Çalıştığım firma adına yarın itiraz dilekçesi ve alınan karar örneğiyle birlikte hakem heyetine başvuru yapacağız. Firmamızın ödediği yukarıdaki bedeller 2 yıl için yaklaşık 720 Bin Türk Lirası....
Ben de basvuracagim. Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.
geri alma prosedürü için takip.
taaaaaaaaaaaaaa kip.
quote:
Orijinalden alıntı: kill1033
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS
quote:
Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O
kaynak ?
5 maddenin geri ödeneceğini nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum ki...
3 madde için geri ödeme kararı alınmış bunlar şöyle -Kaçak Kullanım Bedeli -Dağıtım Bedeli -Sayaç Okuma Bedeli
Çalıştığım firma adına yarın itiraz dilekçesi ve alınan karar örneğiyle birlikte hakem heyetine başvuru yapacağız. Firmamızın ödediği yukarıdaki bedeller 2 yıl için yaklaşık 720 Bin Türk Lirası....
bunu nereye yollayacağız
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
quote:
Orijinalden alıntı: kill1033
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O
kaynak ?
3 madde için geri ödeme kararı alınmış bunlar şöyle -Kaçak Kullanım Bedeli -Dağıtım Bedeli -Sayaç Okuma Bedeli
bunu nereye yollayacağız
Bulunduğun ilçe yada il hakem heyetine...
hakem heyeti denilen seyin bi ise yaradigini ilk defa gordum
mesajım bulunsum bakarız
mahkemede haksız bulunuyosa kökünden kaldırılsın hala almaya devam ediyo çakallar , başvurmamıza ne gerek var ne gereksiz işler yapıyolar devletin suçu buna dur demiyo işine geliyo sömürmek
Takip lazim olcak
mesajım bulunsun gelişmeleride yazın arkadaşlar detaylı olarak daha sömürülmeyelim ne kadar kurtarırsak kârdır en azından
Sanırım bi dilekçe ile bağlı bulunduğunuz elektrik idaresine başvuruyorsunuz. Eğer oradan olumlu cevap gelmez ise hakem heyetine gidiyorsunuz. Nasıl bir dilekçe yazacağız merak ediyorum :)
Takip
takip
takipp
quote:
bizde aylık 1000-1500tl ödüyoruz elektiriğe. tam olarak kaç sene önceyenin geri iadesini alabiliriz? tam olarak % kaç geri iade miktarı?