Şimdi Ara

Ele çarpınca penaltı yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pes 2009da bu cok dikkatimi cekti hep ele carpmıs gibi geliyodu ama devam ediyodu ben de yanlıs gordum diyip geciyodm. ama biraz once oyle bi pozisyon oldu ki yanlıs gormem imkansızdı. bunun icin video yaptım siz de bakın isterseniz.
    sizde de bu boyle mi neden ele carpınca penaltı verilmiyor ?

http://www.akilli.tv/video/345266/pes-el-pozisyonu.aspx

• Maalesef ki bende de öyle. Nasıl böyle bir şey yapmışlar anlamadım.
  • hakem rüşvet almışdır belki
  • fenerbahcemi o yavss bu çarpma degilki arkadaşım resmen adam topu kaleci gibi tokatlamış
  • hehe evet resmen tokatlamıs ama baslıga carpma daha uygundu
    bu ve uzaktan vurdugumda dısarı cıkcak topa kaleci salak gibi atlayıp (o görüntüyü tarif edemem bulursam resmini atarım - ama eller acık ayaklar acık garip bisey-) ayagına carpıp kaleye yönelip girmesi beni cok sinir ediyo. herkes de mi bu boyle sadece ben de mi ? ve son patchi yüklemedim onla birlikte bunlar düzeldi mi acaba ?
  • handball olayı pes 09 da yok ne yazıkki. fifa da vardı bir aralar ama o da insanı gıcık ediyordu. her maç en az 5 tane faul el yüzünden oluyordu
  • kasti değil çarpma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurallar değişmiş demek ki
  • playstation yada pc de oynuyorsan öyle hatalar çk fazla yaşanıyor ama xbox ta hiç görmedim
  • eski peslerde vardı sanki ele çarpma, ben hatırlıyorum.
  • El olmaması kötü olmuş da belki olsaydı sürekli el olcaktı iyice sinir bozucaktı cıvığı çıkacaktı falan...
  • El olması lazım, hiç değilse rastgele olarak bazılarını çalsa hakem, iyi olur. Yoksa adamı sinir ediyor..
  • PES te yok galiba bu olay ele çarpıyor devam ediyor hep.
  • Fifa'da da elle oynama vardı ama 15 dakikada bir hakem el veriyordu. Bir türlü orta yolunu bulamadılar desenize
  • yuh,lugano yedirmiş resmen! federasyon istifa!
  • lugano bu yapar ama konu başlıgı yanlış arkadaşım bu çarpma degil kilugano bakmışki volkan ters ayak yer bunu ben tutayım demiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.