Şimdi Ara

Elektrik,Elektrik-Elektronik,Elektronik-Haberleşme Mühendisliklerine dair her şeyi sorabilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Schrödinger Erwin S kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XLTRN kullanıcısına yanıt
    İtü elektrik yazarım, tabiki yönelebilirsin, Elektrik Müh içerisinde seçmeli dersler kısmında kontrole yönelik dersler mikroişlemcili sistemlere yönelik dersler var, tabi bunları yaparken en az 1 programlama dili öğreneceksin, Matlab gösterilir genel de ama C de bilmek şart.

• stackover S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam Teşekkürler

Hangilerinin imza yetkisi vardir.Birde yan dal olan Mekatronik Muh hakkinda bilgi verebilirmisiniz?

• Elektrik tesisleri kısmında(Yüksek gerilim, enerji üretim iletim dağıtım) tesislerinde imza gereklidir, EEM de 3.sınıfta bir tercih yapılır, eğer sen elektrik tesislerine yönelirsen zaten imza yetkin olur çünkü o dersleri alacaksın(Yüksek Gerilim tekniği, üretim iletim dağıtım vb) ama Elektronik alanına yönelirsen ders almadığın için imza yetkin olamayacaktır, bunun içinde Elektrik Mühendisleri odası(EMO) sana imza yetkisi için git şu şu okuldan bu dersleri al diyor.

Mekatronik mühendsiliği hakkında bilgi verirmsiinzi tavsiye edermisiniz?
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    tam tersi olmasin ?
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    Tam tersi, ee daha geniş, hem yazılım hem donanım bilgin olabilir bu tabi kendini geliştiren çalışan arkadaşlar için geçerli, yoksa gireyim üniye okuyayım o bölümü ben hem yazılım hem donanım biliyorum diye bişe yok.

• sağlam bölüm ama tam olarak sektörde neye yöneliyorlar tam kestiremiyorum, robotik alanda çalışmalar yapıldığını biliyorum, en son YTÜ mekatronikte görevli hocalar hastanın fizik tedavi hastalığına göre uygun tedavi şeklini belirleyen robot tarzı bir şey yapmışlardı. Detaylı bilgi maalesef bilemiyorum

• kocaeli elektronik ve haberleşme nasıl ? deli gibi çalışsam yıldıza yatay geçiş yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tong Yabgu Han -- 9 Temmuz 2017; 19:45:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yıldız teknik elektrik mühendisliği hakkında bilgi verebilir misiniz ? Tavsiye eder misiniz ? Eğitimi nasıldır ? Mezuniyet sonrası iş bulmak zor mudur ?

• akdenizde elektrik elektronik okunur mu hocam

bide ben antepliyüm buranın elektrik elektronik bölümü ile bilgin var mı acaba

• elektrik elektronik ile elektrik arasında ne fark var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.