Şimdi Ara

Elektrik bisiklet mi? elektrik scooter mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce elektrik bisiklet mi almalıyım elektrik scooter mu okuldan eve gitmek için bisiklet de güzel ama hem batarya bilinmedik bı marka hemde 31km hız yapior Max ama daha konforlu scooter 50km hız Dior ama 40 görüyor ama konfor daha düşük gibi ama scooter bataryası Samsung daha iyi bu yönden uzun vade kullanmak istiyorum sizce hangisini almalıyım günlük 6-7km bineceğim sizce hangisi mantıklı?
    BİSİKLET LİNKhttps://app.hb.biz/A7KECWdvstAQ
    SCOOTER LİNK

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bisiklet daha mantıklı daha az güçle daha fazla menzil sağlar. Ama scooterlara güçlü motor koyulur genelde ve menzili de az olur. Arıza çıkarma potansiyeli çok fazladır. Ben bisikletten yanayım. Ama gidip de bim de satılan rks,arora,kuba gibi ucube markaları değil. Alba,bisan, Bianchi gibi markaların elektriklisine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe asior

• SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt
    Scooter da Samsung batarya var kullananlar 40km rahat gidior Dior yani bu iki modelden biri yada 30-32k bandı önerin varsa olur.

• Scooter dizler içinde sağlıklı bir makina değil bilgin olsun. Alba sitesine girip bakabilirsin fiyatlar için. Bende Explorer var. 19.2 bataryası var. Pro motor düz yolda 45 km hız yapıyor. Ama ben 1. Seviyede kullanıyorum hep. 100-110 km aşkın menzil veriyor. 5. Seviyede 40-50 km de bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.