Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olucak. Hali hazırda ESO oyuncusuyum. Epeydir de oynuyorum oyunu ama plus alabilmek artık iyice kur rakamlarının artmasından dolayı zorlaştı. Steamdeki fiyatlar ile karşılaştırınca neredeyse yarı yarıya fark ediyor rakamlar. Şimdi ben steame hesabımı ekleyebiliyormuyum. Ekleyebiliyor isem direk oradan satın alsam oluyor mu acaba aylık plus üyeliği. Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden. Saygılar.
Olmuyor diye biliyorum. Steamden oyunu almadan oyuna erişemezsin. Oyunu alsan bile steame bağlı otomatik hesap oluşturması lazım. Sitesine steam ile giriş yapıyorsun. Steamde 43 lira bunu başka key sitelerinde wowda olduğu gibi ucua bulabilirsin belki.
Bende olmuyor diye biliyorum o yüzden benim gibi kimi kişiler steamden alıyorlar.
Anladım. Teşekkür ederim ama oyunu ben steame gelmeden çok önce satın alıp oynamaya başlamıştım. Ondan bir şansımı deneyim dedim. Plus ve cp çok pahalı malum kur yüzünden. Steam en azından baya ucuza veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: deadlords
Anladım. Teşekkür ederim ama oyunu ben steame gelmeden çok önce satın alıp oynamaya başlamıştım. Ondan bir şansımı deneyim dedim. Plus ve cp çok pahalı malum kur yüzünden. Steam en azından baya ucuza veriyor.
Evet eso konusunda önceden üyeliği olmasına rağmen yeniden alan birisi vardı. Eğer dlclerin yoksa öyle yapabilirsin. Düz oyun + morrowind 40 tl oluyor.
Oyunu steamden yeniden satın alıp kullandığın eso hesabı ile birleştirmen gerekiyor.