Birşey olmaz burdaki aksi adamların yorumlarını kafana takma.
Hiç birşey olmaz.
Sinirden karanlikta dort donuyorum evde. Allahtan hala telefondan internete girebiliyorum da buraya yaziyorum. Bugun oglen 1.30 da elektrik gitti, hemen asagi indim 24-25 yaslarinda biyikli bir velet.
Neden kestiniz elektrigimizi dedim, Fatura odememissiniz dedi. bir yanlislik olmasin otomatik odeme de bizim elektrik dedim. Ben bilmem odememissiniz dedi. Peki dedim simdi odersem acilirmi? Oderseniz acilir dedi. Bu arada konusmayi yaparken ters ters bakiyor bana ben gayet kibar konusurken.
Hemen ciktim odedim. Isimi yapmam internete bagli o yuzden evden calisamayacagimi anlayinca 1 saat kadar sonra, bari kardesime gideyim diye ciktim. Bulundugumuz muhitteki kahvehanenin onunden gecerken bu velet oturmus sigara cay iciyordu. Kardes dedim, 1 saat once odedim, bir kontrol et makinenden, bak evde elektrik yok diye islerimi baska yerde yapmaya gidiyorum dedim. Saat 4.30 da bana bildirim geldiginde acarim daha once gelmez dedi gulumseyerek.
Su an saat 10. Az once BEDAS'i aradim ekiplerimiz 10'a kadar kesik elektrikleri aciyor, eger yetisemezlerse yarin acarlar dedi. Peki dedim bu gorevliye bildirim yapilmis mi? Bakti evet saat 2 de aramissiniz o zaman yapilmis dedi.
Bu pic bilerek sirf bana killik olsun diye, kim bilir belki tipimi, belki oturdugum evimi begenmedi, elektrigimi acmadi.
Simdi hala halletmem gereken islerim var ve asagi inip muhru sokucem. O biyikli veleti de ne yapsam bilemedim. Kahvede oturup maas alan, isini yapmayip dalga gecen veledi.
Basim hukuki olarak belaya girerse bana avukat tavsiye edin.
Bu BEDAS'inda mnk.
isteseler elektrik kullanımdan da bulabilirler herhelde bence dilekçe yaz mühür kırıldı diye zaten o okunana cevplanan kadar 2 haftayı geçer.
Arkadaşlar bugün benimde elektiriğim kesildi ve mühürlendi. Ancak ödenmemiş borcum bulunmuyor. Yan komşunun sayacında ise sayın ilgili elektiriğiniz mühürlenerek kesilmiştir notu var. Ancak adamlar bizim sayacınkini kemişler. (Nottaki tesisa numarasıda komşunun) Çağrı merkezini aradım durumu anlattım ancak ilglenmediler şahsen gelin dediler. Hatta komşunun teisast numarasını verdiğimde kesik diyorlar ama benimkini kesmişler işte. Malum önümüzde hafta sonu. Bende mühürü söküp elektiriğimi tekrar bağladım. Sizce sorun yaşar mıyım ? Kesinlikle geciken faturam yok
O memurla şahsen karşılaşmak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
Ekran görüntüsünü aldım,bedaş vs yerlere gönderdim.Forumla irtibata geçip IP adresinden evine gelirler.
İyi akşamlar.
yaş 17 belli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme