Şimdi Ara

ELEKTRİK BAĞLANTISI İÇİN YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım konuyu doğru başlığı açmışımdır.

Arkadaşlar aldığımız evdeki çöp öğütücüsünün açma kapama düğmesi yoktu bende tezgahı delerek su geçirmez anahtarla aktive edeyim dedim. İnternetten anahtarı aldım değişik bir şey çıktı bu. Neyi nereye bağlayacağız, eklediğim şema ile anlayan biri bağlantıları belirtirse müteşekkür olurum. lehim cihazım var uçları lehimleyeceğim. (E1 A1 e bağlanacak.... şeklinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 2 Ekim 2014; 15:53:42 >

• Bu tür anahtar hiç bağlamadım ama ilerde benimde işime yarar diye biraz araştırdım.
    Şemalardan anladığım kadarıyla aşağıdaki şekilde bağlantı yapılabilir diye düşünüyorum.
    Yalnız denemekte fayda var, herhangi bir sorun olmaması için bence ilk başta duylu bir lambayla bu işlemi yapın.
    Ne olur ne olmaz.

+ ya şebekeden gelen fazı, - ye nötürü bağlayın. Toprak hattını direk çöp öğütücüsüne götürün
    NO (normalde açık) ve C (common) çıkışlarına çöp öğütücüsünden gelen Ç1 ve Ç2 kablolarını bağlayın.

Kolay gelsin.

• Anahtarin ustunde yazan kodu googleda arayip baglantisini bulursun. Bulamazsan kodu buraya yaz ben tarif edeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et- Çt ye
    E2- Ç2 ye
    E1- A1 ve 1 e
    Ç2- A2 ve 2 ye bağla. Eger ters calisirsa yani dugmeye basmazken calisir,bastiginda durursa 1 yerine 3 numarayi kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRkiShCowboy -- 2 Ekim 2014; 16:51:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Burayı beklemeden halletmiştim. Sıkıntı yok şimdilik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.