Şimdi Ara

Electrolux EWF1286LEW kazan kasaya çarpıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba,

Siz benim hakkımda bana konuşun lütfen buyurun burdayım.

Ne gibi bir kötü yanımı gördüyseniz köşeyi dönmek falan diyecek kadar tanıyorsunuz sanırım beni.

Dilerseniz özelden numarada iletebilirim sorununuzu burada paylaşmak istemezseniz, ben aleni satış yapıyorum zaten bunu forumda kime sorsanız sormanızı da gerek yok ya zaten nickimden de belli.

Lütfen herkes işine baksın. Ben öyle yapıyorum ve zannedersemde işimde iyiyim, candoğan ahmet mehmet beni ilgilendirmiyor; eleştirilere açığım elbet ama bilip bilmeden değil rica edicem Kenan bey söylemlerimize dikkat edelim.

Saygılar.

Ben kötü bir şey demiyorum size ancak arkadaşın bahsettiği gibi objektif değilsiniz haliyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Kendisi artık yorum yapmayı bıraktı bu tarz gercekler ortaya cikinca zamanında övdüğü tüm cihazları çok iyi biliyorum.
    Bu tür sahıslar her yerde var ama daha kötüsü bunların savunma uğruna başka marka kullananlara hakarete varan yorumlar yapanlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Daha önceden kendini mielle temsilcisi gibi tanıtan daha sonra bir serviste stajyer olduğu ortaya çıkan bir şahıs vardı kimliği ortaya çıkınca forumu terketti buna benzer durumlarla karşılaşabiliyoruz hadi madem övüyorsun satış yapıyorsan dürüst olup belirt böyle olduktan sonra bilgili olsa dahi ben onun sözlerine inanmam.
  • Sayın Can Doğan yıllardır bu forumda beyaz eşya konusunda insanlara yardımcı olmaya çalıştınız /oldunuz ancak zaman zaman bir ürün üzerinde sürekli durmanız bizler tarafından bir takım konuların sorgulanmasına neden oldu bazı arkadaşlar tarafından yaptığınız görevle ilgili paylaşımlarda bulunuldu bunun doğruluğunu böyle bir şey varsa dürüstçe açıklayıp neden insanlardan gizlediğinizi merak ediyorum daha önceden farklı markaların temsilciliğini yaptınız mı bilmiyorum ancak bu tarz iddialar ortaya çıkınca şahsen ne kadar bilgili olsanız da bilgilerinize inanmak benim için şüpheli bir durum size insanlar burada hakaret etmiyor size karşı olan eleştirimiz bir markaya takılıp diğer markaları kötüymüş gibi göstermeniz ve hakkında bilgi vermemeniz.

Sizden açıklama bekliyoruz umarım açıklarsınız.
  • Bu kadar karışık bir ortamda kim olsa cevap vermez sanırım kan bıçak gövdeyi götürmüş. Bu derece olayların büyüyüp kişisel düşmanlığa kadar gitmesi çok ilginç. Bu kadar büyütülecek şeyler mi bence değil daha kibar dille de konuşulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Bu kadar karışık bir ortamda kim olsa cevap vermez sanırım kan bıçak gövdeyi götürmüş. Bu derece olayların büyüyüp kişisel düşmanlığa kadar gitmesi çok ilginç. Bu kadar büyütülecek şeyler mi bence değil daha kibar dille de konuşulabilir.

Hocam mesele makine marka değil. Birilerinin dinmeyen sönmeyen kuyruk acısı var

• quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Bu kadar karışık bir ortamda kim olsa cevap vermez sanırım kan bıçak gövdeyi götürmüş. Bu derece olayların büyüyüp kişisel düşmanlığa kadar gitmesi çok ilginç. Bu kadar büyütülecek şeyler mi bence değil daha kibar dille de konuşulabilir.

Hocam mesele makine marka değil. Birilerinin dinmeyen sönmeyen kuyruk acısı var

Anlam veremedim. Normal şekilde de konuşulabilir bu derece gerginliğe gerek yok ki.

Meğer X C kişisine bilgi salınmış bilgi veriyormuşuz bu insanların Can Doğan veya Mehmet Doğan Hüseyin Ali şahıs hiç farketmez özgür iradeleri kendi akılları yok mu ki böyle bir şey yapalım. Hepsi en az 20 yaşlarındaki insanlar.

Bu markadan çok şahıslar arası kavgaya dönmüş.

Bir de hakaret etmedik denilmiş daha beter ne yapılabilir evet Felice Forte isimli kullanıcı kanıtla beraber satıcı vb. olduğunu ispat etmiş bu konuda ben kendisine teşekkür ederim en azından asılsız konuşmamış. Ama bu kadar kişileri aşağılamaya suçlamaya adını karaya çıkarmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Lâkin ben de Can Doğan kişinin açıklamasını merak ediyorum ama tek taraflı düşünmemek lazım söylemeye gerek duymamış veya gerginlik olmasın diye söylememiş vb... her şey olabilir.

Profiline de baktım mesajları da arattım 12 senelik bir üye en az 16 bin tane mesajı var bu üye bu kadar mesajı artniyetli marka karalama olarak atmaz bence ki çok yoğun bilgi birikimine sahip bir kişi zaten sadece böyle satıcı vb...diye bu kadar emeğini bilgisini hiçe saymak çok büyük haksızlık olur.

