Şimdi Ara

Elder Scrolls IV Oblivion

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu oynayan arkadaşlar, lütfen cevaplayınız. Bu oyun için en düşük RAM bellek ihtiyacı 512 MB yazıyor. Elimde olan da bu. Sizce oyunu ufak tefek bazı takılmalar hariç rahat oynayabilir miyim?

Gothic 2 için 384 MB RAM en düşük ihtiyaçtı ama ben 512 MB RAM ile olması gerekenden biraz fazla sıkıntı yaşamıştım. Gerçi bu biraz oyun motorundan ve karakterlerin/çevredeki cisimlerin yüklenme şekillerinden de kaynaklıydı.

128 MB ATI RADEON 9550 PRO ekran kartım ve Intel P4 2.8 GHz işlemcim var.

• bizim arkadaşta senin işlemci ve ekran kartından var.ayrıca rami 1gb.en düşük ayarlarda açık alanlarda takılmalar yaşıyordu.dostum o ekran kartı artık işe yaramıyor.maddi durumun iyiyse hemen değiştir.ram de eklemelisin
  • Hmm, tahmin etmiştim. Sağol.
  • 9550 256 mb
    2.0ghz p4 işlemci
    512mb ram ile 800x600 de mediumda kasmalar yapar
    bu sistemde oynamıştım eskiden
  • bende daha düşük bi sistem var oynuyorum sorun yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

512 RAM'im var, bir 512 daha eklesem ve işlemciyi 2.0'a upgrade etsem (1.6 şu anda) gözle görülür performans artışı yaşar mıyım? Ekran kartım 9600xt bu arada.

elbet olcak şöle diyim oblivionda bazı yerlerde ram ihtitacı rahat 1 gb cıkıyo 3.0 p4 bu aralar çok ucuz 2.el onlardan al istersen bide ekran kartı artık ömrü dolmus sana tavsiyem 8600 gt bnde var oyundaki ayarların hepsi fullde hdr açık 40 fsp asgı düsmüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarateKa

Oyunu oynayan arkadaşlar, lütfen cevaplayınız. Bu oyun için en düşük RAM bellek ihtiyacı 512 MB yazıyor. Elimde olan da bu. Sizce oyunu ufak tefek bazı takılmalar hariç rahat oynayabilir miyim?

Gothic 2 için 384 MB RAM en düşük ihtiyaçtı ama ben 512 MB RAM ile olması gerekenden biraz fazla sıkıntı yaşamıştım. Gerçi bu biraz oyun motorundan ve karakterlerin/çevredeki cisimlerin yüklenme şekillerinden de kaynaklıydı.

128 MB ATI RADEON 9550 PRO ekran kartım ve Intel P4 2.8 GHz işlemcim var.

İşlemcim seninkiyle aynı. Ama 2 Gb Ram ve AX1950 Pro var yanında. Full+full ayarlarda bi anlık bile takılma yaşamadım.

Yani bütçen el veriyorsa ekran kartı ve ram takviyesi gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rahat oynarsın düşük ayarlarda benim eski sistemle aynı nerdeyse bi tek işlemci değişik oyun ilk çıktığında o sistemle oynamıştım
  • Radeon 9550 256 mb ekran kartı
    Intel p4 3.0 Ghz işlemci
    512 mb ram.
    Rahat oynayabilirmiyim sizce bu sistemde?
  • en düşük ayarlarda açık alanlarda biraz takılmalar yaşarsın.fakat oynanışa etki edecek kadar değil.al oyna oyunu
  • Eh o zaman 360'a alıyım oyunu.
  • oynarsın tabii ki ama kasar biraz sanki =)
    ben herşey full oynuyorum cpudan kasıo bazen

Ati radeon X800 256 mb
    AMD Athlon 2200+ (1.5ghz)
    512 mb dual ddr ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0th1n2b3sa1d -- 16 Eylül 2007; 15:49:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.