Şimdi Ara

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
12
Favori
53.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrolüx firmasının ZTF-7620 modelinden aldım. Makinenin çalışma sesi biraz yüksek olmakla birlikte çekim gücü iyi.

Ancak, Hepa filtrenin kenarında filtreyi oturttuğunuz yerde çok basit ve kötü işçilikle yapılmış bir mandal var ve yerinden çıkabiliyor. Filtreden sonra motorla arada herhangi bir filtre bulunmuyor. Filtreyi yanlış takarsanız küçüçük olan toz hanesi (2-3 temizlikte bir hem toz hanesini ve hem de hepa filtreyi temizlemeniz gerekiyor ve temizliği gerçekten çok zor) yerine toz-kıl-tüy hepsi motoro gidiyor. Pekiyi, garanti kapsamında mı? Motorla filtre arasında hiçbir engel koymayan electrolüx'e göre garanti kapsamında değil. Motor gitti. 100 TL'ye yeni motor alabilirsiniz.

Filtrenin temizliği berbat. Tüm toz, filtre üzerinde kalıyor. Bir de temizlik fırçası var hepa filtreyi temizlemeniz için. Temizlemeye kalktığınızda, kaçtığınız, kaçındığınız tozun tamamına maruz kalıyorsunuz. Yedeği geliyor ama yukarda belirttiğim gerekçelerle (zira yanlış oturtursanız motor gidiyor) hepa filtreye dokunmak korkutucu.

Toz hanesi sanırım 1 litrelik. Onun da yarısını filtre oluşturuyor. Yani torba dolduğunda, filtre olsun olmasın boşaltmazsanız bir noktadan sonra zaten torbadan motora pislik çekecek.

Bence, hepa filtreli makinelerden uzak durulmalı. Klasik toz torbalı makineler daha iyi olabilir. İllaki alınacaksa, filtre ile motor arasında pislik engelleyici bir sistem olan makineler tercih edilmeli. O da olmadı bu markadan uzak durulmalı zira; motor arızasını doğrudan tüketici hatası olarak görüp onarım kapsamı dışında bırakıyorlar. Kurumsal olarak verdikleri cevap da bu. Yani servisteki delikanlı işi bilmiyor da ondan olmuş diyebileceğiniz bir husus değil.

Malının arkasında sağlam duran bir firmadan almakta fayda varmış.

• bu ürünün başlığını nereden bulacağız serviste yok süpürgemarkette çok pahalı ,başımız bela aldık bu ürünü almakla.125 tl versek 1-2 ayda yine aynı sıkıntı olma ihtimali yüksek
    http://www.supurgemarket.com/electrolux-ultrasilencer-usorigindb-elektrikli-supurge-emicisi-p-28480.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

bu ürünün başlığını nereden bulacağız serviste yok süpürgemarkette çok pahalı ,başımız bela aldık bu ürünü almakla.125 tl versek 1-2 ayda yine aynı sıkıntı olma ihtimali yüksek
    http://www.supurgemarket.com/electrolux-ultrasilencer-usorigindb-elektrikli-supurge-emicisi-p-28480.html

herkes bunu öneriyor... http://www.supurgemarket.com/universal-turbo-emici-baslik-p-6167.html

• bu makineye uyumlu mudur ki ,orijinal başlığın boru kısmı tam yuvarlak değil hafiften basık
     Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

bu makineye uyumlu mudur ki ,orijinal başlığın boru kısmı tam yuvarlak değil hafiften basık
     Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi

genelde tüm süpürgelerle uyumlu diye biliyorum ancak boru tipi farklıysa uymama ihtimali de var...

• empire_loups kullanıcısına yanıt
    Bende hepsiburada.com' dan almıştım 1 sene oluyor alalı henüz öyle bir yırtılma, hava kaçırma vs. durumu olmadı başlıkta. Olursada artık büyük ihtimal şu başlıktan alırım.

http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-tum-yuzeyler-icin-pratik-emici-p-4957.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 17 Temmuz 2015; 16:42:41 >
  • Annem 1,5 yıldır kullanıyor ben de 2 ay evvel aynısından kendime de aldım, başlıklarda bir sorun yok. Atlama yapması başta sıkıntı ama emiş Gücünü ideal şekilde ayarlayıp halının örülme yönüne doğru süpürünce sorun olmuyor. Başta yapışmasa daha iyi oluyor derdim ama bu şekilde de saç ve tüyleri çok iyi topluyor o yüzden yapışsın boşver diyorum ben artık. Arnica Hydra ile 10 dk uğraşıp alamadığım halıyı Electrolux 10 saniyede alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Dogan Bey merhaba,
    oncelikle incelemeniz icin tesekkur ederim. Forumda bolca gezindikten sonra bugun ben de bu supurgeden aldim.
    Sormak istedigim, onceki mesajlarinizda bahsettiginiz Anti Allergy torbalarindan bulabildiniz mi acaba? Yoksa menalux torbalardan mi aldiniz?
  • bugün marmara foruma gittik süpürge almaya, önce philips 9194 bakıyorken teknosadaki eleman bu süpürgeyi gösterdi aynı fiyata (ikisi de 499) ama daha kaliteli dedi, sessizliğine hayran kaldık gerçekten ama yere yapışmasına takıldık, ekstra turbo başlık alsak ne kadar dedik, servisi aradı 80 lira dedi ama ikna olamadım açıkçası daha fazla olduğunu düşünüyorum...
    turbo başlıklı başka bir elecrolüx vardı scanimal torbasız beyaz gövde 359 liraydı (lazpanyolun süpürgesi), beğendik ama turbo başlık performansı vasat geldi bize...
    ne yapacağımızı şaşırdık çıktık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 20 Temmuz 2015; 0:22:54 >

• Hocam yine söylüyorum, sizi mutlu edecek süpürge JMANİMAL :)

Gerçek parça fiyatını Electrolux çağrı merkezinden sorun derim.

Eğer silencer serisini turbo başlık ile kullanmak istiyorsanız ZUCANIMAL modeline ait turbo başlığı istiyorum şeklinde sormanızı öneririm, o zaman doğru parça fiyatına ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz3659

Can Dogan Bey merhaba,
    oncelikle incelemeniz icin tesekkur ederim. Forumda bolca gezindikten sonra bugun ben de bu supurgeden aldim.
    Sormak istedigim, onceki mesajlarinizda bahsettiginiz Anti Allergy torbalarindan bulabildiniz mi acaba? Yoksa menalux torbalardan mi aldiniz?

Ben Menalux 1800 torba aldım.

Anti allergy torbalarda paketten 5 yerine 4 adet çıkıyormuş, bir de Türkiye stoklarında yok ama getirtilebilir dediler. O an biraz acil olduğundan almadım. Fiyat aynıydı diye hatırlıyorum.

• Anladım, ben de menalux alırım o zaman. Teşekkürler tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Hocam yine söylüyorum, sizi mutlu edecek süpürge JMANİMAL :)

Gerçek parça fiyatını Electrolux çağrı merkezinden sorun derim.

Eğer silencer serisini turbo başlık ile kullanmak istiyorsanız ZUCANIMAL modeline ait turbo başlığı istiyorum şeklinde sormanızı öneririm, o zaman doğru parça fiyatına ulaşabilirsiniz.

dün marmara forum mediamarktta JMANİMAL görünce hemen elemanı çağırdım almak için lakin teşhirdeki dışında ürün yokmuş onu da almak istemedim 380 liraydı...her gittiğim yerde ilk olarak JMANİMAL soruyorum, teknosada da onu sordum yine yoktu, şöyle kapalı kutu bulsam alırım ama yok mağazalarda...
  • benim başlığımdaki plastik körükte yırtıldı. bende bu ürünü sipariş verdim.
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-tum-yuzeyler-icin-pratik-emici-p-4957.html
    ama maalesef makineme uymadı. elektrolux ub borusu ovalimsi. diğeri ise yuvarlak. ne yapmak gerekiyor yardımcı olrmusunuz. bunun bşr aparatı varmıdır. ek bir parçası falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsnYlmz77

benim başlığımdaki plastik körükte yırtıldı. bende bu ürünü sipariş verdim.
    ama maalesef makineme uymadı. elektrolux ub borusu ovalimsi. diğeri ise yuvarlak. ne yapmak gerekiyor yardımcı olrmusunuz. bunun bşr aparatı varmıdır. ek bir parçası falan.

süpürgemarket elemanına danıştınız mı almadan önce (siteyi açınca canlı destek kutusu çıkıyor), süpürge modeline göre yardımcı oluyorlar, ben siparişten önce sorup aldım ürünlerimi sorun çıkmadı...sormakta yarar var belki çözümü vardır...

• Araștirmalarim sonucunda bu ürünü bimekste 434tl 9 taksit bugün sipariş verdim, f/p ürün şuan için. Hepsiburadada aynı makine 699tl bu kadar fiyat farkı olması da enteresan.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104996658&p=4#111032619

Perşembe günü sipariş verdim bekliyorum, bu ürünün toz torbası Teknosa vatan gibi mağazalarda var mı,

nette varsa güvenilir bir site onun linkini de verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 17 Ekim 2015; 9:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104996658&p=4#111032619

Perşembe günü sipariş verdim bekliyorum, bu ürünün toz torbası Teknosa vatan gibi mağazalarda var mı,

nette varsa güvenilir bir site onun linkini de verebilirseniz sevinirim.

En uygun burda 4 s bag, 1 hepa 13 filttr, 1 motor filtresi 45tl http://www.vatanbilgisayar.com/ultrasilencer-baslangic-kiti.html

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    tşklr ona bakmıştım ama stokta yok. sadece torbayı nereden alıyor acaba arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 17 Ekim 2015; 10:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

tşklr ona bakmıştım ama stokta yok. sadece torbayı nereden alıyor acaba arkadaşlar.

http://www.teknosa.com/urunler/120230155/menalux-1800-elektrikli-supurge-toz-torbasi?utm_source=bilio&utm_medium=comparison&utm_campaign=stnd&cm_mmc=bilio-_-Comparison-_-Listing-_-Stnd

Şu üründen yani Menalux 1800 den almıştık geçen sene, fena değil. İçinde 5 adet torba ve motor filtresi var. Bitince hepa 13 filtre için büyük ihtimal başlangıç kitini alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 17 Ekim 2015; 16:05:32 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.