Şimdi Ara

ELdorado serverında acil çar aranıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar eldorado serverında çar arıyorum... 85+ istiyorum ama 80-85 e de hayır demem nese istedigim çar öncelikler çin ( çin de hepsi olr ) ama çin bulamazsam eu da alaiblirm eu da istedigim çar wizard dier çarları istemiyorum... Alacagım çarıın full item olmasını istiyorum alır almaz kasıcam..öle soyulmuş --- pk olmuş--- sp leri ya da str-int leri rastgele verilmiş çarları istemiyorum... alacagım çar ya full str ya da full int nese istedigim türde çar satcak olanlar msn lerini bıraksınlar çardan da biraz bahsetsinler ben eklerim konuşurz...

Tşkrler .......

Çarı alışverişinde öncelik elden almak istiyorum...satacak olan kişi elden teslim için yanıma gelmegi kabul ederse bilet fiyatındada anlaşabilirz..

Sölemeyi unuttum Aydın-Nazilli den bu msj ı atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eLecTRa_91 -- 7 Eylül 2008; 21:46:13 >

• eLdorado'da 85 fuLL str bowman- itemLi msn adresim illeqal_game@hotmail.com iLgiLenirsen ekLe, görüşeLim..
  • slm eldorado serverinde zulfikar de yoldan geçen tanır 90 lv full str ıtemlerıyle bırlıkte 1200 ytl ye verırım
    +7 glavıe var elınde crt14 (100) str 6 parry ratıo 100 blockın ratıo 100 pyh 41 dusunursen dıger ıtemlerıde resımlı yollarım
  • zülfikar ı tanıyorum bende bi zamanlar eldorado da oynamıştım. çar güzel ama 1200 YTL veremem teklif için saol genede ..
  • up ..
  • konu günceldir.....up ....
  • up ...
  • Nazilli liyim

Gel dodo ya göstereyim çarı

Lv 80 glavie.
  • çarını mı satıon oLm ..... 1-2 ay içinde çar bulayım gece pt yapcaz senle kim oldugumu anlamışındır herhalde
  • up ..
  • yok mu yaw satılık çarı olan ??

up..
  • bugünkü son up .. yarın gene uplarla dönerim ßß

up..
  • yoq mu ELdorado da çar satan yaw ?? 80+ !!! bekliyorum hala tekliflerinizi

up ...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26334179/tm.htm

bak bakalım begenirsen yaparız bişiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _eLecTRa_91

çarını mı satıon oLm ..... 1-2 ay içinde çar bulayım gece pt yapcaz senle kim oldugumu anlamışındır herhalde

Bi up da benden

Adam gibi para veren olursa satarım

Sro ya giremiyorum zaten okul zamanında

Yeni okul da hayırlı olsun bu arada

• quote:

Orjinalden alıntı: PUni

quote:

Orjinalden alıntı: _eLecTRa_91

çarını mı satıon oLm ..... 1-2 ay içinde çar bulayım gece pt yapcaz senle kim oldugumu anlamışındır herhalde

Bi up da benden

Adam gibi para veren olursa satarım

Sro ya giremiyorum zaten okul zamanında

Yeni okul da hayırlı olsun bu arada

saolasın hayırlı olr inşallah bakalım artıq.... Çarı satma bea sen kasarsın gene o kadar emeq verdin çara tabi sen bilrisin genede.... hadi grşrz ßß

Konu günceldir............ up !!

• Bi up daha

• http://forum.donanimhaber.com/m_26333144/tm.htm

sen ne verırsın zuılfıkar ıcın bı teklıf yap bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.