Şimdi Ara

elektrik acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sanayi elektriği kullanılan hobi bahçesinde, bahçemizden geçen ana hattan devam eden inşaatlarda kullanmak üzere bir priz çekmişlerdi.(Ekte fotoyu koydum.)

elektrik acil yardım

İnşaatlar bitti ama çektikleri priz açıkta kaldı. Tehlike arz etmemesi adına müteaahhite bu prizin bir çaresine bakın dedik. Çözüm olarak prizi kesip ana hattı tekrar elektrik bandıyla bağlayıp, sulama sistemizin geçtiği yere maksimum 15 cm derinliğe üzerine de poşet sarmak suretiyle gömdüler. Bu kablo 380 w ve otomatik sulama sisteminin tam üstüne gömüldü. Bu çözüm bize güvenli gelmedi, ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Mayıs 2024; 10:35:24 >

• Yapılabilecek en tehlikeli ve sacma yontemi yapmislar. En kisa surede o kablo hangi panoya bagliysa ordan baglantiyi kesmek olur. Elektrik tellerinin en son degmesi gereken yer topraktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıtınız için teşekkür ederim ancak ana hat olduğu için panodan kesemediklerini söyledirler. Kendi elektrikçimizi götürdük o da kabloyu elektrik bandıyla sarıp üzerlerini su geçirmez eriyen bantlarla çevirdi. Kabloyu da toprağın altından çıkararak t şeklinde pimaş borusuna sakladı. Bu şekilde sorun yaşamayacağımızı söyledi ama hala kesin çözüm olduğuna ikna olmadık.

• "Bir hafta sonra yetkililere şikayet etçem, dikkat ölüm riski" derim.

• limbesh kullanıcısına yanıt

durumu dağıtım şirketine ve zabıtaya bildirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.