Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
103.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Zelanda: NZDT

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Prisoner ifşa!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 21 Şubat 2022; 19:47:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oh be local time yazıyor, bölgeyi Yeni Zelanda yapıp perşembe 14.00'te giriyorum ben :)

• Malenia cosplay by megalcarmen

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İphone da efsane kilit ekranı oldu teşekkürler ☺️

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Efsane olmuş hocam :) Konsol ayarlarından bolgeyi yeni zelanda yapip perşembe öğlen gireceğiz :)

DigitalFoundry;

Perşembe günü PS sahipleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Şubat 2022; 9:13:53 >

• Müthiş haber hocam müthiş :) Xbox cilar için son 2 gün 😀

• perşembe günü day one patch hazır olacak mı acaba? olmayacaksa ertesi gün oynarım daha iyi patchsiz sürümde performans sorunları olabilir.

• Day one patch kaç gb olur ya? Hemen oyuna dalarız diyordum ama patch işi bozdu olayı acaba perşembe yeni zelanda saati ile güncelleyebilir miyiz

• 8GB civari olduğu söyleniyor Ps tarafi için, xbox icinde yakin boyutlarda olacaktır.NZ saati ile oyun açıldığında guncelleyip girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Şubat 2022; 9:53:28 >
  • Sites of Grace

rehberi ilk mesaja eklenmiştir.

• Oyunun puanları ne zaman açıklanacak acaba?

• crypto81 kullanıcısına yanıt

Yarın inceleme ambargosu kalkıyor diye biliyorum. Sanırım yarın akşam Türkiye saati ile 18.00'da incelemeler gelmeye başlar.

Yurtdışı kaynaklarda February 23rd at 7:00 a.m. PDT diyor bu da 23 Şubat 18.00'a denk geliyor Türkiye saati ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 22 Şubat 2022; 11:19:59 >
  • alpercck kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolasın, yüksek puanlar bekliyorum bu oyundan..

• Haykırdım 🤣

• Ben ilk gün yamasını çok dert etmiyorum. Fromsoftware eminimki yamasız bile oldukça rafine bir iş çıkarmıştır. Perşembe başlarım yama ister perşembe ister cuma gelsin

• Arkadaşlar şöyle bir sorunum var, ben oyunu 300 tl ye önsipariş geçmiştim. 2 hafta kadar önce kredi kartım çalındı ve iptal ettim yenisini söyledim.

Bu sırada sistemde eski kartım kayıtlı olduğu için ödemeyi alamamış ve ipatl etmişler önsiparişi , şimdi almak istersemde 600 tl tabi.

Yeni kartı sisteme tanımladım ama bu konu ile alakalı yapabileceğim birşey varmı acaba? xbox yardım a filan hiçbi şekilde ulaşamıyorum, mail filan varmı bildiğiniz yazabileceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahsen85 -- 22 Şubat 2022; 16:8:11 >
  • abdullahsen85 kullanıcısına yanıt
    Sipariş iptal olduysa tekrardan eski fiyattan alabileceginizi sanmıyorum ama siz yine en dogru cevabi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.

• Banada öyle geliyor, çünkü adamlar 2 kere mail atmışlar ödeme yönteminizi değişin alamıyoruz ödemeyi diye. Ben hotmail hesabına hiç bakmadığım için yeni farkettim . Genede yazdım mail olarak bakalım ne olacak.

Hatta bugün saat 12 gibi iptal olmuş , sabah farketsem durumu halledicektim :)

Neyse kısmet artık , zaten vakit bulup giremeyecektim oyuna elimdeki oyunları bitirir öyle alırım artık.

• @volcy123 Rehber güzel gelişiyor, elinize sağlık.

Bu Flask'ların sayısı oyun başında 4 adet ama incelemelerden gördüğüm kadarıyla oyun ilerledikçe yüksek levellarda 7-8 tane Flask kullananlar olmuş.

Level yükseldikçe mi sayısı artacak, bir yerden satın mı alacağız yoksa yine bazı item'lar mı bulmamız gerekli merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Şubat 2022; 17:34:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.