Şimdi Ara

Electrolux Derin Dondurucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • euf2702dox modelini carrefour'dan aldım. Henüz teslim almadım. INOX olduğu için aldım ve kaba bilgileri (251 lt, 7 çekmece) dışında pek araştırmadım. Şoklama özelliği yokmuş, ne gibi sorun olur, veya genel olarak 1299 TL iyi bir fiyat mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vassaf -- 30 Mayıs 2016; 15:42:18 >

• hayırlı olsun.Aynı modeli carrefoursa dan bende aldım 1299 tl ye.Çarşamba günü teslimatı olacak.Bence fiyatı gayet uygun.
  • Dün eve geldi, servis bugün kurulumunu yapacak. İzlenimlerimi paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbey02

hayırlı olsun.Aynı modeli carrefoursa dan bende aldım 1299 tl ye.Çarşamba günü teslimatı olacak.Bence fiyatı gayet uygun.

fiyatından dolayı bende bu ürünü düşünüyorum. bir şey söylemek için erkendir ancak bu kısa süreçte cihazda herhangi bir olumsuzluk gördünüz mü? memnun musunuz? yatak odasına yakın bir odaya koyacağım. ürünün rahatsız edici bir sesi var mı?
  • Bence çok sesli bir cihaz değil,

Gördüğüm kadarıyla iki özellik yokluğuyla dikkatimi çekti:
    1. Şoklama: Aslına bakarsanız otomatik kapanan şoklama. Evdeki buzdolabımın böyle bir özelliği var. Orada şoklar buraya alırım diye düşündüm.
    2. Sıcaklık Göstergesi: İçerisinin kaç derece olduğunu gösteren bir özelliği yok. Manuel ayarı 2 seviyesine getirdik duruyor. Bu -18 derecelere geliyor diye biliyorum.

Memnun muyum? Evet. Evdeki eşyalar inox olunca bu fiyata bu hacimde inox bulmak imkansız. tahminimden çok yüksek. Çekmece ön yüzlerinde hafif karlama oldu, ilerisi için bir soru işareti. Bir seneden daha sık aralıklarla buz çözdürme yapmak istemem.

NOT: Kullanma kılavuzunu henüz okumadım.

GÜNCELLEME: çekmecelerdeki karlama normal, ben kesinlikle memnunum. carrefourda hala görünüyor almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vassaf -- 14 Haziran 2016; 8:49:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.