Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (20. sayfa)
-
-
Oh be local time yazıyor, bölgeyi Yeni Zelanda yapıp perşembe 14.00'te giriyorum ben :)
-
-
-
-
-
Müthiş haber hocam müthiş :) Xbox cilar için son 2 gün 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
perşembe günü day one patch hazır olacak mı acaba? olmayacaksa ertesi gün oynarım daha iyi patchsiz sürümde performans sorunları olabilir.
-
Day one patch kaç gb olur ya? Hemen oyuna dalarız diyordum ama patch işi bozdu olayı acaba perşembe yeni zelanda saati ile güncelleyebilir miyiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8GB civari olduğu söyleniyor Ps tarafi için, xbox icinde yakin boyutlarda olacaktır.NZ saati ile oyun açıldığında guncelleyip girebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Şubat 2022; 9:53:28 >
Sites of Grace
rehberi ilk mesaja eklenmiştir.
-
Oyunun puanları ne zaman açıklanacak acaba?
Yarın inceleme ambargosu kalkıyor diye biliyorum. Sanırım yarın akşam Türkiye saati ile 18.00'da incelemeler gelmeye başlar.
Yurtdışı kaynaklarda February 23rd at 7:00 a.m. PDT diyor bu da 23 Şubat 18.00'a denk geliyor Türkiye saati ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 22 Şubat 2022; 11:19:59 > -
Bilgi için sağolasın, yüksek puanlar bekliyorum bu oyundan..
-
Ben ilk gün yamasını çok dert etmiyorum. Fromsoftware eminimki yamasız bile oldukça rafine bir iş çıkarmıştır. Perşembe başlarım yama ister perşembe ister cuma gelsin
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var, ben oyunu 300 tl ye önsipariş geçmiştim. 2 hafta kadar önce kredi kartım çalındı ve iptal ettim yenisini söyledim.
Bu sırada sistemde eski kartım kayıtlı olduğu için ödemeyi alamamış ve ipatl etmişler önsiparişi , şimdi almak istersemde 600 tl tabi.
Yeni kartı sisteme tanımladım ama bu konu ile alakalı yapabileceğim birşey varmı acaba? xbox yardım a filan hiçbi şekilde ulaşamıyorum, mail filan varmı bildiğiniz yazabileceğim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahsen85 -- 22 Şubat 2022; 16:8:11 > -
Sipariş iptal olduysa tekrardan eski fiyattan alabileceginizi sanmıyorum ama siz yine en dogru cevabi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Banada öyle geliyor, çünkü adamlar 2 kere mail atmışlar ödeme yönteminizi değişin alamıyoruz ödemeyi diye. Ben hotmail hesabına hiç bakmadığım için yeni farkettim . Genede yazdım mail olarak bakalım ne olacak.
Hatta bugün saat 12 gibi iptal olmuş , sabah farketsem durumu halledicektim :)
Neyse kısmet artık , zaten vakit bulup giremeyecektim oyuna elimdeki oyunları bitirir öyle alırım artık.
-
@volcy123 Rehber güzel gelişiyor, elinize sağlık.
Bu Flask'ların sayısı oyun başında 4 adet ama incelemelerden gördüğüm kadarıyla oyun ilerledikçe yüksek levellarda 7-8 tane Flask kullananlar olmuş.
Level yükseldikçe mi sayısı artacak, bir yerden satın mı alacağız yoksa yine bazı item'lar mı bulmamız gerekli merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Şubat 2022; 17:34:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X