Az önce ev arkadaşımla elektrik faturası yatırmaya gittik normalde 30lirayı geçmeyen fatura 2,794lira görünüyor. Daha önceden kalan faturamız da yoktu. Yarın başkent elektriği aramayı düşünüyoruz. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? Ne yapabilirim?
aga bu nedir?
bende ilk okuduğumda 2tl 794 krş sanmıştım sanırsam sen de öyle bi' şey yaptın.
Önceki faturanda sayaç üzerindeki değer yazar. Onunla şimdiki değeri karşılaştır. Hatta buraya yazarsan hesaplayalım.
Elektrik saatinde sorun olmus olabilir aynisi basimiza geldi 3000 civari fatura kurumdan gelip saati degistirdiler bu fazla gelen ayinkini de diger aylarin ortalamasini alarak tahsis ettiler.
quote:
Orijinalden alıntı: MuTLu.
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
bizede 100-120 geliyordu her ay son 2 aydir 70tl gelmiş 7/24 pc acik
Hocam bizim de 7/24 açık. Ders, hobi v.b şeyler bulup bilgisayarı bırakmak lazım.
Sayacın 5.basamağı 1 fazla yazılmış. Yani diyelim sayaç üzerinde 54625.7 yazıyorsa bu 64625.7 yazılmış. Sizin bu kadar elektrik harcamanız için 14000w gücünde bir cihazın 24 saat 30 gün boyunca çalışması gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
quote:
Orijinalden alıntı: Heroboy
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Heroboy
quote:
Onu yazan adamın bir yerinden öpün. Aynısı bizim de başımıza geldi, dilekçe verin.
Apartmana fatura da bırakmamışlar atm den gördüm, neye uğradığımı şaşırdım bir an. Hocam sana şöyle bir sorum olacak fatura ev sahibinin adına dilekçeyi de onun mu vermesi gerekiyor?
Tabi onun vermesi gerekiyor, aslında faturayı yazan adam ev sahibinin başına çorap örmüş. Olacak olay şu olur, sen dilekçeyi yazarsın ev sahibine imzalatırsın.
Ev sahibi şehir dışında faxla halledebilir miyim dilekçe işini?
Bana halledilebilir gibi geliyor ama tam olarak kuralları bilmiyorum.
ıslak imza olmadan dilekçe kabul edildiği nerde görülmüş ?
arkadaşlar bize sürekli 120 tl ve üzeri geliyor neden
Yazin batmana gittim ogretmen evi bile kacak elektrikti
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni_ben
quote:
Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi
quote:
Orijinalden alıntı: marantz
bize her ay 50 tl altına düşmezdi bu 31 tl gelmiş panpa
ama elektiriğin %35 kazık olduğu 17:00 - 22:00 saatleri arası pek kasmıyoruz elektiriği...
buna dikkat edin
Puant tarifeye geçmek için dilekçe mi verdiniz ki bahsettiğiniz saatler haricindeki zamanlarda ucuza elektrik kullanıyorsunuz? elektronik sayacınız var diye otomatik tarife değişmiyor, bilginiz olsun. . Ayrıca kimseye de analiz yapmadan tarife değişimi yapmalarını önermem.
ya şu resimdeki tecavüz cü herifin resmini kaldır nefret ediyorum o heriften abaza pislik herif şahin kamı ne
arkadaş bayan galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme