiç hoşuma gitmedigi için tercihim böyle olacak sanırım benimde ciksada oynasak artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vagabond stat olarak en iyi konumda. Eger int/dex build düşünülüyor ise en başta ve en mantıklı seçim Prisoner olmalı, Astrologer ile de int/dex build olusturulabilir ama Prisoner'a göre melee combat da hasari daha az olacaktır.
@revrains Dex ağırlıklı bir build dusunuyorsaniz Warrior ve Bandit karakterlerinde bakmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 20 Şubat 2022; 17:14:41 >
Arkadaşlar Merhaba
Oyunu konsoldan başlatınca geri sayım sayacı göremiyorum, Hani PS de Saat/Dakika sayardı ne zaman açılacak diye. Ben bunu nereden göreceğim Xboxta, ona göre plan yapacağım çünkü tam giriş saatini bilmem lazım:). Yardımcı olurssanız sevinirim.
Eski sayfalarda varsa bilerek bakmadım baya Spoilerdan kaçıyorum çünkü, Malum bu oyunların tadı direk körleme oynamakta.
-
Hocam bahsettiğiniz şey xboxta yok diye biliyorum.
Not: elden ring her ülkenin yerel saatine göre çıkış yapacak yani 24 şubat gecesi 23.59 00.00’a vurduğu an oyuna giriş yapılabilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Şubat 2022; 22:15:30 >
İndirme ekranında bir müddet bekleyin, hesaplayıp yazacaktır.
Çoktan indirdim zaten, sadece oyun ne zaman girişe açılacak onun saatini tarihini öğrenmek istiyorum.
-
Saat 00.00 çok iyi olur valla , inşallah öyledir.
-
Konsolun bölge ayarını yenizelanda yapınca 24 şubat öğlen 2 de oynuyabilcez büyük ihtimal.
Yermi acaba? Eğer olursa perşembeden çıkacağım yıllık izne
Gerisayim sayaci
https://elden-ring-countdown.netlify.app/
Yeni Zelanda yapıp beklemekte fayda var her ihtimale karşı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 21 Şubat 2022; 13:1:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X