Şimdi onu tanıdığımı onun avukatlığını yaptığımı düşünenler mutlaka olacaktır.

Kendisini tanımam etmem sizi de X kişisini de tanımıyorum sadece sanal alemde bir forum sitesinde avatarlardan kullanıcı adlarından yazışıyoruz anca bu kadardır diyaloglar.

Tek karşı çıktığım nokta bu kadar kavgaya suçlayıcı laflara gerek yok bu X kişisi olsun Y kişisi olsun. Herkes aynı düşünmeyebilir.

Tek ricam diğer arkadaşlardan bu kadar agresif kırıcı olmayınız.

Ama kendisini yoğun bilgi birikimine sahip olduğundan iyi niyetli olduğunu düşündüğümden tanımak da isterdim. Bunu da açıkça belirtmek isterim.

Kavgalı diyaloglara girmek istemiyorum daha fazla uzatmayayım iyi günler :)))).

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Beyaz eşya profesörleri cümlesini ben kurdum bunda hic bir sekilde hakaret vari birsey yok ve ayrica birden fazla kisi icin kullandim isim belirtmedim.Evet silah zoruyla kimseye ürün satılmıyor ancak forumda ki bilinirliğini kullanarak yani bilgisi olmayan insanlara bir marka tavsiyesi verirken kendi calistigi firmanin urunlerini oneriyor ve de kullanici satici oldugunu bilmedigi icin kendisine guvenerek bu urunu genellikle aliyor bu satislardan dolayida firma kazancli cikiyor ancak daha sonra urunle kisa surede sorun yasayinca hayal kirikligina ugruyor arada ki ince ayrintiyi anlamissinizdir umarim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk insanı olarak maalesef herkes kullandığı ürünü ballandıra ballandıra anlatıp eleştirilere karşı kin güdüyor?

Sony karşısında Samsung/LG

Bosch/Simens karşısında Electrolüks

Taraflı yorumlar olunca da eksi taraflar gözardı ediliyor..

tv alacak, Çamaşır,Blaşık,kurutma,Ses Sistemi vs vs alacak insanlar buradaki yorumlara göre ürün alıyor..

Marka çalışanları da bunun farkında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zimmerit

Beyaz eşya profesörleri cümlesini ben kurdum bunda hic bir sekilde hakaret vari birsey yok ve ayrica birden fazla kisi icin kullandim isim belirtmedim.Evet silah zoruyla kimseye ürün satılmıyor ancak forumda ki bilinirliğini kullanarak yani bilgisi olmayan insanlara bir marka tavsiyesi verirken kendi calistigi firmanin urunlerini oneriyor ve de kullanici satici oldugunu bilmedigi icin kendisine guvenerek bu urunu genellikle aliyor bu satislardan dolayida firma kazancli cikiyor ancak daha sonra urunle kisa surede sorun yasayinca hayal kirikligina ugruyor arada ki ince ayrintiyi anlamissinizdir umarim.

Siz bilirsiniz :).

• Yeni konu açmak istemedim, buradan sorayım dedim. Bu çamaşır makinesinden kullanıyoruz. Ancak dünden beri Time Manager dokunmatik tuşu basmıyor (çalışmıyor). Acaba bunu düzeltmek için ne yapmak lazım bilen varımdır? Garanti dolduğu için servis çağırmadım.

• Ben de yeni başlık açmak istediğim için buradan sorayım dedim. Yaklaşık 7-8 yıldır 1286 lew kullanıyoruz. Son günlerde özellikle sıkarken gürültü yapmaya başladı. Sanırım kazan bilyaları bozuldu. Şimdilik makine kenarda duruyor. Servisi aradım 2200 ₺ gibi bir fiyat çıkardılar ki bu meblağı ödemek yerine yeni makine almak daha mantıklı gibi geliyor bana.
    Sormak istediğim şey bu makinenin kazanı yapıştırma mıdır yoksa vidalı mıdır? Ona göre belki söküp uğraşmak isteyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Ben de yeni başlık açmak istediğim için buradan sorayım dedim. Yaklaşık 7-8 yıldır 1286 lew kullanıyoruz. Son günlerde özellikle sıkarken gürültü yapmaya başladı. Sanırım kazan bilyaları bozuldu. Şimdilik makine kenarda duruyor. Servisi aradım 2200 ₺ gibi bir fiyat çıkardılar ki bu meblağı ödemek yerine yeni makine almak daha mantıklı gibi geliyor bana.
    Sormak istediğim şey bu makinenin kazanı yapıştırma mıdır yoksa vidalı mıdır? Ona göre belki söküp uğraşmak isteyebilirim.

Ben de aynı problemle karşılaştım, kazan presli maalesef, ben kestirip rulmanı ve ayrıca amortisörleri de değiştirttim. 700 TL

• BARlŞ kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ve nerede yaptırdınız? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karizmatic1 K kullanıcısına yanıt

Benim makinede de başlat/durdur ve zaman+ tuşu çok zor algılıyor, tamir dışında evde yapabileceğiniz tek çözüm; çalışmayan tuş bölgesine fön makinesiyle 5 saniye sıcak hava tutmak, ısınınca çalışır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.