Şimdi Ara

Electrolux ESF 8810ROX Bulaşık Makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta sonu Electrolux önerilerini dikkate alarak bir alışveriş magazasında incelemeye aldım.
    Gerçekten uzakdoğu markalarına göre iç malzemeleri çok daha kaliteli duruyor ancak; gel gelelim görüntü ve dizayna. esf8630rox modelinin ön paneli oyuncakdan bozma gibi duruyor. Kalite hissi vermedi ön panel ve tuşlar. Bir garip oldum. O nedenle ESF8810ROX modeline bakmaya başladım.
    Bu makinayı kullanan gören var mı acaba nasıl bir makinadır? O fiyatı vermeye değer bir makina mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigadicking -- 17 Haziran 2015; 13:31:45 >

• tuş yapısına çok takılmayın derim.örneğin miele 4210 da bile tuşun olduğu ekran kısmına bastırın içine doğru esner şimdi bu miele 4210 kalitesiz demek midir
    sizin içinize sinmez o ayrı ama günümüzde hiç bir makine 90 lı yıllardaki arçelik leydiler(siemens aslında bu makine) ya da sms serisi boschlar gibi yapılmıyor

Electrolux ESF 8810ROX Bulaşık Makinası

• Atl@s kullanıcısına yanıt
    Yok kalitesiz demedim kesinlikle sadece öyle bir görüntü veriyor dedim :) Almayı düşündüğüm bir makina inşallah bir yerlerde inceleyebilirim.
    Kullanan arkadaşlar yorum belirtirse çok sevinirim.
  • Ben ESF8530ROW kullanıcısı olarak makinemden oldukça memnunum.

Benim makine de beğenmediğiniz panele sahip, ama beyaz olduğundan kötğ durmuyor. İnoxta siyah çerçeve içinde beyaz yazılar bence de çirkin duruyor biraz :)

ESF8810ROX epey üst sınıf bir cihaz. Farkı ise program, fonksiyon, Donanım ve sessizlik diyebiliriz. Makinede yazılı bilgi veren dokunmatik panel var. Ekstradan 1 saatlik kısa program ve yoğun programda kurumuş kirli bulaşıklar için suyun basınç ve sıcaklığını artıran xtrapower seçeneği var. Makinenin içi aydınlatmalı, ki mutfakta makineye eğilirken Işık tam arkamda kaldığından benim de keşke olsaydı dediğim bir özellik. Sepetlerinde tüm raflar katlanıyor ve kulpları krom, bir alt modelde plastik. Son olarak sesi de 39dB, epey sessiz bir cihaz. Aklıma başka bir fark gelmedi. Kısacası 8810 alırsanız menülü ekrana sahip, iç aydınlatmalı, sepetleri daha kullanışlı, ekstra kullanışlı program seçeneklerine sahip ve daha sessiz bir cihaz almış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben ESF8530ROW kullanıcısı olarak makinemden oldukça memnunum.

Benim makine de beğenmediğiniz panele sahip, ama beyaz olduğundan kötğ durmuyor. İnoxta siyah çerçeve içinde beyaz yazılar bence de çirkin duruyor biraz :)

ESF8810ROX epey üst sınıf bir cihaz. Farkı ise program, fonksiyon, Donanım ve sessizlik diyebiliriz. Makinede yazılı bilgi veren dokunmatik panel var. Ekstradan 1 saatlik kısa program ve yoğun programda kurumuş kirli bulaşıklar için suyun basınç ve sıcaklığını artıran xtrapower seçeneği var. Makinenin içi aydınlatmalı, ki mutfakta makineye eğilirken Işık tam arkamda kaldığından benim de keşke olsaydı dediğim bir özellik. Sepetlerinde tüm raflar katlanıyor ve kulpları krom, bir alt modelde plastik. Son olarak sesi de 39dB, epey sessiz bir cihaz. Aklıma başka bir fark gelmedi. Kısacası 8810 alırsanız menülü ekrana sahip, iç aydınlatmalı, sepetleri daha kullanışlı, ekstra kullanışlı program seçeneklerine sahip ve daha sessiz bir cihaz almış olursunuz.

