< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Haziran 2017; 16:3:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Haziran 2017; 16:3:43 > |
Çarpışma sahneleri asphalt 8 den herhalde.
|
Şurada negatif yorumlardan dolayı indirimdeki oyunu bile almadım, gittim arkadaşımda denedim oyunu ve beğendim. Olumlu yada olumsuz aşırı abartılı yorumlar yapmayın...
Her fifa her nfs serisinin yeni oyununda bu arkadaşlar türüyor, sürekli eski serileri övüp oyunun leş olduğunu söylüyorlar sonra insanların aklı karışıyor. Bundan sonra bi iki kişinin yorumuna bakacağım, adam neredeyse 10 sene önce çıkmış nfs daha iyi diyecek... Tamam mükemmel oyunlar olmayabilir fakat abartılı yorumlar yapmayın |
Yeni çıkacak oyundan bir şey beklemeyin. Ghost Games gibi rezil bir yapımcıdan Underground 2 veya Most Wanted kalitesinde bir oyun gelmesi mümkün değil.
|
Araç patlatma efekti direkt burnout paradise'dan çalıntı :D, Ama ben oyunu çok beğendim aksiyon hat safhada, nfs'de gerçekcilik ne zaman aranır oldu, arcade'in dibine vurmuşlar işte yine
|
GT Sport ile bu oyunun alakası yok, tek bir tercihim olsa nfsyi alırdım arcade daha çok seviyorum.
|
Grafik:10
Sesler:10 Oynanıs: 3 Oyun fiziği: Leş Çerezlik alıp oynanır ... Hele kı o tırın gidişi ne öyle ya dönüşler felan |
Şimdi oyunu beğendik diye gunah keçisi olduk iyi mi...!
Eleştirlere açık olucaksıniz at gòzlügü ile bakmayın. Doğru soyleyeni dokuz köyden kovarlarmıs misali. Oyun gayet guzel işte adamlar eksik ne varsa gecmişte duydugumuz nfsu2 , most wantedden dahi birseyler eklemısler...Eksikleri yok mu evet var.Her oyunda ve basyapitlarda da eksikler mevcut.Ama oyunu resmen şu project midir herkimse yerin dibine sokmuş çok bilmiş arkadaş.oynamasak oyunu inancaz...sen oyunu sevmemiş olabilirsin ama oyunu da yerin dibine sokmana musaade etmem 2 saat oynaman ile.ne kadar kolay oyunu çop ilan etmeniz... Edit : Dirt 4 ü de Nfs Payback ile mukayese ettiniz ya ...sadece gülüyorum |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|