Şimdi Ara

,ElectRo Gitar İçin, Anlayan Bilen biri Yardımcı olsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MANYETİK NEDİR NE İŞE YARAR ?

GİTARIN GÖVDE TÜRÜ NE GİBİ BİR FARK YARATIR

YAPILAN AĞAÇ TÜRÜ BÖLYGEYE GÖRE NE OLMALIDIR ? (SAP , GÖVDE VS.)

SOLO AĞIRLIKLI ÇALMAK İÇİN ELECTRO GİTAR TÜRLERİ UYGUN FİYAT 250-400 YTL ARASI

ELEKTRO GİTAR ALCAMDA BİRAZ HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM

BİR DE DAHA ÖNCE KLASİC VE AKUSTİK GİTAR ÇALDIM ÇOK ZORLANIR MIYIM ?

BİLGİLER İÇİN TŞKRLER

• UP
  • ELEKTRO GİTAR ÇALAN KİMSE YOK MU ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DK.SH!T-D£ATH

PEDAL NE İŞE YARAR ?

MANYETİK NEDİR NE İŞE YARAR ?

GİTARIN GÖVDE TÜRÜ NE GİBİ BİR FARK YARATIR

YAPILAN AĞAÇ TÜRÜ BÖLYGEYE GÖRE NE OLMALIDIR ? (SAP , GÖVDE VS.)

SOLO AĞIRLIKLI ÇALMAK İÇİN ELECTRO GİTAR TÜRLERİ UYGUN FİYAT 250-400 YTL ARASI

ELEKTRO GİTAR ALCAMDA BİRAZ HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM

BİR DE DAHA ÖNCE KLASİC VE AKUSTİK GİTAR ÇALDIM ÇOK ZORLANIR MIYIM ?

BİLGİLER İÇİN TŞKRLER

Kısaca "Pedal" dediğimiz cihazlar çeşitli ses efektörleridir.Compressor , Distortion , Overdrive , Chorus , Tremolo , Wah , Flanger , Phaser vs. Gitar dan alınan sesi çeşitli şekil değişikliklerine uğratan efektörlerdir kısaca açıklama olarak..

Manyetik , elektro gitar üzerindeki tellerin titreşimlerinden oluşan manyetik alanı algılayarak elektrik sinyaline çeviren parçalardır.

Gövde türü , sustain'e etki eder.Gitarın ton'larına da etki ettiği doğrudur.(sustain'e etki eden sadece gövde türü değildir.)

Ağaç çeşitleri , farklı tonlar için farklı olarak işlenirler.Genellikle gövdeler ıhlamur ağacından yapılır.Maun , Dışbudak , ıhlamur en çok kullanılanlarıdır.)

Ihlamur gövdeli ve gül ağacından yapılmış bir sap'a sahip orta halli bir gitar işini görür.

400YTL nin biraz daha üzerine çıkarak bi Cort X-6 almanı tavsiye edebilirim.FloydRose istemiyorsaydın o zaman bir Cort KX5 alabilirsin.

Daha önce gitar ile ilgili deneyimin olması güzel.Eline aldığında zorlanmayacaksın.Yapmak istediğin müzik türü ile ilgili Teorik bilgi edinmelisin.Müzik Teorisi ile ilgili birçok kitap mevcud.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.