Çok teşekkür ederim Candoğan bey yorumunuz çok önemli idi benim için. Yapılacak tek şey kaldı makineyi bir mağazada canlı görmek. Ondan sonra alacağım inşallah.

Buradan BSH grubu ve AEG grubuna bir eleştirim olacak. Çok güzel ürünlerinde(Çamaşır ve Kurutma makinaları) keşke bizlere inox seçeneğini sunsalar. İnox neme daha dayanaklı olduğu söylenen bir malzeme olması nedeni ile çamaşır ve kurutmada daha da tercih edilebilecek bir seçenek bence. Sırf bu yüzden bazen görüşlerim LG-Samsung grubuna kayıyor.

• Rica ederim, ancak bir konuyu düzeltmemde fayda var.

LG ve samsungtaki çamaşır makineleri inox değil, gri boya.

İyi markalardan inox ürün seçmek istiyorsanız AEG L87495XFL ve Bosch WAW2856XTR alınabilir.

Inox ürünler sanılanın aksine paslanmaya karşı daha dirençsizler. Deterjan temasından ötürü bile korozyon olabiliyor. Bu yüzden çamaşır grubunda zorunlu bir durum yoksa benim önerim beyaz ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben ESF8530ROW kullanıcısı olarak makinemden oldukça memnunum.

ustaya saygı bende bimeksten esf8530row alacağım 600 tl biparamıda kullanarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzun süredir kullandığım bosch sms6022 bulaşık makinası su almamaya daha doğrusu iç yandan az miktar su alıyor sonra ısıtmaya geçiyor fıskiyede hareket yok ön kapağı söktüm herşey normal iki yan kapağıda çıkardım anormal birşey görünmüyor sol yanda plastik depoya su doluyor bir miktar iç yan duvardan veriyor sonra ısıtma bu günde altını kontrol edeceğim bakalım bu arada böyle bir arıza ile karşılaşanlar oldumu ne yapmalıyım son çare yeter deyip emeklimi edeyim ne dersiniz
  • Bosch SMS88TI06T mu Electrolux 8810rox mu kararsız kaldım, Buzdolabım Samsung Çamaşır Makinam, Electrolux ewf1408 @candogan62 yorumları incelemeleri değerli bulurum, hatırladığım Bosch Alman serisi bulaşık makinaları tavsiyelerinde hep öncelikliydi , bu iki model seçmem 14 ve 15 kişilik kapasite , ışıklı iç kabin , su Ve enerji tasarrufları, sessizlik, gibi özellikler, her ikisi markada yabana atılır marka değil, iki üründe üst sınıf , Bosch pahalı ama kalite ve üstadın Önerilerimde geçmişte ilk sıradaydı, o sebeple ilgileniyorum, Bosch seçmek fiyat fazlada olsa değer mi kaçırdığım bir nüans var mı electrolux iyi duruluyor gibi, Bosch socaklığı altta daha etkin tencerelere iyi duruluyor Ve temizliyor gibi gönlüm electrolux yana ama , üstadın ilk zamanlardaki Bosch sırlamasında Alman serisi olmasına rağmen bu sınıfta yine Miele electrolux be Bosch mu yoksa bu iki üründe eşit olurmu 2 ci sıra İçin, 1000 lira fazla vermek için değer yönünü süzemedim Bosch, sadece cep yazılımı extra gibi, pişirme gurubumda electrolux ama kafamda bulaşıkta Bosch var hep kaçırdığım bir nokta var mı Bosch sunduğu herşey var gibi electrolux te fazla vermek istemem elbette kalite ve servis eşdeğer iki marka , Bosch ta fazla olan göremediğim fiyata etki eden. Ne var acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.