Şimdi Ara

Elektrik Direği Kanser Yapar Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Penceremin önünde bu şekilde Elektrik Direği var. Acaba bu elektrik direği manyetik alan yaratıyor mu ? Eğer yaratıyorsa zararlı mı ? Zararlıysa ne kadar zararlı ?

Kirada oturuyorum. Sağlığım için evimi değiştirmem gerekiyor mu acaba ? Fotoğraftan da görüldüğü gibi yatağımın başucuyla Elektrik Direği arasında 1 metre kadar fark ya vardır ya yoktur. Çalışma masam da hemen yatağımın yanında. Yani çalışma masamla Elektrik Direği arasındaki mesafe de 1-2 metre civarında.

Burada 1 seneden fazladır oturuyorum. Ve bir kaç ay önce hastalandım. Hastanede Lenfoma kanseri teşhisi konuldu bana. Şuan tedavi görmekteyim. Acaba hastalığımın sebebi bu elektrik direğinin yaratmış olduğu manyetik alanla ilgili olabilir mi ?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar , lütfen bilgi verirseniz, görüş bildirirseniz çok yararlı olur. İnternetten araştırdım ama kesin bir bilgiye rastlamadım. Büyük trafoların zararlı olduğu kesin de , bu Elektrik direklerinin zararlı olup olmaması konusunda kesin bilgiye rastlayamadım malesef.

Bahsettiğim Elektrik Direğinin fotoğrafları da aşağıdaki gibi :

• Arkadaşlar, gaussmetre bulup pencerenin önünde ölçüm yapmak istiyorum. Ben de yeni öğrendim, gaussmetre manyetik alan ölçümü yapabilen bir cihazmış.
  • Yüksek gerilim hatları sıkıntı bunlar birşey yapmaz

Cep telefonun modemin tv daha zararlı şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman ya sağlığını niye düşünüyorsusn yaşasan atomu mu parçalayacaksın?
  • Manyetik alan radyoaktivite İÇERMEZ. Mr çekildin mi hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 7 Haziran 2017; 21:45:28 >
  • İyonize eden radyasyon yaymaz bunlar yani kanser etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.