Şimdi Ara

Eldorado#113 lvl#FF warrior/cleric#TheDeDe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar iyi forumlar. Eldorado serverındaki warrior cleric karakterimi satışa sunuyorum. Yeni serverda devam ettiğim için bu karakterimi ve serverı bırakıyorum. 113 lvl olup FF ve 750k fazladan sp si vardır. 250 günlük peti, rare +0 1 2 fb statlarının eli yüzü düzgün seti,legend twohandı,magic cleric shield onehandı vardır.Süresi bitmiş devili mevcuttur,450m gold ile birlikte verilecektir. Pvp, kasma ve lucky dressleri mevcuttur. Karakter serverda gerek pvpde gerek diğer oyuncularla ilişkilerde tanınan sevilen bir karakterdir. Kasasında 3 4 sayfa civarı 12d stone vardır. En önemlisi karakterde MAİL KORUMASI YOKTUR.Maili alacak olan kişi yapacaktır.Kırıkkale,Ankara,İzmir,İstanbul,Aksaray,Kırşehir,Yozgat,Rize,Kayseri,Konya,Kocaeli,Sivas,Bursa elden teslim yapılabilir. Diğer türlü PTT yada banka havalesi şeklinde olacaktır. Forumda uzun zaman önce birkaç satısım olmustu. Uzun zamandır üyeyim ancak sadece takip ediyorum.
    Fiyat olarak 700 TL düşünüyorum. Yorumlarınızı eksik etmeyiniz. Teşekkürler.
    İTEMLER:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Resimler neden görünmüyor yanlıs yaptıgım bişi mi var yardımcı olabilecek varmıdır acaba?
  • Düzeltildi.
  • Çok teşekkür ederim birde up olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.