< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Temmuz 2020; 9:10:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Temmuz 2020; 9:10:20 > |
Oynanış video'larına baktım biraz. Tamam oyun zaten arcade, kimsenin simülasyon beklentisi yok zaten ama bu oyun da haddinden fazla arcade olmuş yahu. Casual tipin dibine vurmuş resmen. Dönüşler ve manevralar çok dandik geldi bana. Bunun az daha düşüğü mobildeki Asphalt 8 zaten.
Cık sevmedim ben bu oyunu. Kalsın. |
Valla oyun cicek gibi. Su zamana kadar cikan nfs'ler fazla ilgimi cekmezdi ama bu baya cekti.
Similasyon isteseydim gider project cars oynardim. Oyun gayet eglenceli ve surukleyici, fast and furious tarzindan da esinlenmeleri cok iyi olmus. Arabalar guzel, farkli karakterler ile farkli turlerde yarismak guzel. Modifiye olayi gayet guzel. Drift olayi cok eglenceli. Oyun bana yillar once most wanteddan aldigim tadi aldirdi. Onemli olan bir oyunu oynarken eglenmek ve guzel bakit gecirmek, bu oyunda da onu fazlasiyla yasiyorsun. Kasmayin bu kadar gencler. |
Dünya’nın en kötü NFS oyunu olmaya aday bir oyun çöplerin efendisi.
|
Arkadaşlar ne gerçeği. Yapmayın yahu. Nfs dediğimiz oyun arcade'tir. Underground serisi, Most Wanted, Carbon en çok sevilen oyunlardı bu seride ve bunların hepsi arcade'ti.
|
Bu videodan nasıl anladın la sürüş dinamiklerini
|
Hayır öyle bir şey söz konusu değil . Zorluk ayarı değiştirildiğinde sadece rakiplerin davranışları ve yarış içerisinde bize verilen hedeflerde ( drift puani , zaman vb gibi) değişiklik oluyor . Araç tepkilerinde veya fiziklerde herhangi bir değişiklik , farklılık olmuyor .
|
Nfs heat den sonra bunu oynayınca bu oyunun çok daha başarılı olduğunu gördüm, hem grafik hem de oynanış olarak. |
Eğlenceli filan değil beş para etmez çöp bir oyun. Şehir o kadar ruhsuz ve boş ki arabayı sürerken daraldım resmen. Bir önceki oyunun üstüne 2 yıl sonra yapılmasına rağmen zerre bir şey katmayıp çıkartılan bom boş bir yapım uzak durunuz 10/3
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Mayıs 2017; 22:35:42 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 1 Haziran 2017; 20:14:25 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 2 Haziran 2017; 16:12:3 > |
|