Şimdi Ara

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
12
Favori
53.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bol kedili ve e-5 tozu yutan bir ev için electroluxun bu modeli nasıldır? İçerisinde sanırım turbo başlık yok. Evin heryeri halı kaplama olduğu için de artık bunaldık tozdan tüyden. Philips FC9194 ile bu model arasında gidip geliyorum.
  • Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB
    Electrolux Ultra Silencer Zusanimal
    ELECTROLUX POWER FORCE ZPFCLASSIC

hangisini tercih etmeliyim. ist. anadolu yakasında bu süpürgeleri görüp test edebileceğim bir mağaza varmıdır?
  • bende bu urunu 399 tl ye teknosa dan aldim urun gayet güzel parasini sonuna kadar hak ediyor sıfır ürün bu fiyat oluncada cabasi. Teknosa.com dan stok sorabilirsiniz bazi magazalarda gozukmuyor ama magazaya sordugunuzda ürünü cikartiyorlar hatta bana 499 tl dediler sonra diger magazalarda ve teknosa.com da 399 dedim nasil olduysa biraz bekletip sonra 399 a verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @chrano

Hocam aldınız mı süpürgeyi?Bende bu ikisi arasında kaldım ama gg da uygun fiyat gözüküyor
    sanırım Zusanimal alacağım.

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB
    Electrolux Ultra Silencer Zusanimal

• @cradleofden

Ikamet ettiginiz yerlerdeki teknosa vayilerine gidin ellerinde olma ihtimali var eger varsa 399 tl ye alabilirsiniz ilk önce byolu deneyin eğer olmassada n11 dede indirim ler oluyor suan 588 tl bugun ayin 11 i buyuk bir indirim yapabilirler takip edin derim simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: chrano

bende bu urunu 399 tl ye teknosa dan aldim urun gayet güzel parasini sonuna kadar hak ediyor sıfır ürün bu fiyat oluncada cabasi. Teknosa.com dan stok sorabilirsiniz bazi magazalarda gozukmuyor ama magazaya sordugunuzda ürünü cikartiyorlar hatta bana 499 tl dediler sonra diger magazalarda ve teknosa.com da 399 dedim nasil olduysa biraz bekletip sonra 399 a verdiler

Teşekkürler kayseri de son kalanı da ben aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @d4hi

Yanlışın olmasin kayseri forum teknosa da daha simdi aldim ikinci urunu annem icin hatta 398 tl ye

• quote:

@d4hi

Yanlışın olmasin kayseri forum teknosa da daha simdi aldim ikinci urunu annem icin hatta 398 tl ye

Hayırlı olsun orda olduğunu göremedim nette, görsem oraya giderdim yolumu uzattım :)

• Nereden aldiniz peki ?

• quote:

Nereden aldiniz peki ?

Meysu Outletten aldım hocam. Kayseripark da başka varmıydı

• Ben kayseri parktan aldim demedim kayseri forumdan dedim sifir depolarinda varmis getirdiler senin aldigin teshir urunu dun ben onlari aramistim. Çok temiz demişti hayirli ugurlu olsun. Bir arayin derim bence. Ama teshir urununun iadesi olurmu bilmiyorum.

• quote:

Ben kayseri parktan aldim demedim kayseri forumdan dedim sifir depolarinda varmis getirdiler senin aldigin teshir urunu dun ben onlari aramistim. Çok temiz demişti hayirli ugurlu olsun. Bir arayin derim bence. Ama teshir urununun iadesi olurmu bilmiyorum.

Hayırlı olsun hocam, bende baktım temiz bir de vakit dar alayım gitsin dedim. Prosedür tam bilmiyorum teşhir ürün de ama kayseri park da mağaza müdürü arkadaşım var sağolsun ters durumlarda limitini sonuna kadar kullanıyor yardımcı oluyor

• Hocam çok guzel urun iki gun icinde iki tane aldim candogan bey iyi bir analiz yapmis parasini sonuna kadar hak ediyor yeniden hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Hocam çok guzel urun iki gun icinde iki tane aldim candogan bey iyi bir analiz yapmis parasini sonuna kadar hak ediyor yeniden hayırlı uğurlu olsun.

Evde test ettim, hakikaten mükemmel sessizlik ve çekim kuvveti var.

Size de hayırlı olsun.

• geçen sene kayınvalidelere almıştım. bu sene de annemlere alacaktım. hiçbir yerde kalmamış. forum mersin teknosada teşhir vardı. ben de zusanimal modelinden aldım.
  • Bunların başlığı çok problemli. Bence başlık değişmeden almayın. Almadan şu konuya da bir göz atın.

http://forum.donanimhaber.com/m_100971062/f_//tm.htm#100971062

• Süpürge Koçtaş'ta 259 tl. Sizce fiyat Nasıl?

https://m.koctas.com.tr/urun/electrolux-scorigin-toz-torbasiz-elektrik-supurgesi/23807?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomp&utm_content=teklif&utm_campaign=2015&cm_mmc=pricecomp-_-akakce-_-firsatlar-_-2015&source=mobil&v=1.76.6%2F33630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülcan25 -- 21 Mart 2016; 10:41:33 >

• Aynı süpürge değilmiş oradaki satıcı beni yanılttı. Telefondan gösterdim aynı model dedi. Ama emin olmadığımdan almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülcan25 -- 21 Mart 2016; 10:49:14 >
  • Arkadaşlar Yeni Kuracağımız Evimiz İçin Uzun Zamandır Okumaktan Yoruldum Diyebilirim :)
    ZUSORIGDB+ dan hala memnun musunuz? 600 civarlarına alabiliyoruz netten.
    ELECTROLUX ZUSANIMAL ULTRA SİLENCER
    arasında kaldım çok fazla kafa karıştırmak istemiyorum torbalı bir ürün istiyorum fakir granada delux fln öneriyorlar mağazada veya torbasız ürünler..
  • Merhaba ben 3 yıl önceki temizlik robotundan .[daha doğrusu sulu süpürge demek daha doğru ] memnun kalmamaya başlayınca doğal süpürge arayışı içine girdik.Ve her zamanki yaptığım gibi direk formda candoğan@ beyin tavsiyelerine başvurdum.Ve dün itibari ile teknosadan outlet ürünü olarak Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB makinayı almış bulunuyoruz...İyikide candoğan beyi dinlemişim böyle bir makina yok kesinlikle parasını sonuna kadar hak ediyor.(gerçi ben az para verdim . :D ) Makinayı alacak olanlar kesinlikle düşünmesin derim hemen alsın çünkü bitti bitecek makina.Bu arada makinanın süpürmede zorluk çıkardığı evet doğrudur lakin uygun ayar ayarlanınca bu durum ortadan kalkıyor .bizim evdeki halılar şagi türü halılar ve onları bir süpürmesi vardı halının tüyleri yeniden havaya kaldırdı maşallah .Şimdilik çok memnunum umarımda uzun süre memnun kalırım...Bu arada dipnot olarak candoğan beyin tavsiyleri ile buzdolabını elektrik süpürgesini ve mini fırın aldım şu arçelik 44 keb olanı .... Fırınım daha gelmedi geldiğinde onunla ilgili izlenimlerimide yazarım ama buzdolabı ve süpürgeden çok memnun kaldım...ALlah iki cihanda sizi aziz etsin inşallah Candoğan kardeşim.@candogan62@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semba -- 11 Nisan 2016; 23:48:12 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.