Şimdi Ara

Electronic Arts yeni Need for Speed oyununu duyurmaya hazırlanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Most Wanted 2012 halen oynuyor musunuz veya yüklü mü bilgisayarınızda? Birkaç sorum vardı, hatalar ile ilgili oyundaki. Ben oyunu çok sevmiştim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Mayıs 2023; 1:33:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, maalesef uzun zamandır oynamıyorum ve bilgisayarımda yüklü değil. Sorularınızı merak ettim acaba nedir?

• eemie kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Tüm event'leri altın madalya ile bitirdim. Tüm araçlarla tüm etkinlikleri başarıyla tamamladım. Genel bitirme yüzdem de %93 (bazı jackpot'ları bulamamışım) ancak sorun bu değil. Sorun şu ki, SPEED RUN denilen hız yarışında elde ettiğim yeni hız "personal best" olarak +500 Speed Point getirmesine rağmen SpeedWall tablosunda yeni rekor hız olarak güncellenmiyor, kayda alınmıyor. Hep eski ve daha düşük hız 1. sırada kalmaya devam ediyor. EasyDrive menüsünden görebiliyorsunuz bunu tekrar aynı Speed Run yarışını açmak istediğinizde. Bu bir hata ama kimse farkına varmamış sanırım. Ne kadar anlatabildim bilemiyorum bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Mayıs 2023; 11:33:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.