Şimdi Ara

Eldorado ' da kale [_0SMANLiLAR_] ' ın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kaç gündür oyuna girmiyorum salıyı beklediğim için. demin silk aldım bi giriym dedim oyuna jangandaydı çar anammmm bi baktm jangan bayraklarına bizim union , guild bayraklarımz :)) yan guildimz almış kaleyi çok sevidim. kale gawurlarındı. bidaha kolay kolay düşmez o kale !!!!

sonunda eldorado ya koyduk türk bayrağımızı !!

not: çara 7 dg armor giydirdim karizma oluyor diye eziq falan demeyin 8dg herşeyi elden çıkardım 2 hafta önce. 9dg yi bekliyorum

bize düşman herkes çatlasın..

• tebrik ediyorum acıkcası sizin almanızı istiyordum.Çünku cok laflıyordunuz...

warrior kaleyi aldınız ama deneyiminiz yok kaleyi savunmak kaleyi almaktan cok cok daha zordur.Biz wicked unionu olarak birsure katılmayı dusunmuyoruz haliyle 3ayı askın bir sure olması gerekıyor kale bizdeydi.İnsan her iki haftada bir kale savunmaktan usanıyor.Biraz dinlenecegiz acıkcası.

sizin almanıza inanmıyacaksın ama cok sevindim nedenini gel bana bi sor

cünku o kadar laflıyordunuz ki belki kale elinizdeyken anlarsınız

hadi hayırlısı olsun.
  • sağol.. sonçta gawurlara kalmadı kale ya yeter
  • hayirlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

sağol.. sonçta gawurlara kalmadı kale ya yeter

ya kardesim bu gavur takıntınız nedir hala anlamıs degilim onlarda farklı milletlerden bizler gibi insan.
  • kaLe bisimm

• ßlack.. pazartesi kalenin sahibi osmanlılara geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 16 Mayıs 2008; 17:20:08 >
  • kaleyı alan hangı guıld acaba unıondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

tebrik ediyorum acıkcası sizin almanızı istiyordum.Çünku cok laflıyordunuz...

warrior kaleyi aldınız ama deneyiminiz yok kaleyi savunmak kaleyi almaktan cok cok daha zordur.Biz wicked unionu olarak birsure katılmayı dusunmuyoruz haliyle 3ayı askın bir sure olması gerekıyor kale bizdeydi.İnsan her iki haftada bir kale savunmaktan usanıyor.Biraz dinlenecegiz acıkcası.

sizin almanıza inanmıyacaksın ama cok sevindim nedenini gel bana bi sor

cünku o kadar laflıyordunuz ki belki kale elinizdeyken anlarsınız

hadi hayırlısı olsun.

Ne kadar centilmen helal olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

kaleyı alan hangı guıld acaba unıondan

_0SMANLiLAR_
  • Tbrklr
  • Tebrikler Türklerin eline geçmesine sevindim ama insanları gavur vs. şekilinde sınıflandırmanız yanlış diye düşünüyorum.
  • Zaten türklerdeydi...
  • Hayır Wicked daydı kale
    ondan önceki hafta kale
    Redsea-divinity - smurfs arasında el degiştirdi savaşta ama smurfs da kaldı wicked katılmamış savaşa sanırım
  • gavur diye sınıflandırmanıza imreniorum gavur Müslüman olmayanlara denir acaba unionunuzda kaç tane Kur'an-ı Kerim okumayı bilen var?..

dikkatimi çekmedi deil unionca kullandıgınız bayrak Türkiye Cumhuriyeti bayragı fakt yandaki bayrak turan bayragı...
  • tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

gavur diye sınıflandırmanıza imreniorum gavur Müslüman olmayanlara denir acaba unionunuzda kaç tane Kur'an-ı Kerim okumayı bilen var?..

dikkatimi çekmedi deil unionca kullandıgınız bayrak Türkiye Cumhuriyeti bayragı fakt yandaki bayrak turan bayragı...

Ayrıca mhp isimli siyasi parti nin bayrağıda oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

gavur diye sınıflandırmanıza imreniorum gavur Müslüman olmayanlara denir acaba unionunuzda kaç tane Kur'an-ı Kerim okumayı bilen var?..

Ayrıca mhp isimli siyasi parti nin bayrağıda oluyor

siyasi içerik katmamak için sölememiştim ama 2side aynı zaten

• o tarafla bi ilgim yoq masterları falan bilmem en iyi türk guildi serverdaki orda olmamın tek nedeni bu
  • merak etmeyın guild bayraklarıda mhp bayragı var ne akla hizmet ediyor bunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.