|
Electronic Arts yeni Need for Speed oyununu duyurmaya hazırlanıyor
-
- Test Drive gibi stock car'lar ile, yarı simule racing
- Full modifiye, daha fazla arcade racing
- Shift dönemi, ağırlık simüle racing
- Son dönemde, Forza Horizon'laşmış racing
-
NFS için umut besleyen kaldı mı yahu artık.
-
Heat biraz jyiydi ama hikaye modu tam bir vasat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her biri bir öncekinden daha kötü nfs yapmayı nasıl başarıyorlar
-
Heat biraz iyiydi bencede ama 2015 kadar değil.
Keşke bunlarla uğraşacaklarına underground most wanted gibi oyunlara remake yapsalar daha fazla satardı.
-
Oyunların eski ruhu yok maalesef. Evet Heat fena değildi ama yine de yeterli değildi. Üstelik PC versiyonunun optimizasyonu çok kötü bence.
-
Eski NFS oyunları çok iyiydi. Hayatta en sevdiğim ikinci oyunlar NFSU2 ve NFS MW. Bu oyunları hâlâ oynarım. Heat'ı hiç sevmedim. Oyun içi müzikleri berbat. Aracı hızla sürerken asfalttaki su birikintisinden geçince suda hiçbir tepki olmuyor. Heat'i genel olarak da hiç sevmedim. Bitmemiş bir oyun. Ayrıca yapılmasını istediğim bazı oyunlar: nfs underground 3, yeni most wanted, nfs the run 2, nfs carbon 2, yeni nfs hot pursuit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 4 Ekim 2022; 12:52:37 >
-
Adı var ya NFS'nin, yapmış olmak için
-
NFS RUN bile keyifliydi. Bu son çıkardıkları oyun HEAT yarıda bıraktım. Single yönü ağırlıklı oyunlar yapınca oynatıyor NFS. Diğer türlü online olmuyor aga. UBISOFT gibi oldular. Birbirinin aynısı oyunları makyajla iki farklı karakter koy yeni çıkardık diye yayınla. Hadi oradan EA!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
U2 ve MW Üzümlü keklerim benim.
-
Forza Horizon varken NFS beklemek mantıksız.
-
Boşuna uğraşıyorlar bu çöplerle acil nfs mostwanted remake yapmaları gerekiyor gerisi hikaye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah ah, nerede o Hot Pursuit..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 4 Ekim 2022; 13:34:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl oldu 2099. EA yeni need for speed oyununu piyasaya sürüyor ve yine most wanted in gerisinde kalan bir oyuna imza atıyorlar... Bu büyük başarısızlıklarını 2100 yılında tekrar denemeyi de kendilerine hedef biliyorlar....
-
Umarım düzgün birşeyler yaparlar artık heat modifikasyon olarak güzel bir oyundu özellikle egzoz patlatma sistemi vs vs hos ozelliklerdi bana göre umarım çok daha iyi ve detaylisi çıkar
Yeni oyunla uğraşacağına Most Wanted remake yap. Black List te araçlarda oynama yap piyasaya sür. Yıllardır herkes aynı şeyi söylüyor ama dinleyen yok. Her çıkan yeni oyunu daha da berbatlasiyor.
Payback beni şaşırttı. Geçen sene sardım single mod harikaydı.
Forza oynayan nfs nin yüzüne bakmıyor
Abi çok değil ya "Underground 3" yapacaksın güncel arabalarla bu kadar basit. NFS oynayan kesim araç modifiye etmeyi seviyor.
Her biri bir öncekinden daha kötü nfs yapmayı nasıl başarıyorlar
|
Eski NFS oyunları çok iyiydi. Hayatta en sevdiğim ikinci oyunlar NFSU2 ve NFS MW. Bu oyunları hâlâ oynarım. Heat'ı hiç sevmedim. Oyun içi müzikleri berbat. Aracı hızla sürerken asfalttaki su birikintisinden geçince suda hiçbir tepki olmuyor. Heat'i genel olarak da hiç sevmedim. Bitmemiş bir oyun. Ayrıca yapılmasını istediğim bazı oyunlar: nfs underground 3, yeni most wanted, nfs the run 2, nfs carbon 2, yeni nfs hot pursuit.
|
Adı var ya NFS'nin, yapmış olmak için |
Forza Horizon varken NFS beklemek mantıksız.
|
NFS için umut besleyen kaldı mı yahu artık.
|
Heat biraz iyiydi bencede ama 2015 kadar değil.
Keşke bunlarla uğraşacaklarına underground most wanted gibi oyunlara remake yapsalar daha fazla satardı. |
NFS 2015'teki next-gen'e geçiş oyunuyla bi' etki yaratmıştı ama o da görsel anlamda. İçerik ve amaç anlamında çöp ettiler seriyi. Forza Horizon'la birlikte de yok olup gidecek gibi. Only next-gen geliştirilmiş, Japonya'da geçen ve deli dehşet bir modifikasyon sistemine sahip bir oyun gelmediği sürece hiçbir şey ifade etmeyecek bizler için. Bi' bakıp Forza'dan devam edeceğiz. NFS'yi Forza'laştırmaya çalıştılar ve rezalet işler ortaya çıktı. NFS'nin kendi benliğini yaratması lazım. NFS'nin sahip olduğu 4 kimlik oldu; 2. si dışında hiçbirini beğenemedik. Ya yeni bir kimlik yaratması lazım kendine, ya da 2. ile full detailed bir evren yaratıp kurtarmalılar markayı. |
NFS RUN bile keyifliydi. Bu son çıkardıkları oyun HEAT yarıda bıraktım. Single yönü ağırlıklı oyunlar yapınca oynatıyor NFS. Diğer türlü online olmuyor aga. UBISOFT gibi oldular. Birbirinin aynısı oyunları makyajla iki farklı karakter koy yeni çıkardık diye yayınla. Hadi oradan EA!
|
NFSU2 nin sürüş dinamiğine güncel grafikler eklenerek yeni oyun yapılabilir. |
Benzer içerikler
- netflix şifre paylaşma
- netgsm şikayet
- instagram hikaye süresi
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- hepsiburada premium ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X