Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
103.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    halo mp de bolgeyi abd yapmadan girilmiyodu bi patch aatıyodu öyle giriliyodu bunda da akşama kadar oynayıp akşam tr ye geçerken patch isterse fln save paket olmasın ? Ama fsturada erişim tarihi 24ü galiba onlarda bu yolu izlicemizi biliyo 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSon -- 19 Şubat 2022; 16:51:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSon kullanıcısına yanıt

Sanmam hocam, Forza'da dediğiniz şeyi yaşamadım mesela muhtemelen o sorun Halo'ya özeldi :)

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Sayılı gün geçmiyor,yılın oyunu geliyor kolay değil beklemek 😂

• CaptainSon kullanıcısına yanıt

Aynen öyle geçmedi valla

• Sanıyorum bir Bandai Namco x Red Bull Elden Ring Event'i var, takip etmek isteyenler için ''RedBull'' Twitch kanalında 18:00'da başlıyor.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 19 Şubat 2022; 17:36:58 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Kalite modu 45 fps performans 60 olarak duyuruldu. Ancak testlerde nerdeyse 45-60 performans çıkıyor 32-45 arası da kalite modu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam 45 bilgisi nereden çıktı emin misiniz? Rica etsem kaynak gösterebilir misiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=m9VPswqixd0&feature=youtu.be

• Baktım şimdi inşallah oyun çıktığında daha stabil olur bu fps değerleri

Maalesef ss te kalite modunda ray tracing yok. Sadece sx ve ps5 te var. Umarım güzel bir grafik ve fps değerleriyle çıkış yapar. Bu alınan örnek kapalı betadan. Belki day one patch ile performans artirirlar.

• Ray tracingi ben önemsemiyorum oyun akıcı olsun 60da kaymak gibi olsun yeter :)

• Valla zor duruyorum twitch yayınını izlememek için ama spoiler yemektense 6 gün daha beklerim daha iyi çünkü kesfedilecek müthiş bir evren var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 19 Şubat 2022; 18:53:1 >
  • Arayüz değişti diyolardı full sürümde acaba nasıl oldu ben de bakamıcam. En başına baktım kapadım hemen.

• Yayıncılar 1 hafta önceden akmaya başlamış bile.

Kendimi cevaplamış olayım.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Bakmasan ne olacak allah aşkına? hayatınızda tek bir souls oyunu bile oynadıysanız bu tarz oyunları spoiler yemeden tam anlamıyla bitiremeyeceğinizi bilirsiniz.

Koridor mantığındaki kısıtlı alana sahip souls oyunlarında dahi o kadar fazla gizli bölgeler ve farklı seçenekler var ki oyunu 3-5 kere bitirdikten sonra bile dönüp farklı bir şeyler keşfedebiliyorsun. Bu konuda elden ringi düşünemiyorum bile, muhtemelen oyuncu kitlesinin %99 u ilk oynayışında oyunun anca %30-40 ını keşfederek bitirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 19 Şubat 2022; 19:7:11 >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Oyunun giriş sinematiği falan vardı neden ben oynamadan izleyeyim.

• Bilmediğimden soruyorum nasıl bir spoiler? Türle ve oyublar ile hiç alakam yok da.

• 300tlye ön siparis veren birkac sansli kisiden biriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu en başından cutsceneleri atlamadan oynuyorlar hocam.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.