Şimdi Ara

ELDERADO DA FULL STR 60+ GLAVİE ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elderado da 60+ char arıyorum. istanbul veya antalya da olması şart. diğer yerlerden olursa da olur ama tercihim antalya ve ya istanbuldur. Char mutlaka ve mutlaka 60 üstü olması ve full str glavie olması gerekiyor. skillerden de fire ana skill olmalı. farm önemli değil ancak itemli olursa daha iyi olur. Ve arkadaşlar ACİLLLL msn: precioustornda@hotmail.com Not: Bu arada ilgilenenler lütfen charlarının sslerini buraya koysun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLDeRVa -- 30 Nisan 2007; 18:40:29 >

• benim ark. çarını satıodu lvl 67 full str fire glaive elinde 64+3 glaive war ana imbue skili fire bi de antalyadanız ark. gelince ss koydurrtturum
  • Server Tibet Ama İstanbul :) Olunca yazma Geregi Duydum Arkadasım
  • antalyadaki arkadaş hala satıyorsa acele lazım msn den bi fiyat konuşalım ss lerde lazım. Ama ss lerden bi kaç tanesi çıplak olmalı (str-int tablosu açıkken çıplak olarak ss lazım) antalyadan hallederiz hemen ama dediğim gibi cuma gününe kadar açığım cuma alıyorum çünkü başka bi char... msn: precioustornado@hotmail.com Bu arada tibetteki arkadaş server elderadoda olmalı herkese teşekkür ederim şimdiden. BU arada elderado da 46 lwl full int nuker sword+kalkan char war. full str 60+ glavie ile takas ederim.. (tabii arasındaki farkı wererek :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLDeRVa -- 1 Mayıs 2007; 17:15:33 >
  • arkadaşlar hala char almadım ama bu gece bana ulaşırsanız sewinirim eğer warsa satacak olan 60 + full str glavie elderado da olması we istanbul içi olması şart... Antalyadaki arkadaş hala senden yanıt bekliom ama...
  • Hala elderodo da 60+ full strglavie arıyorum. İtemli İtemsiz farketmez ama çok acil bir şekilde bana ulaşırsanız sevinirim
  • arkadaşlar bi an önce almak istiyorum istanbul içi olması lazım artık :S
  • arkadaşlar charı almış bulunuyorum herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.