Şimdi Ara

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
11
Favori
53.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgi için teşekkürler internet yerine Teknosa mağazalardan alırız daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can bey bu motor filtresi Nasıl çıkarılıyor plastik kısmı çektim çok sert kırılacak diye zorlayamadım da

• süpürgemarket sitesinden philips 8657 için aldım, fiyat tüm modellerde standart kargo dahil 20'li paket 45 lira...
    www.supurgemarket.com
    Elektrikli süpürge toz torbası,aksesuar,hortum,filtre,koku çubuğu | Süpürge Market
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-phs1-toz-torbasi-adet-p-3944.html

• tşklr fiyat iyimiş kargoda ücretsiZ

• quote:

Orijinalden alıntı: hope1

ELECTROLUX ULTRA SİLENCER USORIGINDB 1800 W HEPA FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE------> 548.00TL Fiyatı Uygun Gibi

Tüm mesajlarinizda sepetli... ne yediği belirsiz bir sitenin linklerini paylaşıyorsunuz, sanki o siteden alış veriş yapmış gibide altına yorum yazmışsınız, insanları kandırmaya hakkınız yok, șikayet ediyorum tüm mesajlarınızı.

• Phılıps marathon 9912 kullananlar daha önce hiç süpürge yapmıyormuşuz diyorlar acaba elektroluks kullanıcılarıda o derece memnunlarmı süpürgelerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: yağmur34

Phılıps marathon 9912 kullananlar daha önce hiç süpürge yapmıyormuşuz diyorlar acaba elektroluks kullanıcılarıda o derece memnunlarmı süpürgelerinden

aynen usorıgın i alınca bizde de aynısı oldu :))

dün hanım evi komple süpürmüş, akşam yerleri silince bez tertemizdi bana gösterip daha önce hiç böyle olmuyordu diyor bilginize.

• Ultra Silencer orijinal başlığı ile halıları süpürmek işkence, sürekli atlama veya yapışma yapıyor.
    www.supurgemarket.com
    Tüm Yüzeyler için Pratik Emici
    http://www.supurgemarket.com/tum-yuzeyler-icin-pratik-emici-p-4956.html
    bu ürünü kullanan var mı? Yapışma, atlama veya orijinal olmadığı için makina sesi artıyor mu?

alanlar lütfen yorum yapsın...
    Bu başlık sıkıntısını çözmek istiyorum yoksa makinadan iyice soğuyacağım. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: c0ke

Ultra Silencer orijinal başlığı ile halıları süpürmek işkence, sürekli atlama veya yapışma yapıyor.
    http://www.supurgemarket.com/tum-yuzeyler-icin-pratik-emici-p-4956.html bu ürünü kullanan var mı? Yapışma, atlama veya orijinal olmadığı için makina sesi artıyor mu?

Evet bu ürün işe yarıyormu, sadece bunu almak yeterli mi, adaptör falan gerekir mi

• Biraz komedi olacak ama acilen ev için süpürge lazım, eski beko marka hiçbir şey yapmıyor. bizim evde 1 çocuk, yeni gelecek bebek ve bir golden retrieverıız var anlıycağınız gibi, evde hep süpürme işlemi yapılması lazım hemde çocuk ve bebek içinde sessiz ne kadar olursa o kadar iyi sanırım.

artı birde elde tutualn şu yeni çıkan li-ion bataryalı bir şarjli süpürge arıyorum, hem evde pratik temizlemelerde hemde aracımda hızlıca kullanabiliyim.

bütçe her ikisine toplam 1000 tl ayırıcağım, bana lütfen en iyisin uzunca seneler dayanacak hangi ürünleri tavsiye edersiniz bugün yada yarın alınacak en gec.

kısaca bir kere alıyım, en az 10-15 sene bir daha uğraşmayım.
  • quote:

Ultra Silencer orijinal başlığı ile halıları süpürmek işkence, sürekli atlama veya yapışma yapıyor.
    www.supurgemarket.com
    bu ürünü kullanan var mı? Yapışma, atlama veya orijinal olmadığı için makina sesi artıyor mu?

bu süpürgeyi alanlar bir süre sonra o başlığı da alıyor (almak zorunda kalıyor )...yere yapışmaya karşı en ideali o zaten...
    benim süpürge philips 8657, ben de önce onu almayı düşündüm ama sonra turbo başlık aldım...
    www.supurgemarket.com
    Universal Turbo Emici Başlık
    http://www.supurgemarket.com/universal-turbo-emici-baslik-p-6167.html
    ...fena değil...

• fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    o bütçe için philips fc-9911...800 lira civarı...

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

o bütçe için philips fc-9911...800 lira civarı...

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi

bayberti hızlı cevabınız için teşekkür ederim yalnız ben söylemeyi unuttum, toz torbalı arıyorum. eski süpürgem torbasızdı ve biz artık eski tarz istiyoruz. belki yenileri iyidir ama çok çektiğimizden böyle karar aldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

can bey bu motor filtresi Nasıl çıkarılıyor plastik kısmı çektim çok sert kırılacak diye zorlayamadım da

bu süpürgeyi kullanan arkadaşlar motor filtrenin koruyucu plastiği Nasıl çıkıyor. deneyen oldu mu. açıp bakmak istedim açamadım

sonuçta 3-5 ay sonra açmamız gerekecek.

birde konusunu açmışken bu süpürgede belli bir kullanımdan sonra değişecek parçalar toz torbası, motor filtresi ve hepa filtre(ilk etapta yıkanır) dir değil mi.

teşekkürler

not: açtım tamamdır. acık sert yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 18 Ekim 2015; 16:47:09 >
    o halde;
    öncelikle miele s-8310 veya philips fc-9194...
    usorigindb yi dün aldım bence çok başarılı. hem güçlü hem sessiz. bizim evdeki halılar ağırmıdır bilmem ama hanım sıkıntı yaşamadı.

benim tek sıkıntım bimeks teşhir ürün gönderdi

500 TL civarı bu süpürge+30-150 TL arası turbo başlık alabilirsiniz. kalan bütçe diğer makineye yeter sanırım.

• Beyler bende aldım bugün.halıya fena yapışıyor. bu makineye göre uygun fiyatlı turbo başlık nerden buluruz bizimki bu ne biçim demeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

Beyler bende aldım bugün.halıya fena yapışıyor. bu makineye göre uygun fiyatlı turbo başlık nerden buluruz bizimki bu ne biçim demeye başladı

ben philips için bunu aldım çok satılan popüler bir ürün, fena değil...
    www.supurgemarket.com
    Universal Turbo Emici Başlık
    http://www.supurgemarket.com/universal-turbo-emici-baslik-p-6167.html
    ...sipariş vermeden önce canlı destekten danışmak iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

www.supurgemarket.com

Evet bu ürün işe yarıyormu, sadece bunu almak yeterli mi, adaptör falan gerekir mi

@ecrasniann
    Boru oval olduğu için sırf başlık işe yaramıyor. Bu dönüştürücüyü de almak lazım.

@Bayberti
    Yorumun için teşekkürler ama alıp deneyin birinden geri dönüş bekliyorum.

Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı?
    Halılarda (yünlü ve shaggy) hem de laminat parke için kullanacağım, tavsiye eder misiniz?
    Makina normalde sessiz ama bu başlık ile sesi artar mı?

Not: Özellikle alanlardan bilgi istiyorum lakin supurgemarket.com müşteri hizmetlerine deneyip sese etkisi yüksekse iade edebilir miyim diye sordum. Aldığım cevap "10 saniye bile denemek için kullansanız iade alamayız" oldu?!?!
    Cayma hakkı tanımıyorlar resmen...
    Ürün 61TL ve dönüştürücü 10TL, toplamda 71TL 'yi riske etmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0ke -- 19 Ekim 2015; 17:33:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: hope1

ELECTROLUX ULTRA SİLENCER USORIGINDB 1800 W HEPA FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE------> 548.00TL Fiyatı Uygun Gibi

Tüm mesajlarinizda sepetli... ne yediği belirsiz bir sitenin linklerini paylaşıyorsunuz, sanki o siteden alış veriş yapmış gibide altına yorum yazmışsınız, insanları kandırmaya hakkınız yok, șikayet ediyorum tüm mesajlarınızı.

Tüm mesajlarını sildirdim, ayrıca 5 gün uzaklaştırılmışsın, çok üzüldüm reklam yapmak yasak dedim @hope1

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.