Bildirim
ELEKTRİK BAĞLANTISI İÇİN YARDIM LÜTFEN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu tür anahtar hiç bağlamadım ama ilerde benimde işime yarar diye biraz araştırdım.
Şemalardan anladığım kadarıyla aşağıdaki şekilde bağlantı yapılabilir diye düşünüyorum.
Yalnız denemekte fayda var, herhangi bir sorun olmaması için bence ilk başta duylu bir lambayla bu işlemi yapın.
Ne olur ne olmaz.
+ ya şebekeden gelen fazı, - ye nötürü bağlayın. Toprak hattını direk çöp öğütücüsüne götürün
NO (normalde açık) ve C (common) çıkışlarına çöp öğütücüsünden gelen Ç1 ve Ç2 kablolarını bağlayın.
Kolay gelsin.
-
Anahtarin ustunde yazan kodu googleda arayip baglantisini bulursun. Bulamazsan kodu buraya yaz ben tarif edeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Et- Çt ye
E2- Ç2 ye
E1- A1 ve 1 e
Ç2- A2 ve 2 ye bağla. Eger ters calisirsa yani dugmeye basmazken calisir,bastiginda durursa 1 yerine 3 numarayi kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRkiShCowboy -- 2 Ekim 2014; 16:51:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Burayı beklemeden halletmiştim. Sıkıntı yok şimdilik.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X