Şimdi Ara

electro world iade alıyor mu? acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce electro world'den bir casper laptop aldım. berbat bir şey. ekran kartı çok kötü.. hatta laptopun üst kaplama falan bile oyuncak gibi :) e o zaman niye aldın diceksiniz. aceleye geldi. adamlar iyi laptopları teşhir ürünü olarak koymuşlar, beğendiklerimi alamadım, en son bu kalınca buna razı oldum ama gördüm ki berbat. daha önce iade veren oldu mu electro worlden süresi 15 gün yazıyor ama sonuçta kesin siz açtınız kullandınız dicekler, şansım nedir?

• almaları lazım casper birdaha almazsınız bu tecrübeyle
  • benim bildiğim bir sorun olmadığı müddetçe kullanılan malı iade almıyorlar ama yine de sormanda fayda var
  • 7 gün icinde alamları lazım
  • ya müşteri hizmetlerini aradım. memnum kalmadım diye iade olmaz. bi sorun varsa olur diyorlar. sonuçta sorun var işte. hiç memnum değilim...
  • bu konu ta 2005 den. :) bir de şu var, açmazsanız kullanmasanız diyor her yerde. iyi de bu laptop açıp kullanmazsam nerden bileceğim zaten.. yani şöyle mi olcak. paketi aldın gidiyosun yolda aaa yok ya vazgeçtim diyip geri mi dönceksin bi tek onda mı iade olcak yani. ki bu zaten iade olmaz , vazgeçmek veya almamak olur yani.. acaba direk laptopu alıp gitsen kutusuna koyup, bi üst modelini alcam desem kabul ederler mi, aradaki farkı ödeyip sonuçta üste para vercem yani...
  • bak hacı bulundugun ildeki valilikte sanırım tüketici hakları bürosu olması lazım ordaki görevliler sana daha iyi yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.